ZOEK JE EEN OPLOSSING VOOR PIGMENTATIE?

Heb je last van pigmentvlekken of melasma, en zou je toch liever een egale teint hebben? Bij Médoc weten we raad.

BOEK JOUW BEHANDELING

HOE ONTSTAAN PIGMENTVLEKKEN?

Pigmentvlekken kunnen verschillende oorzaken hebben. Zo kunnen ze ontstaan door overmatige blootstelling aan de zon, een ongezonde levensstijl, maar ook hormonen kunnen aan de basis liggen. Zo krijgen zwangere vrouwen dikwijls last van melasma, ook wel gekend als zwangerschapsmasker.

Wil je de ontwikkeling van nieuwe vlekken voorkomen? Dan is een doeltreffende reiniging, verzorging, maar ook zonbescherming een must.

VOORDELEN VAN EEN BEHANDELING BIJ PIGMENT?

Met behandelingen zoals de laser zal je teint veel egaler worden.

Bestaande vlekjes vervagen we, zodat ze minder zichtbaar worden.

Dankzij de juiste skin care kan je het ontstaan van nieuwe vlekken voorkomen.

BOEK JOUW BEHANDELING

HOE VERLOOPT EEN BEHANDELING BIJ PIGMENT?

1. BOEK EEN MEET & TREAT 

Als het jouw eerste afspraak is, dan kies je altijd voor een Meet & Treat. We starten met een huidanalyse om de noden van jouw huid en de conditie in kaart te brengen.

2. WE VOEREN DE BEHANDELING UIT

Na de huidanalyse is het duidelijk welke behandelingen geschikt zijn voor jouw huid. Bij pigmentvlekken kunnen we onder andere peelings, microneedling, HydraFacial en de laser inzetten.

3. DE JUISTE NAZORG THUIS

Ook je thuisverzorging is belangrijk om je huid preventief te gaan beschermen. Gebruik steeds SPF (heel het jaar door!) en integreer specifieke verzorgingsproducten in jouw routine. Wij geven je graag advies op maat van jouw huid.

 

BEHANDELINGEN BIJ HYPERPIGMENTATIE

  1. LIMELIGHT: Een nieuwe niet-invasieve techniek (zonder snijden) op basis van intens flitslicht, om kleine verwijde vaatjes en pigment door zonneschade te verbleken. Lees meer hier.
  2. CHEMISCHE PEELINGS: Een Melapeel  is ideaal voor de huid met hyperpigmentatie. Lees meer hier.
  3. HYDRAFACIAL: HydraFacial kunnen we volledig aanpassen aan de noden van je huid. Er bestaat een specifiek ‘boosterserum’ voor het verhelderen van pigment. Lees meer hier.
  4. MICRONEEDLING: Deze behandeling is ideaal voor het verbeteren van je huidtextuur en teint. Ideaal hiervoor zijn de Glow Facial, de Melalightening facial en de Tranexamique Retargeting.  Lees meer hier.

Benieuwd naar de resultaten?

Met aangepaste thuisverzorging en behandelingen maken we je huid egaler, en voorkomen we het ontstaan van nieuwe vlekken.

VOOR
NA

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HYPERPIGMENTATIE

Met de juiste behandelingen gaan we jouw bestaande vlekken verlichten, en nieuwe vlekken voorkomen.

Eerst en vooral de juiste thuisproducten, zodat je zelf al volop thuis kan behandelen!

Bij hyperpigmentatie kunnen we verschillende behandelingen inzetten ook in de clinic zoals peelings, microneedling, HydraFacial en de laser.

Deze behandelingen zullen zorgen dat pigment vermindert en zal ook voorkomen dat er nieuwe vlekken bijkomen

 

Bij hyperpigmentatie heb je wat geduld nodig. Met de juiste thuisverzorging en behandelingen gaan we bestaande vlekken verhelderen en je teint egaliseren. Met de juiste zorg en tijd zie je een fantastisch resultaat!