PLEXR

Wilt u bepaalde problemen zoals bvb een ooglidlifting aanpakken zonder plastische chirurgie of dure operaties? Dat kan nu ook in België met de revolutionaire PlexR-behandeling.

BOEK JOUW BEHANDELING

WAAROM PLEXR?

Deze methode is het medische alternatief voor chirurgische ingrepen. De behandeling is volledig veilig, geschikt voor alle leeftijden en voor ieder huidtype. Er komen geen mesjes, hechtingen of naalden aan te pas.

PlexR is gebaseerd op sublimatie (verdamping) van de bovenste huidlaag (opperhuid). Door verdamping van kleine stukjes van de opperhuid zal een lokaal krimpeffect van de huid ontstaan, met meer strakheid en lifting als resultaat.

Omdat de behandeling zich slechts toespitst op de oppervlakte van de huid, zal er geen littekenweefsel in de huid optreden en is behandeling met de PlexR volledig veilig.

PLEXR, VOOR WIE?

Na de behandeling activeert het lichaam de aanmaak van collageen en elastine. Dat is een indirect effect, maar het zorgt voor een nog beter resultaat. Uw huid krijgt een natuurlijk ogende verjonging.

Door verdamping creëren we meer strakheid en lifting.

Als je geen hechtingen, geen operatie of littekens wenst.

Heeft u last van hangende oogleden, wallen en wordt u hierdoor belemmerd in het dagelijks leven?

De plasma ooglidcorrectie kan zowel op het bovenooglid als de onderoogleden worden toegepast.

Hierdoor krijgt u weer een opgewekte, uitgeruste uitstraling.

De ‘bar code’ of ‘rokerslijntjes’ is een specialleke. In feite is het een rimpel die ontstaat door te harde werking van de mondkringspier in combinatie met factoren als erfelijkheid/roken/zon.

In theorie zou botox hier kunnen gebruikt worden. Maar om nevenwerkingen te voorkomen moet je de dosis zeer laag houden waardoor het effect niet lang houdt.

Een alternatief is een filler, maar de rokerslijntjes ontstaan niet echt door volumetekort. Met een aangepaste vrij vloeibare filler die goed integreert in de huid kan je deze zeker goed aanpakken. Alleen, hoe minder visceus de filler, hoe sneller de hyaluronzuurketens worden afgebroken, hoe minder lang het resultaat.

Een Plexr-behandeling vermindert de rimpels op de bovenlip blijvend. De stevigheid van de huid komt volledig terug en de rimpeltjes die eens zo storend waren verdwijnen volledig.

 

Je gezicht mag nog zo jong ogen, soms is het je hals die je leeftijd verraadt. De zogenaamde ‘kalkoenhals’ en/of dubbele kin.

De oorzaken hiervan zijn verlies aan collageen, soms te sterk werkende plastysmaspieren en huidveroudering tout court.

De aanpak voor een natuurlijk resultaat is dan ook veelal een multi-level approach met botox, Profhilo en/of PlexR.

Met de PlexR krijg je verbazingwekkend mooie resultaten zonder fake aanblik.

Meestal zijn 2 à 3 behandelingen noodzakelijk.

Kraaienpootjes kunnen net als een fronsrimpel aangepakt worden met een botox-behandeling. Maar hier is de PlexR een waardig alternatief.

Zeker als je zowel verslapte bovenste als onderste oogleden laat corrigeren met de PlexR, kan het aan te raden zijn ook de kraaienpootjes mee te pakken.

Zo wordt je volledige oogcontour verstrakt. Maar uiteraard kan het ook als losse behandeling.

 

De fronsrimpel ontstaat in eerste instantie door een te sterke werking van de fronsspieren. In eerste instantie zal deze rimpel altijd op regelmatige basis moeten behandeld worden met botox. Echter, afhankelijk van de diepte van de oorspronkelijke fronsrimpel kunnen aanvullende behandelingen nuttig zijn.

Hiervoor kan een filler dienen, maar ook een behandeling met de PlexR zal een fronsrimpel minder diep maken.

Weg boze norse blik.

De typische ouderdomsrimpeltjes net voor de oren kunnen perfect terug strak gezet worden met de PlexR.

Mensen letten er bij zichzelf niet altijd op, maar het is wel iets die verraadt dat de jaren al wat vat hebben op je. Aanpakken dus.

