LASERTHERAPIE VOOR
COMPLETE HUIDVERJONGING

Bij Médoc hebben we verschillende lasers die we inzetten voor huidverbetering en huidverjonging. Ideaal bij huidproblemen zoals couperose, rimpels, pigmentvlekken, acnelittekens, rosacea,…

BOEK JOUW BEHANDELING

WAAROM LASERTHERAPIE?

Met onze lasertoestellen Laser Genesis, LimeLight en Nd Yag Laser hebben wij dé oplossing bij tal van huidaandoeningen.

Lasertherapie maakt gebruik van een niet-invasieve lasertechnologie om veilig, discreet en effectief fijne lijntjes en rimpels, grote poriën, ongelijkmatige huidtextuur, diffuse roodheid en littekens te behandelen.

LASERTHERAPIE, VOOR WIE?

Het bloed in de vaatjes neemt het licht op van onze  laser en wordt dus verhit. De warmte verschrompelt het bloedvaatje. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar. De meeste adertjes zijn definitief verdwenen na één tot 3 behandelingen. Wij gebruiken hier meestal onze ND Yag laser voor icm de Laser Genesis.

Pigmentatie verbeteren dankzij lasertherapie. Hiervoor gebruiken wij meestal onze Laser Genesis of onze Limelight Photofacial. Dit hangt af van het soort pigment en hoe diep het gelegen is in de huid.

Door de bovenste laag van de lederhuid langzaam op te warmen stimuleert de laser  de aanmaak van nieuw collageen, waardoor rimpelvorming wordt tegengegaan. Uw huid wordt niet alleen strakker maar zal dus ook minder rimpels vertonen en een kleinere poriestructuur.

Doordat de collageenproductie gestimuleerd wordt, wordt ook het proces van huidherstel gestimuleerd. Zolang uw litteken rood is van kleur kunnen we dit prima gaan behandelen met de Laser Genesis.

BOEK EEN MEET & TREAT

HOE VERLOOPT EEN LASERBEHANDELING?

1. BOEK JE MEET & TREAT

Is het jouw eerste afspraak? Dan boek je eerst een Meet & Treat, waarbij we de conditie van jouw huid in kaart brengen. Zo kunnen we jou perfect adviseren over de juiste skin care en welke laserbehandelingen we best inplannen.

2. LASEREN 

Tijdens de procedure worden zachte micropulsen laserenergie in de huid gericht om de remodelling van collageen te activeren en uw huid een gladde, stralende teint te geven.

3. NAZORG

Na deze procedure kan je onmiddellijk weer aan de slag. Het is wel belangrijk om je huid optimaal te beschermen tegen de zon.

Je volgt dit best in een kuur van 4 tot 6 behandelingen (1/maand).

 

Meer weten over lasertherapie?

Bekijk deze video en ontdek de voordelen voor je huid.

PRIJZEN LASERTHERAPIE

Laser Genesis
Laser Genesis
€160
Hals en decolleté verstrakking (retargetting)
€325
Limelight Photofacial
Limelight Photofacial gelaat
€250
Limelight Photofacial gelaat en beperkt hals
€375
Limelight Photofacial gelaat, beperkt hals & decolleté
€500
Limelight Photofacial hals
€250
Limelight Photofacial decolleté
€375
Nd Yag Laser
Spider Naevus
€75
Couperose
€185
Ruby Points / Cherry Angioma
€150
Venous lake
€100
Angioma rood / blauw
€150
Poikiloderma (van Civatte)
€150
Skintags
€150

Benieuwd naar de resultaten?

Met lasertherapie kunnen we fantastische huidverbeterende resultaten bereiken.

VOOR
NA
VOOR
NA
VOOR
NA
VOOR
NA
VOOR
NA
VOOR
NA
VOOR
NA
VOOR
NA
VOOR
NA

VEELGESTELDE VRAGEN OVER LASERTHERAPIE

Als de lichtpuls wordt toegediend, voelt de patiënt een lichte warmteprik, met een onmiddellijke afkoeling nadien. Meestal wordt er ook een verkoelende gel gebruikt. Een verdovende gel of medicatie is niet nodig.

