BOTOX, DÉ POPULAIRSTE
RIMPELBEHANDELING OM SNEL EN EFFECTIEF RIMPELS TE VERZACHTEN

Zoek jij een behandeling met een snel en effectief resultaat? Dan is botox de oplossing voor jou!

BOEK JOUW BEHANDELING

WAAROM BOTOX?

Botox ontspant de spieren die verantwoordelijk zijn voor rimpels,
maar ook voor onder andere tandenknarsen en overmatig zweten

Met een botox-behandeling kunnen we rimpels instant verzachten, waardoor je terug een frisse, jeugdige uitstraling krijgt.
Ook overmatig zweten kunnen we perfect behandelen met botox. BOTOX, VOOR WIE?

Rimpels die na verloop van tijd ontstaan zoals fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels, bunny lines  (de rimpels die je ziet als je je neus optrekt), rimpels op de hals,…

Botox blokkeert de zenuwuiteinden van jouw zweetklieren, waardoor ze geen zweet meer produceren.

De spierspanning vermindert, waardoor je kaakspier ontspant en het tandenknarsen afneemt.

Als je lacht en je bovenste tandvlees zichtbaar is, is botox de geschikte oplossing. Ook voor asymmetrische lippen en afhangende mondhoeken is dit ideaal.

BOEK JOUW BEHANDELING

HOE VERLOOPT DE BOTOX-BEHANDELING?

1. INTAKEGESPREK

Deze esthetische behandeling wordt enkel door onze arts uitgevoerd en steeds nadat u bij hem op gesprek bent geweest. Hiervoor dient u een Meet & Greet te boeken onderaan deze pagina.

2. EVALUATIE + AANDUIDING INJECTIEPLAATSEN

Vervolgens wordt de wijze van contractie van uw gelaatsspieren geëvalueerd en worden de injectieplaatsen aangeduid.

3. INSPUITING

Daarna worden de te behandelen spieren ingespoten met spierontspannende toxine  met behulp van een zeer fijne naald. U kan tijdens de injectie een licht prikkelend gevoel ervaren. Verdoving is niet nodig.

4. NAVERZORGING

Je stapt na enkele minuten weer buiten en kan direct jouw activiteiten weer hervatten! Het advies is wel om gedurende 24u na je behandeling de zones niet te masseren of erop te wrijven. We raden ook af om naar de sauna te gaan en te sporten onmiddellijk na de behandeling voor 24u.Kom je graag meer te weten over injectables?

In deze video geeft Dr. Peter Sansen je graag meer uitleg. Bij Médoc Beauty Clinic werken we met een team van artsen en vakspecialisten voor een totaalaanpak die veel verder gaat dan een klassiek schoonheidsinstituut.

PRIJZEN BOTOX

BOTOX
Intake
40€
Frons
160 à 180€
Voorhoofd
€80 à 120
Kraaienpootjes
€160 à 180
Bunny Lines
vanaf €50
Gummy Smile
vanaf €50
Afhangende mondhoeken
vanaf €60
Kaakspier
vanaf €300
Kin
vanaf €60
Hals
vanaf €120
Overmatig zweten (hyperhidrosis)
vanaf €420

Resultaten van onze klanten

Een naturel resultaat, daar staan wij voor. Klanten kiezen voor Médoc Beauty omwille van onze jarenlange expertise. Dr. Peter Sansen kijkt samen met jou naar de mogelijkheden, en geeft steeds eerlijk advies op basis van jouw wensen. 

De mooie resultaten van onze klanten, die delen we met plezier. VOOR
NA
VOOR
NA
VOOR
NA

VEELGESTELDE VRAGEN OVER BOTOX

Het product begint meestal na 2 à 3 dagen te werken. het resultaat is pas volledig na 14 dagen. Dan komt u op controle om te evalueren.

De behandelde rimpels verdwijnen volledig of worden verzacht (afhankelijk van de diepte van de rimpels en de contractiekracht van de betreffende spiertjes). Het effect van de behandeling is dosisgebonden en afhankelijk van de injectieplaatsen.

Het effect is tijdelijk en houdt ongeveer 4 maand. Na meerdere goed op elkaar volgende behandelingen treedt wel een cumulatief effect op waardoor U uiteindelijk mogelijks tot 6 maanden kunt genieten van het resultaat van 1 behandeling.

