test

OP ZOEK NAAR EEN OPLOSSING VOOR
ACNE ?

Acne kan vervelend zijn, en het zijn niet alleen tieners die hier last van krijgen. Ook volwassenen kunnen op een bepaald punt in hun leven te maken krijgen met onzuiverheden. Bij Médoc combineren we doeltreffende behandelingen en skin care, waardoor je verlost bent van acne-uitbraken.

BOEK JOUW BEHANDELING

HOE ONTSTAAT ACNE?

De oorzaak van acne is vaak hormonaal. Zo begint het bijvoorbeeld in de puberteit, of voor vrouwen net voor de menstruatie of bij een zwangerschap. De talgklieren worden onder invloed van hormonen groter en maken meer talg aan. Wanneer er overproductie is, kunnen de talgkliertjes verstopt geraken en als dit in contact komt met bacteriën, dan ontsteekt de huid en ontstaan puistjes.

DE VOORDELEN VAN ACNE-BEHANDELINGEN?

We combineren behandelingen in het instituut met aangepaste thuisverzorging, waardoor bestaande acne afneemt.

Dankzij de juiste thuisverzorging zorg je ervoor dat nieuwe acne-uitbraken niet mogelijk zijn.

BOEK JOUW BEHANDELING

HOE VERLOOPT DE BEHANDELING?

1. BOEK JE MEET & TREAT

Bij een eerste afspraak kies je steeds voor een Meet & Treat. We analyseren je huid met ons professioneel huidanalysetoestel en kunnen op die manier de juiste behandelingen en skin care voorstellen.

2. WE STELLEN DE JUISTE BEHANDELING(EN) VOOR

We hebben heel wat fantastische behandelingen voor acne zoals HydraFacial, de laserbehandelingen, peelings, microneedling,.. We geven advies op maat van jouw huid en stellen op dat moment de geschikte behandeling voor.

3. THUISVERZORGING

Je thuisverzorging is ontzettend belangrijk om nieuwe uitbraken te voorkomen. We adviseren je over de juiste skin care, huidsupplementen en minerale make-up.

Behandelingen bij acne

  1. PEELINGS: Peelings zoals een Black Peel of een Cool Peel (van Environ) zijn ideaal bij acné. Lees meer hier.
  2. MICRONEEDLING: Dit bevordert het huidherstel en is dus ideaal bij niet actieve acne en littekens. Lees meer hier.
  3. HYDRAFACIAL: Je poriën worden diep gereinigd. Overtollig talg en bacteriën, die verantwoordelijk zijn voor acne, worden opgezogen. Lees meer hier.
  4. LASER: Laser Genesis is geschikt voor het behandelen van littekens die veroorzaakt zijn door acne. Bovendien maakt het je poriën fijner en je huid egaler. Lees meer hier.
  5. PDT BEHANDELING: maakt gebruik van medisch rood LED licht (630nm) en is de meest optimale behandeling op het gebied van huidherstel. Lees meer hier.

 

Benieuwd naar de resultaten?

Dankzij de combinatie van aangepaste behandelingen in het instituut en thuisverzorging behalen we fantastische resultaten.

VOOR
NA

VEELGESTELDE VRAGEN BIJ ACNE

Je huid heeft tijd nodig om te herstellen. Ze zal geleidelijk aan rustiger worden, en de uitbraken zullen afnemen.

Bij Médoc hebben we een volledig aanbod behandelingen die geschikt zijn voor de behandeling van acne. HydraFacial, peelings, microneedling, PDT Led licht,  laserbehandelingen,…

Ik had extreme last van puistjes in mijn gezicht. Zo erg dat ik echt geen oplossing meer zag. Via via ben ik bij Médoc terechtgekomen, wat een redding! Geen uitbraken meer, nog maar heel zelden eens een puistje. Dankjewel!!
Sofie uit Ieper
Ik had nooit gedacht dat ik na mijn 40ste nog last ging krijgen van acne. Maar toch was het zo... Ben ik blij dat ik dankzij Nele en de rest van het team verlost ben!
Kelly uit Poperinge