LPG ENDERMOLOGIE, EEN ONTSPANNENDE BINDWEEFSELMASSAGE

Het is een 100% natuurlijke oplossing die de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeert om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …).

BOEK JOUW BEHANDELING

WAAROM LPG ENDERMOLOGIE?

LPG Endermologie® reactiveert op 100% natuurlijke wijze slapende cellen in de huid.

Deze pijnloze intensieve bindweefselmassage werkt op verschillende vormen van bodycontouring en anti-aging, evenals medische aandoeningen.LPG stimuleert de doorbloedingvochtafvoer, natuurlijke vetverbranding en huidversteviging.

De resultaten zijn bewezen door 145 wetenschappelijke onderzoeken. Er worden dagelijks 300.000 mensen wereldwijd met LPG® behandeld.

 

LPG ENDERMOLOGIE, VOOR WIE?

LPG stimuleert de doorbloeding en vochtafvoer waardoor je huid effectief steviger en egaler wordt.

LPG activeert opnieuw de slapende cellulaire activiteit in je huid, hierdoor nemen rimpels en verslapte huid af.

 

We voeren het overtollig vocht af waardoor je vermoeide benen lichter aanvoelen.

De behandeling staat bekend om de drainerende werking en activeert de eliminerende functies en stimuleert de bloed- en lymfecirculatie.

Endermologie LPG zorgt voor de mobilisering van het weefsel en de activering van de bloedsomloop om spanningen te verlichten en de stijfheid te versoepelen.

Deze natuurlijke en aangename behandeling maakt de gewrichten terug flexibel en zorgt ervoor dat pijn aanzienlijk wordt vermindert.

Je bent behandeld voor borstkanker en de borstamputatie heeft een litteken achtergelaten. Je zou willen dat je minder last had van het litteken: je ervaart pijn en kunt je arm en/of schouder niet goed bewegen.

LPG endermologie kan de pijn van een mastectomie litteken verlichten en je mobiliteit vergroten door middel van  een soort bindweefselmassage. Deze massage wordt niet alleen esthetisch ingezet, maar heeft zich ook op medisch gebied bewezen.

De behandeling stimuleert de productie van natuurlijk collageen en elastine zodat de huid op een natuurlijke manier kan herstellen.

Naast het behandelen van bestaande littekens kan endermologie® worden ingezet om de gave huid voor te bereiden op een operatie. Zo stimuleer je het natuurlijk ontstaan van het litteken na de ingreep en voorkom je verklevingen en ontstekingen achteraf.

LPG® heeft een speciale behandelkop waarmee we kleine, tere gebieden zoals de oogcontouren kunnen stimuleren. Omdat de huid onder de ogen zo dun is, wordt er een subtiele stimulatie uitgevoerd rondom de ogen om zo de bloedcirculatie en vochtafvoer te stimuleren.

Je wilt het overtollig vocht in je lichaam afvoeren tijdens je zwangerschap?

Of wil je na je zwangerschap je oude figuur en strakke huid terug?  In beiden gevallen kan LPG de oplossing zijn.

BOEK JOUW BEHANDELING

HOE VERLOOPT DE LPG-BEHANDELING?

1. INTAKE

Als je voor het eerst langskomt boek je een Meet & Treat. We voorzien tijd voor een uitgebreide intake. We voorzien aansluitend een volwaardige behandeling.

2. AANTREKKEN BODY SUIT

Tijdens de behandeling wordt een ‘Endermowear bodysuit’ gedragen. Hierdoor glijden de cilinders beter over het lichaam en wordt de huid beschermd. Ook om hygiënische redenen heeft de bodysuit zijn voordeel.

3. BEHANDELING ZONES 

We rollen met het apparaat over de zones die je gekozen hebt (gelaat of lichaam). Dit doet geen pijn, jij kan ondertussen dus heerlijk ontspannen.

4. BOEK EEN VOLGENDE BEHANDELING

LPG behandelingen boek je best in kuurvorm voor maximaal resultaat. Daarna volstaat een maandelijkse onderhoudsbeurt.

PRIJZEN LPG ENDERMOLOGIE

LPG VOOR GELAAT
Meet & Treat LPG Lichaam
€70
Meet & Treat LPG gelaat
€70
Glowpeel
€225
Losse beurt 20 min. (2 zones)
€40
Losse beurt 30 min. (3 zones)
€70
LPG Special Donkere kringen & wallen
€70
LPG Special jonge mama
€70
LPG Special zware benen/oedeem
€70
LPG Special Anti-Cellulite (losse beurt)
€70
LPG Special Relaxatie
€70
LPG Special Rugpijn
€70
LPG Special Huidverslapping Lichaam
€70
LPG Special Detox
€70
LPG Special Decolleté & buste
€70

Resultaten na een LPG-behandeling

Met LPG bereiken we zowel voor je gelaat als lichaam spectaculaire resultaten. Ontdek de mooie voor en na’s.

VOOR
NA
VOOR
NA

VEELGESTELDE VRAGEN OVER LPG ENDERMOLOGIE

Contra-indicaties zijn: kanker, infecties, ontstekingen, nierfalen, het gebruik van bloedverdunners, bloedziekten en trombose.
Tijdens de zwangerschap mogen de benen wel behandeld worden maar de buik niet.

Het aantal behandelingen is per persoon verschillend. We adviseren altijd te starten met twee keer per week. Na 4-8 weken ga je over naar 1 keer per week, 4 weken achtereen.

Er wordt een tussentijdse evaluatie en tweede fotomoment ingepland om te beoordelen of het aantal behandelingen kan worden afgebouwd. Uiteindelijk behoud je het resultaat met 1 x per maand een behandeling (en zelfs dan zal het resultaat uiteindelijk nog verbeteren). Dit is het gemiddelde advies.