Xanthelasmata zijn gele verkleuringen en bultjes, veroorzaakt door vet dat zich ophoopt op één plaats in de huid. Ze ontstaan vaak eerst in het bovenooglid, vaak symmetrisch, in de binnenooghoek. Ze worden langzaam groter. De grootte varieert van enkele millimeters tot bijna het gehele ooglid. Ze kunnen zacht of hard aanvoelen. Bij brildragenden is er soms uitbreiding tot de plaatsen waar druk op de neus wordt uitgeoefend. De aandoening is over het algemeen zo gemakkelijk te herkennen dat de diagnose gewoonlijk makkelijk op het blote oog kan worden gesteld. Xanthelasmata kunnen zomaar ontstaan, zonder dat er iets aan de hand is. Xanthelasma ontstaan door een stoornis in de (plaatselijke) vetstofwisseling. Maar ze kunnen ook ontstaan bij patiënten waarbij het cholesterol in het bloed verhoogd is. Daarom is het verstandig om bij xanthelasmata het bloed na te kijken om te zien of de hoeveelheid cholesterol (en andere vetten) te hoog is. Het is niet bekend waarom het vet zich nou precies alleen maar in de oogleden ophoopt. Xanthelasma zullen nooit spontaan verdwijnen maar zullen altijd goedaardig blijven. Er is nog nooit een huidkanker uit ontstaan. Tijdens een Plexr behandeling wordt de huid behandeld met een straaltje geladen gas. Het gevolg is gedeeltelijke verdamping van de bovenste laag van de huid. Door verdamping van een deel van de huid zal, wordt het opgehoopte vet verwijderd. Direct na de behandeling zullen wondjes zichtbaar zijn, waarna zich korstjes zullen vormen. Deze zijn na een week meestal genezen.

Acne littekens en keloid littekens verbeteren na een PlexR behandeling. Bij acne littekens worden de diepe putten naar boven gebracht door de huid aan de zijkant van het litteken aan te pakken. Bij verheven littekens zoals keloid wordt de PlexR net gebruikt op het litteken zelf.

 

Ook voor allerhande oppervlakkige licht verheven goedaardige huidaandoeningen is een PlexR behandeling ideaal. Door excisie moet er steeds gehecht worden waardoor je altijd, hoe minuscuul ook, een litteken zult hebben. Met de PlexR wordt de tumor weg gesublimeerd zonder enige littekenvorming. Je hebt een klein korstje die uiteindelijk vanzelf zal afvallen. Er verschijnt een nieuwe roze huid die uiteraard in het begin goed moet beschermd worden tegen de zon.

BOEK JOUW BEHANDELING

HOE VERLOOPT DE PLEXR-BEHANDELING?

1. AANBRENGEN VERDOVING

Bij het behandelen zal er een verdovende crème ongeveer 45 minuten voor aanvang van de behandeling worden aangebracht. Hiermee is de behandeling goed te ondergaan.

2. BEHANDELING

PlexR werkt op basis van plasma, dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog geladen plasma, die de huid puntsgewijs aanraakt. Als reactie op deze aanraking trekt de huid vrijwel direct samen en ontstaat er een liftend effect. Een behandeling met de PlexR bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones.

3. NAZORG

Een goede verzorging is uiteraard belangrijk. Wij geven u de nodige uitleg om dit goed aan te pakken. En geven u de juiste naverzorgingsproducten van PLEXR mee die de eerste weken na de behandeling dienen te worden gebruikt.

Het is noodzakelijk om de huid goed tegen de zon te beschermen. Deze plekken kunnen gemakkelijk met een minerale foundation met hoge SPF van Jane Iredale worden bedekt, waardoor het je niet hoeft te belemmeren in je dagelijkse bezigheden.

 

PRIJZEN PLEXR

Zones
Oogleden boven & onder
€999
Oogleden boven
€550
Oogleden onder
€500
Bovenliprimpels (rokerlijntjes)
€450
Halslift
€750 a 1250 (afh. vh oppervlak)
Kraaienpootjes
€400
Fronsrimpel
€200
Overtollige huid bij de oren
€350
Xanthelasma
€125/195/250 (light- medium-intens)
Littekens
€125/195/250 (light- medium-intens)
Fibromen
Op maat
Steelwratjes
Op maat
2de en 3de beurt
-50% (bij behandeling na 6 weken)

Benieuwd naar de resultaten van klanten?

PlexR zorgt voor complete huidverjonging. We zetten het in op verschillende zones, dit zijn de resultaten van enkele van onze klanten.

VOOR
NA
VOOR
NA
VOOR
NA
VOOR
NA

VEELGESTELDE VRAGEN OVER PLEXR

Met PlexR kunnen verschillende huidklachten behandeld worden, allen gebaseerd op het weghalen van overtollige huid gelinkt aan huidveroudering.

