LAAT JE ONDERDOMPELEN IN EEN
LUXUEUZE ONTSPANNEN SFEER

Kom 4 uren intens genieten in het privé wellnesscomplex, alleen, met 2, 3, of 4 personen. Wil u ook graag van een deugddoende gelaats- of lichaamsbehandeling genieten tijdens uw bezoek ? Neem contact met ons op en wij bekijken wat de mogelijkheden zijn om dit te implementeren tijdens uw bezoek.

 

 

 

BOEK DE WELLNESS

WAAROM DE WELLNESS UNIEK IS?

Verwacht je bij Médoc aan een totaalbeleving.

Bijzonder aan de wellness is het rhassoulritueel uit Marokko en de huisgemaakte peeling met alpenbloemen uit Oostenrijk, die standaard inbegrepen zijn. De inrichting van de wellnessruimtes is het resultaat van al onze verre reizen. Zo ontdek je verschillende invloeden die samen één unieke ervaring vormen. Bovendien geniet je ook van de producten van Moroccanoil, voor een heerlijke geurbeleving en zijdezachte huid. 

Indien gewenst kan u ook genieten van een deugddoende gelaats-of lichaamsbehandeling.  Neem hiervoor contact met ons op en wij bekijken wat de mogelijkheden zijn om dit te implementeren tijdens uw bezoek.

 

VOORDELEN VAN DE WELLNESSERVARING

Even ontsnappen aan de dagelijkse rush en volledig ZEN worden? Dat lukt ongetwijfeld in de luxueuze wellnessruimte in het midden van de natuur.

Het rhassoulritueel, de huisgemaakte peeling en de behandelingen zorgen voor een ontgifting van je lichaam. Je stapt met een zijdezachte, gereinigde en gevoede huid buiten.

Deze totaalbeleving is een unieke ervaring, een moment om nooit te vergeten. Wij zorgen ervoor dat alles van begin tot einde voor jou geregeld is.

BOEK DE WELLNESS

HOE VERLOOPT HET WELLNESSRITUEEL?

1. JE BOEKT ONLINE

Via het online boekingsysteem kan je kiezen uit de wellnessmenu’s. Het is mogelijk om het wellnesscomplex voor 4 uren te huren, zonder of met behandelingen, al raden we de behandelingen ten sterkste aan voor dé ultieme beleving.

Wil u graag van zo’n deugddoende gelaats- of lichaamsbehandeling (permanent contour of een lichaamsmassage) genieten tijdens uw bezoek ? Neem contact met ons op en wij bekijken wat de mogelijkheden zijn om dit te implementeren tijdens uw bezoek. 

2. DE START VAN JOUW BELEVING

Bij het toekomen geven wij je een duidelijke rondleiding. Nadien kan je starten met het uniek rhassoulritueel, waarbij je 3 tot 6 kleisoorten gebruikt om je lichaam in te smeren. Terwijl jij een 20-tal minuten plaatsneemt in de hammam, zal de klei ontgiftend werken. Daarna geniet je van een homemade kruidenscrub en een heerlijke geurbeleving onder de douche.

Geniet daarna van een saunasessie en ga tussendoor eens in het zwembad! Ons zwembad wordt niet verwarmd in de winter. Onze overloop buitenjaccuzzi daarentegen heeft zomer & winter een constante temperatuur van 39 graden.

Even relaxen kan je in ons grote waterbed dat ook lekker warm is! Het knetterende haardvuur en een glaasje bubbels maken de relaxatie compleet.

3. GENIET TUSSENDOOR VAN DE RUST EN STILTE

Op ons verwarmd waterbed is het heerlijk relaxen. In onze frigo vind je vanalles. Frisdranken en water zijn inbegrepen in de prijs. Champagne en wijn kan je tegen een meerprijs verkrijgen. Wij zorgen ook steeds voor een kleine versnapering voor tussendoor, die inbegrepen is in de prijs.

4. STAP ZEN BUITEN

Wat we bij Médoc vooral wensen? Dat jij mentaal en lichamelijk volledig tot rust komt. Stap met een ontspannen gevoel en volledig opgeladen buiten.

PRIJZEN WELLNESS

Huur wellnesscomplex 4 uur (totaalprijs) zonder behandeling
1 persoon
360
2 personen
360
3 personen
480
4 personen
560

Ontdek de sfeer

Kijk je graag al eens binnen in de privé-wellness? Via deze video krijg je alvast een impressie van de unieke totaalbeleving.

Bekijk de video hier

VEELGESTELDE VRAGEN

We voorzien telkens een ochtendsessie en een namiddagsessie. Telkens voor 1,2,3 of 4 personen.

Ochtendsessie start stipt om 8u45 tot 12u45.

Middagsessie om 13u45 tot 17u45. Indien u een arrangement boekt, start de sessie om 12u45 (een uur vroeger!) om eveneens te eindigen om 17u45.

De wellness is niet open op woe, zat en zo.

Ook in schoolvakanties is de wellness  zowiezo gesloten.

 

Je boekt de privé-wellness via het online boekingsysteem. Hier heb je de keuze uit verschillende wellnessmenu’s.

Door de hoge temperatuur in de sauna kan je lichaamstemperatuur oplopen tot zo’n 39 graden Celsius. Je lichaam gaat hierdoor zweten, zodat je via jouw huid afkoelt. Niet alleen de warmte wordt op die manier afgevoerd, maar je lichaam voert ook afvalstoffen af.

 

Enkele voordelen op een rijtje:  

  • Je hart gaat sneller kloppen door de warmte, en daarom is het goed voor een optimale gezondheid van je hart.
  • Het bevordert je bloeddoorstroming.
  • Het werkt weerstandsverhogend.
  • Het is goed voor je longen, aangezien je dieper en beter ademhaalt in een sauna. Ook ideaal als je last hebt van astma of bronchitis.
  • Heb je last van stijve of vermoeide spieren? De warmte maakt je spieren soepeler.

 

Dit vinden klanten

In één woord: wauw! Zo genoten van alles. Niet alleen de behandelingen zijn top, je wordt hier echt op elk vlak in de watten gelegd. Wij komen zeker terug!
Ilse uit Poperinge