Tijdens een persoonlijk adviesgesprek zal er worden gekeken naar jouw huid en wordt er een persoonlijk plan voor je opgesteld. Daarnaast speelt leefstijl en het type LPG-apparaat een rol in het aantal behandelingen.

Wanneer het gewenste resultaat is bereikt en je onderhoudt dit met 1 keer per maand een behandeling, dan blijft het resultaat behouden (en het kan zelfs nóg beter worden).

Wat wel belangrijk om te weten is dat jouw levensstijl en andere processen in het lichaam (zoals hormonen) een belangrijke rol spelen. Wanneer je na de behandelingen alleen maar slechte voeding tot je neemt en niet beweegt, is er grote kans dat dit invloed heeft op jouw resultaat. Balans is het sleutelwoord.

Met het nieuwste apparaat van LPG, de Alliance®, doen de behandelingen geen pijn. Sterker nog, het mág geen pijn doen. Wanneer je pijn voelt, ervaart je lichaam stress waardoor het hormoon cortisol vrijkomt. Dit blokkeert de werking van het apparaat. Alleen de plekken waar veel verklevingen zitten kunnen iets gevoeliger zijn. Het is een aangename en pijnloze behandeling.

Het witte pakje, oftewel LPG Endermowear®, zorgt voor een diepere grip en geeft beter zicht op het weefsel tijdens de endermologie® behandelingen. Dit persoonlijke pakje zorgt voor een intenser gevoel en ideaal comfort tijdens de behandeling. Bij medische behandelingen wordt er meestal direct op de huid zonder LPG Endermowear® gewerkt.

Wij adviseren om altijd binnen 6 tot 24 uur na je behandeling te sporten, omdat de (vet)cellen dan het meest actief zijn.

De techniek en resultaten van LPG® zijn bewezen door 145 wetenschappelijke onderzoeken en LPG® is al sinds 1984 wereldwijd marktleider op het gebied van celstimulatie. Dat het werkt is dus een feit. Je kunt dit nalezen op www.lpgmedical.com. Er worden dagelijks meer dan 300.000 mensen behandeld in Europa. De techniek van LPG is volledig gepatenteerd is daarmee uniek. De enige variabelen zijn het menselijk lichaam en voeding. Wil je het beste resultaat of rendement, dan zit de sleutel in de combinatie tussen de behandeling, voeding (die bij jouw lichaam past) en beweging.

Het nieuwste apparaat van LPG heet de Cellu M6® – Alliance, afgekort de Alliance®. Het unieke aan dit nieuwe apparaat is dat hij gelijktijdig op meerdere indicaties werkt (genaamd triple stimulerende actie in één behandeling). Dit komt omdat de behandelkop van de Alliance een rol én klep heeft.

De behandelkop van vorige generaties van LPG® (Cellu M6® – Integral / Keymodule) bestond uit twee rollers. Hiermee was elke roltechniek specifiek gericht op 1 indicatie, bijvoorbeeld alleen op cellulite of alleen op vetverbranding. Elke roltechniek werkt op een andere laag in het weefsel. Om vet te verbranden moet je dieper in het weefsel werken, terwijl je voor huidversteviging juist in de oppervlakte moet werken om collageen, elastine en hyaluronzuur te stimuleren. Bij de vorige apparatuur met twee rollers zijn er dus losse roltechnieken nodig per indicatie, waardoor behandelingen meer tijd nodig hebben.

De rol en klep in de behandelkop van de Alliance® heeft veel meer complexere instellingen gekregen, waardoor er op meerdere huidlagen tegelijkertijd behandeld kan worden. Dus geen keuze meer tussen cellulite egaliseren, vet verbranden of een strakkere huid, het nieuwste Alliance-apparaat werkt op alles tegelijkertijd. Dit betekent nog sneller en mooier resultaat.

Ook kan de Alliance® worden ingesteld voor ieder type weefsel per zone. Heb je last van pijnlijke benen? Dan kan er met de Alliance® alsnog effectief worden gewerkt op cellulite en vetverbranding, omdat hier een specifieke instelling voor is. Bij de vorige generaties kan het wat moeilijker zijn om te werken op pijnlijk weefsel, waardoor er vaak moet worden gekozen om eerst vocht af te voeren. Over het algemeen worden de behandelingen met de Alliance® als zeer aangenaam ervaren, terwijl de behandelingen met vorige generaties apparaten gevoeliger kunnen worden ervaren.

Wat ten slotte ook nieuw is ten opzichte van de vorige generaties van LPG®, is dat de Alliance® een persoonlijk behandelplan maakt. Je kunt nu aangeven welke zones je wilt laten behandelen, waarop de behandelaar in het apparaat een plan samenstelt dat oneindig kan variëren in tijd, locatie en instelling. Dit maakt dat de behandeling met de Alliance® nog persoonlijker is, waarbij alle wensen en resultaten worden opgeslagen in een tablet die verbonden is met het apparaat.

Wat vinden klanten?

Ik was eerst heel sceptisch, maar ik ben nu echt een believer! Mijn huid voelt soepeler, zachter en het weefsel is een stuk zachter. Als ik mijn huid in elkaar duw, is het veel minder bobbelig en de ophopingen minder hard. Mijn silhouet is verbeterd en mijn billen lijken zelfs gelift.
Lieve uit Roeselare
Ik hou enorm van de LPG behandeling voor mijn gelaat. Het is mijn favoriete “Coup d’eclat” voor het weekend of een speciaal feest vanwege de directe glow die ik ervan krijg op mijn gezicht.
Julie uit Ieper