Gemiddeld zijn 4 tot 6 behandelingen nodig om optimale resultaten te halen. Alle patiënten verschillen wat betreft hun conditie en behoeften.

De behandelingstijd is afhankelijk van welk gebied behandeld wordt. De meeste behandelingen duren tussen 15 en 45 minuten.
Hoeveel behandelingen zal ik nodig hebben?
Een tot drie behandelingen zijn meestal voldoende om resultaten te zien. Bijkomende behandelingen kunnen soms nodig zijn, in het bijzonder voor ernstige zonbeschadiging met duidelijke pigmentaties en/of couperose tot gevolg.

Diffuse roodheid of telangiëctasieën zullen verminderen en uw huid wordt egaler van kleur en textuur. Sommige adertjes zijn onmiddellijk verdwenen. Van andere duurt het een paar weken. Sommigen hebben nog een extra beurt nodig om helemaal te verdwijnen. Dit hangt allemaal af van patiënt tot patiënt.

Ouderdomsvlekken die met Limelight worden behandeld worden de dag zelf vaak (niet altijd!) wat donkerder en gaan vervolgens na een paar dagen beginnen afpellen en uiteindelijk vervagen.

Behandeling van bruine vlekken, fijne adertjes en zonbeschadiging

De LimeLight Photofacial is een nieuwe niet-invasieve techniek (zonder snijden) op basis van intens flitslicht, om kleine verwijde vaatjes en pigmentaties te verbleken. Deze veranderingen ter hoogte van de huid worden uitgelokt door de zon, en zijn dus een teken van zonbeschadiging.

Men bekomt door deze therapie ook een verfijning van de huidtextuur die er eveneens toe bijdraagt dat de behandelde huid een verjongingskuur ondergaat. Deze LimeLight techniek is ontworpen voor Cutera, een platformtoestel met meerdere behandelingsmogelijkheden waaronder deze flitslichttherapie.

De LimeLight Photofacial is geschikt voor de behandeling van gelaat, hals, decolleté en handruggen. Ook lichte vlekken met weinig contrast die voorheen moeilijk te behandelen waren, reageren goed op een dergelijke behandeling.

Het helpt het uiterlijk van uw huid te vernieuwen door de tekenen van veroudering en door de zon misbruikte huid te verwijderen.

 

 

Behandeling van fijne lijntjes, roodheden, littekens, stimuleren van collageenproductie

De Laser Genesis procedure maakt gebruik van een niet-invasieve lasertechnologie om veilig, discreet en effectief fijne lijntjes en rimpels, grote poriën, ongelijkmatige huidtextuur, diffuse roodheid en littekens te behandelen. U mag subtiele doch consistente resultaten verwachten na elke behandeling, zonder ongewenste neveneffecten of ongemakken. Laser Genesis is een comfortabele en zelfs relaxerende behandeling die uitgevoerd kan worden zonder het gebruik van verdovende gels of medicatie.

Behandeling van couperose, spider naevus, poikiloderma (van Civatte), angioma, ruby points.. Dé perfecte behandeling wanneer jij je stoort aan zichtbare bloedvaatjes.

De laser werkt als volgt: het licht van de Nd:YAG laser wordt geabsorbeerd. Bij dit proces komt warmte vrij die het vaatje afbreekt en vervolgens wordt dit afgevoerd.

 

Heb je vooral last van zonneschade,  bruine en rode vlekjes en adertjes dan kies je best voor een Limelight Photofacial.

Wil je vooral werken op verstrakking en veroudering dan kies je best de Laser Genesis retargeting. Dit is een combinatie van 3 therapieën én  een peeling met laser én PDT technologie (LED licht). Let op! Uw huid dient te worden voorbereid met de juiste producten vooraleer we dit kunnen inboeken voor u.

Ik werd zot van de zichtbare bloedvaatjes in mijn gelaat. Mijn huid ziet er veel egaler uit nu!
Mila uit Poperinge
Alhoewel ik wat schrik had van een laserbehandeling, moet ik toegeven dat het helemaal geen pijn deed. Je voelt wat warmte, maar hebt geen andere ongemakken. En het resultaat is top.
Seppe uit Westvleteren