Na uitwerking van het product verschijnen de rimpels geleidelijk aan weer. Bij stoppen met de behandelingen zullen de rimpels weer zijn zoals voorheen.

De behandeling van hyperhidrosis houdt 9 maand tot 1 jaar.

Wij benadrukken dat de informatie op deze website louter informatief is. Voor individueel correct advies maakt u een afspraak. We bekijken uw situatie dan in detail en bespreken de mogelijke behandelingen

Gezien de injecties met een -weliswaar ultradun- naaldje worden toegediend, is er steeds de kans op kleine lokale blauwe plekjes. We raden dan ook aan bloedverdunners in overleg met de arts tijdelijk te onderbreken.

Gezien het een eiwit is, is er een kleine kans dat er griepachtige symptomen (hoofdpijn, vermoeidheid, lichte koorts, spierpijn) optreden en dit voor enkele dagen. Een afhangend ooglid is gelukkig een uiterst zeldzame bijwerking.

Na de behandeling kan u uw normale activiteiten terug hervatten, er is dus geen downtime.

We raden aan gedurende enkele uren de behandelde zones niet te masseren en niet te gaan liggen.

Vermijd sporten en naar de sauna gaan de eerste 24 uur na de behandeling

 

-Aanwezigheid van een infectie ter hoogte van het te behandelen gebied.
-Neurologische of spierziekten zoals ALS, Myasthenia Gravis of Lambert Eaton syndroom.
-Inname van penicillamine, aminoglycosiden en calciumkanaalblokkers
-Patiënten met allergie voor humaan albumine
-Zwangerschap en borstvoeding

Ofschoon de resultaten duidelijk zichtbaar zijn zal een behandeling je gelaatsuitdrukking niet echt veranderen. De activiteit van de spier(en) die de frons- of andere rimpels veroorzaken wordt enkel afgezwakt. Zo kan je bijvoorbeeld nog verwonderd kijken maar zonder rimpels op je voorhoofd.

Elke esthetisch arts heeft ook zijn eigen stijl en visie over schoonheid. Wij streven steeds naar de meest naturelle look. Geen overdreven Hollywoodlooks bij ons!

Een afspraak bij onze arts kan u boeken via onze online boeking.

Wij starten steeds met een verkennend infogesprek- Meet & greet bij de arts.

Dit kost 40€.

Dit is een gezuiverd eiwit dat in minimale hoeveelheden wordt geïnjecteerd in de aangezichtsspieren om ze te ontspannen of om het ontwikkelen van fronsrimpels te beperken. Dit effect wordt bekomen doordat de vrijzetting van acetylcholine, de stof die een spier aanzet tot contractie, wordt geblokkeerd. Daardoor vervagen de uitdrukkingsrimpels. Het resultaat is een ontspannen gelaat met minder of geen rimpels op de ingespoten plaatsen. Correct ingespoten geeft het een zachtere, natuurlijke gelaatsuitdrukking met behoud van uw normale mimiek. Alleen de ingespoten spieren ontspannen, de andere gelaatsspieren blijven ongewijzigd.

Via deze link kunt u de bijsluiter raadplegen: Bijsluiter Bocouture

Na zijn studies algemene geneeskunde start Dr. Sansen als huisarts.

Zijn interesse in esthetische geneeskunde zorgt ervoor dat hij al snel nieuwe congressen, workshops en opleidingen in binnen- als buitenland volgt.

Hij volgde de opleiding tot esthetisch arts in Nederland. Hij is ook lid van de BVEG (Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde). Hij blijft zich continu bijscholen om steeds de nieuwste technieken te kunnen aanbieden.

Dr. Sansen zorgt steeds voor de medische benadering van deze behandelingen in onze clinic

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Ik had altijd een triestige blik. Mijn oogleden hingen altijd wat af naar beneden. Sinds Dr. Peter daar een klein beetje Botox inspuit is mijn blik veel frisser. En het oogt nog steeds heel naturel!
JULIE - POPERINGE
Sinds ik mijn fronsrimpel laat botoxen zeggen mijn kinderen dat ik er minder streng uitzie
ANN - ROESELARE
Wauw! Ik werk in de horeca, en heb eindelijk geen last meer van okselvijvers! Dat maakt mijn job zoveel aangenamer. Had ik maar eerder geweten dat dit tovermiddel bestond!!
NELE - IEPER