PERMANENT CONTOUR, VERWENNERIJ VOOR LICHAAM EN GELAAT

Kom genieten in onze nieuwe wellness van deze heerlijke ontspanning voor gelaat en lichaam.

BOEK JOUW BEHANDELING

WAT IS PERMANENT CONTOUR?

Permanent Contour is een kruidenstempelmassage met stoom. Het is een deugddoende behandeling waardoor je zowel lichamelijk als mentaal volledig tot rust komt.

VOORDELEN VAN PERMANENT CONTOUR

Warmte stimuleert de doorbloeding en maakt het weefsel los.

Stoom opent de poriën en versnelt de opname van huidverzorgende oliën en natuurlijke kruiden.

De zachte massage ontspant ook gespannen spieren. Tijdens de behandeling blijven de temperatuur en het aangename huidcontact permanent behouden.

De combinatie van warme stoom, een zachte massage en natuurlijke oliën brengt je mentaal en lichamelijk tot rust.

BOEK JOUW BEHANDELING

HOE VERLOOPT DE BEHANDELING?

PERMANENT CONTOUR VAN JE GELAAT 

We starten de behandeling met een gelaatsverzorging met de producten van Environ. Daarna verzorgen we uw gelaat met een permanent contourbehandeling: een manuele massage icm de kruidenstempelmassage. Deze uiterst relaxerende kruidenstempelmassage maakt onderliggende blokkades vrij en laat de energie in het lichaam weer stromen. Het is een combinatie van warme olie, stoom en kruidenstempels. De stempels worden gevuld met kruiden uit Oostenrijk die net voor bloeitijd worden geoogst zodat ze over hun volle aroma beschikken.

Deze unieke massage wordt uigevoerd bij een constante stoom van 48 gr waarbij de actieve ingrediënten in de diepere huidlagen dringen.

 

PERMANENT CONTOUR VAN JE LICHAAM

Deze uiterst relaxerende kruidenstempelmassage maakt onderliggende blokkades vrij en laat de energie in het lichaam weer stromen. Het is een combinatie van een scrub, warme olie, stoom en kruidenstempels. De stempels worden gevuld met kruiden uit Oostenrijk die net voor bloeitijd worden geoogst zodat ze over hun volle aroma beschikken.

Deze behandeling start met een scrub van de rug, gevolgd door manuele olie effleurages icm de kruidenstempelmassage. Deze unieke massage wordt uitgevoerd bij een constante stoom van 48 gr waarbij de actieve ingrediënten in de diepere huidlagen dringen.

 

PRIJZEN PERMANENT CONTOUR

Permanent Contour Gelaat
Gelaat
€120
Permanent Contour Lichaam
Lichaam
€120

VEELGESTELDE VRAGEN OVER PERMANENT CONTOUR

De uiterst relaxerende kruidenstempelmassage maakt onderliggende blokkades vrij en laat de energie in het lichaam weer stromen.

Het werkt heerlijk ontspannend en bevordert je bloedcirculatie.

De Permanent Contour, zowel voor lichaam als gelaat duurt 1 uur. Je komt dus 1 uur heerlijk relaxen.

Net deze nieuwe behandeling getest in de gloednieuwe wellnesruimte van Médoc. Wat een beleving! Echt een aanrader, ik kom zeker terug.
Joyce uit Westrozebeke