ENVIRON FACIALS, VITAMINERIJKE BEHANDELINGEN VOOR EEN GEZONDE HUID

De filosofie van Environ staat voor het behoud van een mooie huid, een heel leven lang, ongeacht je leeftijd, huidskleur of geslacht.

BOEK JOUW BEHANDELING

WAAROM ENVIRON FACIALS?

Environ begrijpt de efficiëntie van de huidverzorging thuis gecombineerd met clinicbehandelingen.

De producten en behandelingen van Environ werken met de huid samen om meer te bieden van wat de huid nodig heeft, precies daar waar het nodig is waardoor de huid niet alleen gezonder oogt, maar ook gezonder is.

Behandelingen gebeuren manueel of met het Ionzyme- DF apparaat dat een verhoogde penetratie van de actieve bestanddelen verzekert!

ENVIRON GELAATSVERZORGINGEN, VOOR WIE?

Er zijn verschillende Environ-behandelingen die voor een stevige, gladde huid zorgen.

Wil je aan een egalere teint werken? Dan biedt Environ de oplossing.

Dankzij Environ krijgt je huid de juiste vitamines, net waar ze het nodig heeft. Hierdoor blijft je huid jeugdig je hele leven lang.

BOEK JOUW BEHANDELING

HOE VERLOOPT DE ENVIRON-BEHANDELING?

1. MEET & TREAT BOEKEN

Kom je voor het eerst? Boek dan eerst je Meet & Treat zodat we jou en je huid goed kunnen voorbereiden op een eventuele behandeling

2. KEUZE BEHANDELING

We hebben verschillende Environ-gelaatsverzorgingen.

  • Essential Behandeling: de ultieme skincare behandeling tegen huidveroudering, dehydratatie, pigmentatie, zonneschade, gevoelige huid en huidverslapping.
  • Vitamin Touch: Een luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken.
  • Cool Peel: Dit is een peeling die we liefst in kuur gaan gebruiken van 3 tot 6 opeenvolgende weken, ideaal voor rimpels, verslapping of puistjes.
  • Focus-on: Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen (zoals fronslijnen, de oogzone, rosacea,…)

3. DE BEHANDELING

Behandelingen gebeuren manueel of met het Ionzyme- DF apparaat.Environ ontwikkelde dit apparaat dat als enige op de markt laagfrequentie sonoforese en gepulseerde iontoforese combineert. Hierdoor kan de opname door de huid van de vitamines en andere essentiële voedingsstoffen tot 4000% verbeterd worden. 

4. NAVERZORGING

Om het resultaat van je Environ-gelaatsverzorging te versterken is het belangrijk consequent jouw verzorgingsroutine te volgen van Environ. Succes zit in de combinatie van jouw skin care en behandelingen in het instituut.

PRIJZEN ENVIRON FACIALS

ENVIRON
Essential
€145
Vitamin Touch (zonder DF apparaat)
€80
Cool Peel
€125
Focus-On
€75

Resultaten van onze klanten

Dankzij de vitaminerijke gelaatsverzorgingen van Environ krijgen klanten hun jeugdige uitstraling terug. Benieuwd naar de resultaten?

VOOR
NA
VOOR
NA

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ENVIRON FACIALS

Essential Behandeling: de ultieme skincare behandeling tegen huidveroudering, dehydratatie, pigmentatie, zonneschade, gevoelige huid en huidverslapping.

Deze gelaatsverzorging is speciaal ontwikkeld  om specifieke zones te behandelen (zoals fronslijnen, de oogzone, rosacea,…)

Cool Peel: Dit is een peeling die we liefst in kuur gaan gebruiken van 3 tot 6 opeenvolgende weken, ideaal voor rimpels, verslapping of puistjes.

Het DF- apparaat is een toestel waarmee we op een niet-invasieve manier  je huid gaan behandelen. Dit toestel zorgt er op twee manieren voor dat de vitamines of kostbare ingrediënten van de producten waar we meer werken beter worden opgenomen : enerzijds met sonoforese (geluidsgolven), anderzijds met iontoforese (gepulseerde elektrische stroom). Na deze verzorging voelt je huid opnieuw gezond en comfortabel aan.

De behandeling is volledig pijnloos en uiterst relaxerend.

We hebben 2 soorten Environ-behandelingen: de manuele en de behandelingen met het toestel.

Wanneer je geen DF-toestel wenst (omdat het bijvoorbeeld niet mag bij zwangerschap of een pacemaker), dan kiezen we voor een Environ Cool-Peel behandeling of een Environ Vitamin Touch behandeling.

Deze unieke Cool Peel Technologie is een veilige, doeltreffende, niet invasieve technologie die de integriteit van de huid vrijwaart met uitstekende resultaten zonder downtime.

De Vitamin Touch is tevens een luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen vooral aanbevolen voor iedereen met contra-indicaties voor elektro-sonische stroom (o.a. zwangerschap, pacemaker, epilepsie)

De Essential behandelingen gaan wij niet uitvoeren bij iedereen met contra-indicaties voor elektro-sonische stroom o.a. zwangerschap, pacemaker, epilepsie.

In dit geval gaan wij bvb. een Cool Peel behandeling of Vitamin Touch uitvoeren (afhankelijk van uw huidconditie)

Vitamin Touch: Een luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken.

Ik doe sinds 1 jaar elke maand een Environ Essential behandeling en gebruik Environ Skin Essentia A producten ook 2x per dag. Mijn gezicht voelt gladder en elastischer en ziet er veel gezonder uit.
Marleen uit Watou
Voor mij de beste verzorging! Het geeft mij resultaat en tegelijkertijd ook veel ontspanning. Ik heb effectief minder rimpels, mijn huid ziet er healthy uit en ik heb een mooie éclat
Beau uit Geluveld