 • liften van hangende bovenoogleden
 • liften van onderoogleden
 • rimpels rondom de ogen: kraaienpootjes
 • rimpels rondom de mond: rokerslijntjes
 • halsverslapping
 • overtollige huid rond bvb de navel
 • littekens door acne
 • Xanthelasma en andere goedaardige gezwelletjes

PlexR werkt op basis van plasma, dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog geladen plasma, die de huid puntsgewijs aanraakt. Als reactie op deze aanraking trekt de huid vrijwel direct samen en ontstaat er een liftend effect. Een behandeling met de PlexR bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones.

Daarenboven worden in de dermis de fibroblasten gestimuleerd tot aanmaak van collageen en elastine. Dit is een trager proces die 2 maand na de behandeling een extra effect geeft.

De bedoeling van de huidtherapeut is om de huid gericht te liften en bepaalde gezichtszones te remodelleren. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid van het huidoverschot, het huidtype, complexiteit van het probleem en uw individuele wensen. Eén of twee behandelingen zijn meestal voldoende. In sommige gevallen kunnen meerdere behandelingen nodig zijn. Tussen de behandelingen moet een interval van ongeveer 6 à 8 weken zijn.

De behandelde huid kan een forse zwelling geven (rondom de ogen) die 3-5 dagen kan blijven. Tevens kan de huid roodheid vertonen, dit is na een aantal uur tot 2 dagen meestal weg. Ook ontstaat er na de behandeling de zogenaamde “crusting” van de huid, wat betekent dat er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaan. Deze korstjes kunnen tot 10 dagen aanwezig zijn. Een goede verzorging is uiteraard belangrijk. Wij geven u de nodige uitleg om dit goed aan te pakken. En geven u de juiste naverzorgingsproducten van PLEXR mee die de eerste weken na de behandeling dienen te worden gebruikt.

Onder de korstjes zal de nieuwe jonge huid, roze van kleur ontstaan. Na 4 weken tot 4 maanden zal de huid volledig zijn hersteld. Tot die tijd is het noodzakelijk om de huid goed tegen de zon te beschermen. Deze plekken kunnen gemakkelijk met een minerale foundation met hoge SPF: Jane Iredale worden bedekt, waardoor het je niet hoeft te belemmeren in je dagelijkse bezigheden. Jane Iredale bevat een SPF 20 en dient daarom de hele dag op de behandelde plek ruimschoots aanwezig te zijn.

Bij het behandelen zal er een verdovende crème ongeveer 45 minuten voor aanvang van de behandeling worden aangebracht. Hiermee is de behandeling goed te ondergaan. Pijnloos is deze echter niet. Een pijnstiller nemen op voorhand mag dan ook zeker.

 • Geen hechtingen
 • Geen operatie
 • Geen littekens
 • Het natuurlijke karakter van de gezicht blijft behouden
 • Complete huidverjonging
 • De huid herstelt zich snel
 • Voor alle leeftijdsgroepen
 • Weinig kans op complicaties
 • Geen risico’s
 • Vele toepassingen mogelijk

Het resultaat van een PlexR-behandeling is vergelijkbaar met operatieve ingrepen, maar met minimale gezondheidsrisico’s en een kortere hersteltijd.

Na de behandeling activeert het lichaam de aanmaak van collageen en elastine. Dat is een indirect effect, maar het zorgt voor een nog beter resultaat. Uw huid krijgt een natuurlijk ogende verjonging.

Vertel de huidtherapeut of er ooit huidreacties, in het te behandelen gebied, zijn geweest, zoals:
•Koortsblaren (herpes zoster)
•Cysten
•Uitslag (eczeem)
•Infectie

Stel de behandeling uit totdat deze reacties zijn verdwenen. Vertel ook aan de huidtherapeut of je medicijnen inneemt die het immuunsysteem beïnvloeden en of je vatbaar bent voor hyperpigmentatie, melasma en littekenvorming.

Na de behandeling zijn de huidvezels samengetrokken en wordt de aanmaak van collageen en elastine in werking gezet. Het collageen wordt in de maanden na de behandeling aangemaakt.  Na het samentrekken van de huidvezels door de geïoniseerde gasmoleculen zal het lichaam het effect van de behandeling in stand houden. Een zogenoemde gesublimeerde huid kan niet meer zo snel  in zijn oude staat terugkeren. De huid zal ook iets dikker zijn. Het resultaat na de behandeling is dus blijvend. Maar u blijft natuurlijk verouderen, dus u wilt zich na een aantal jaren mogelijk opnieuw laten behandelen.

Ik was heel onzeker over mijn hals. Huidverslapping, rimpels... Dankzij Médoc kom ik weer stralend voor de dag.
Valerie uit Ieper
Mijn fronsrimpel deed me er veel strenger en ouder uitzien. Plexr was voor mij de oplossing. Ik krijg de opmerking dat ik er weer veel jonger uitzie. :-)
Elle uit Poperinge