ELKE HUID HEEFT ZUURSTOF NODIG!

OxyGeneo verhoogt de zuurstoftoevoer naar de behandelde zones voor een gladdere en frissere huid!

BOEK JOUW BEHANDELING

WAT IS OXYGENEO?

Deze zuurstofbehandeling heeft een drievoudige werking:

  1. Exfoliatie: de huid wordt intensief gereinigd. De bovenste huidlaag wordt op milde wijze geëxfolieerd. Dode huidcellen worden verwijderd en de celvernieuwing krijgt een boost. Daarnaast kunnen actieve werkstoffen beter worden opgenomen.
  2. Insluizen: Essentiële stoffen worden in de diepere lagen van je huid gesluisd. Hiervoor gebruiken we een speciale gel (Oxypod) op basis van antioxidanten, retinol en peptiden.
  3. Zuurstof (oxygenate): De zuurstoftoevoer wordt gestimuleerd doordat de gel koolstofdioxide belletjes bevat die tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Als reactie hierop stuurt het lichaam zuurstof naar deze behandelde zone.

OXYGENEO, VOOR WIE?

Doordat we de dode huidcellen verwijderen en de zuurstoftoevoer boosten, krijgt de huid een mooie glow.

Dankzij een cocktail van essentiële ingrediënten is je huid perfect gehydrateerd en gevoed.

 

 

We hebben verschillende OxyPods die we kunnen aanpassen aan je huidtype. Zo kunnen we bijvoorbeeld op anti-aging werken, maar ook op acne, een verbetere hydratatie,…

Wil je iets doen aan tekenen van huidveroudering, of je huid er zichtbaar jonger en frisser laten uitzien? Dan is OxyGeneo ideaal.

BOEK JOUW BEHANDELING

HOE VERLOOPT DE OXYGENEO-BEHANDELING?

1. BOEK JE MEET & TREAT

We stellen alles af op de noden van je huid en jouw wensen. Daarom boek je bij een eerste afspraak eerst een Meet & Treat, dit bestaat uit een huidanalyse en een kennismakingsbehandeling.

2. DE BEHANDELING

We gebruiken de OxyPod capsule en een gel die samen een reactie geven onder invloed van kinetische trilling. Hierdoor verhoogt het zuurstofgehalte in de huid. Daarnaast sluizen we een serum met een hoge dosis actieve stoffen in, voor een gehydrateerde en gevoede huid. De aangename, verfrissende behandeling revitaliseert de huid direct vanaf de eerste behandeling.

Elke huid heeft zuurstof nodig. Door het zuurstofgehalte te stimuleren, versnellen we je celvernieuwing en dat resulteert in een zichtbaar egalere en gladde huid!

3. VERVOLGBEHANDELINGEN 

Met één behandeling bereik je al een mooi resultaat, maar we raden een kuur aan voor optimale resultaten.

 

PRIJZEN OXYGENEO

Oxygeneo
Per sessie
€79

VEELGESTELDE VRAGEN OVER OXYGENEO

OxyGeneo is geschikt voor de meest gevoelige huiden.

Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glow heeft.

Je hebt al zichtbaar resultaat na de eerste sessie. Toch raden we een kuur aan als jij aan een optimaal resultaat en langdurige huidverbetering wil werken.

De behandeling duurt 30 min, en is geschikt voor wie een snelle treatment wil. Een echte walk-in, walk out treatment dus.

Deze behandeling is niet pijnlijk.

Een fijne behandeling die bovendien mijn huid laat stralen.
Jana uit Ieper
Ik heb genoten van de Oxygeneo! En die glow nadien is ook mooi meegenomen.
Mireille uit Poperinge