RF NEEDLING VOOR HUIDVERNIEUWING

Het is één van onze favoriete behandelingen in het instituut. Ben je op zoek naar een behandeling voor totale huidvernieuwing? Dan is RF Needling ‘The Secret’ ongetwijfeld geschikt voor jou.

BOEK JOUW BEHANDELING

WAAROM RF NEEDLING?

Radiofrequente microneedling of Fractionele radiofrequentie is een non-invasieve huid verbeterende techniek. Met RF microneedling stimuleren we met een combinatie van microneedling en radiofrequente golven de huid op verschillende dieptes.

Dé huidverjongende behandeling voor een frisse, jeugdige huid!

RF NEEDLING, VOOR WIE?

We behandelen hiermee zowel fijne lijnen en rimpels op het gelaat, de hals als decolleté.

We vragen aan de huid om actiever te worden. De fibroblasten gaan aan het werk en gaan meer collageen en elastine produceren. De fibroblasten produceren ook meer hyaluronzuur. Door de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt de huid gladder, strakker en meer gehydrateerd.

Dankzij de behandeling produceren je fibroblasten meer hyaluronzuur voor een gehydrateerde huid.

De kleur van je huid verbetert waardoor ze terug een stralende teint krijgt!

Wil je iets doen aan acné (littekens)? Ook dan is RF Needling de oplossing.

Zonschade opgelopen? Met RF Needling zorgen we voor huidherstel.

We blazen de rokershuid weer leven in.

BOEK JOUW BEHANDELING

HOE VERLOOPT DE RF NEEDLING-BEHANDELING?

1. INTAKEGESPREK

We starten steeds met een intakegesprek waarbij we naar de noden van je huid kijken, en een behandelplan kunnen opstellen. Op die manier ken je de te verwachte resultaten en kosten. Hiervoor boek je eerst een Meet & Treat.

 

2. DE BEHANDELING 

De RF microneedling behandeling voeren we uit met een kopje van 26 of 64 gouden naaldjes. De hoeveelheid naaldjes wordt bepaald aan de hand van het gebied dat we behandelen. Het kopje plaatsen we op de huid, en de naaldjes gaan heel gecontroleerd de huid in. Hoe diep de naaldjes gaan, hangt af van de behandelzone en uiteraard de beleving van de cliënt.

3. BOEK JE VERVOLGBEHANDELING

Er zijn 3 tot 6 behandelingen nodig voor het beste resultaat. Tussen iedere behandeling moet wel 4 weken zitten. Het resultaat is op z’n best na 3 tot 4 maanden. Daarna volstaat een jaarlijkse onderhoudsbeurt.

4. NAVERZORGING

Het is belangrijk overmatige blootstelling aan UV te vermijden. Ga ook zeker tot 2 weken na de behandeling niet op de zonnebank. Gebruik steeds een hoge SPF en een aangepaste crème die u bij ons kan verkrijgen.

PRIJZEN RF NEEDLING

Opties
Gelaat
€280
Gelaat & hals
€350
Gelaats, hals & decolleté
€395
Handen
€150
Litteken/ striemen klein
€195
Litteken/ striemen groot
€230

Benieuwd naar de resultaten van klanten?

RF Needling The Secret is een favoriete behandeling in de clinic, want we bereiken er fantastische resultaten mee!

VOOR
NA

VEELGESTELDE VRAGEN OVER RF NEEDLING

De RF microneedling behandeling voeren we uit met een kopje van 26 of 64 gouden naaldjes. De hoeveelheid naaldjes wordt bepaald aan de hand van het gebied dat we behandelen. Het kopje plaatsen we op de huid, en de naaldjes gaan heel gecontroleerd de huid in. Hoe diep de naaldjes gaan, hangt af van de behandelzone en uiteraard de beleving van de cliënt.

De uiteinden van de naaldjes geven radiofrequente warmte af. Deze warmte trekt diep de dermis in en hierdoor trekt de huid wat samen, waardoor er verstrakking optreedt. Daarnaast ‘vragen’ we aan de huid om actiever te worden. De fibroblasten gaan aan het werk en gaan meer collageen en elastine produceren. De fibroblasten produceren ook meer hyaluronzuur. Door de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt de huid gladder, strakker en meer gehydrateerd. Daarnaast wordt de kleur en de conditie van de huid verbeterd.

Met de gewone microneelding behandeling verbeteren we de huid door ‘schade’ aan te maken aan het oppervlak van de huid, de epidermis. Door deze schade wordt het natuurlijke herstel en het wond genezingsproces van de opperhuid geactiveerd. Met de RF microneedling behandeling werken de naalden door middel van stempelen in plaats van krassen. Hierdoor er slechts weinig schade aan de epidermis en meer schade in de dermis, waar de prikkel ook hoort te zijn.

 • Fijne lijnen en rimpels op het gelaat, de hals en decolleté
 • Grove huidstructuur
 • Grove poriën
 • (Acne)littekens
 • Doffe huid
 • Zonbeschadigde huid
 • Rokershuid
 • Gedehydrateerde huid

De radiofrequente behandeling is niet geschikt in combinatie met:

 • Het gebruik van huidverdunnende producten zoals tretinoïne (vitamine A zuur) of isotretinoïne (roaccutane)
 • Zwangerschap
 • Borstvoeding
 • (Huid)kanker
 • Vitiligo
 • Psoriasis

Door ervaring in de praktijk en de onderzoeken die naar deze techniek zijn gedaan, zien we dat er 3 tot 6 behandelingen uitgevoerd moeten worden voor het beste resultaat. Tussen iedere behandeling moet wel 4 weken zitten. Het resultaat is op z’n best na 3 tot 4 maanden. Dit betekent niet dat het resultaat hierna weg is, maar dat slechts de activiteit in de huid wat afneemt.

Jaarlijks kan er een onderhoudsbehandeling worden uitgevoerd.

De RF microneedling behandeling is licht gevoelig, niet pijnlijk. Iedereen heeft echter zijn of haar eigen pijn tolerantie. Gevoeligheid is afhankelijk van het type procedure en is verschillend per individu. Onze apparatuur is ontworpen om maximale comfort voor de patiënt te garanderen door de gepatenteerde RF technologie.
Er is uiteraard een prikje en wat warmte voelbaar, maar dit is zeer goed te verdragen. Dit is per persoon verschillend. Mocht de behandeling echt te gevoelig zijn, kan er altijd wat worden aangepast in de instellingen.

Na de behandeling is de huid wat rood en kan hij wat gloeien. Soms kan er lichte zwelling ontstaan onder de ogen. Deze reacties verdwijnen binnen enkele uren tot enkele dagen na de behandeling.

Houd rekening met uv-straling en de zonnebank tot zeker 2 weken na de behandeling. Gebruik steeds een hoge SPF en een aangepaste crème die u bij ons kan verkrijgen.

Mensen zeggen mij continu dat ik er zo goed uitzie. De complimentjes krijg je er dus gratis bij, bij deze behandeling! :-)
Mia uit Veurne
Nog nooit heeft mijn huid er zo gezond uitgezien. Ik kom zeker terug.
Nick uit Diksmuide