Maak kennis met Médoc Beauty Clinic

In deze video vertellen we je wat meer over onze esthetisch- medische praktijk en de waarden die we hanteren.

Wie we zijn

Médoc Beauty Clinic gelooft in het belang van esthetiek in combinatie met medische knowhow. Dankzij deze visie kan je bij ons terecht voor alle niet-chirurgische, maar toch medische behandelingen van je huid.

Omdat alle ingrepen vanuit een wetenschappelijke aanpak uitgevoerd worden, krijg je bij ons een uitgebreide en individuele begeleiding van A tot Z. In ons medisch-esthetisch centrum zijn alle behandelingen gericht op kwaliteitverbetering, herstel en genezing. Uiteraard is er aandacht voor het wellnessaspect maar de nadruk ligt op de te behalen resultaten.

Wij geloven in een multilevel aanpak. Namelijk een combinatie van diverse behandelingen én de juiste skincare, zodat we op de verschillende niveau’s van de huid kunnen inwerken. Deze aanpak zorgt voor fantastische resultaten. Na een intakegesprek stellen wij een vrijblijvend behandelplan op voor thuis én in de clinic.

Ons team van artsen en vakspecialisten gaat dus veel verder dan een doorsnee schoonheidsinstituut.

Meet Dokter Peter Sansen

Na zijn studies algemene geneeskunde start Dr. Sansen als huisarts. Zijn interesse in esthetische geneeskunde zorgt ervoor dat hij al snel nieuwe congressen, workshops en opleidingen in binnen- als buitenland volgt.

Hij volgde de opleiding tot esthetisch arts in Nederland. Hij is ook lid van de BVEG (Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde). Hij blijft zich continu bijscholen om steeds de nieuwste technieken te kunnen aanbieden.

Dr. Sansen zorgt voor de medische benadering van de behandelingen in onze clinic