PRP , DE KRACHT VAN JE EIGEN BLOED

Wat PRP zo bijzonder maakt, is dat we met de kracht van uw eigen bloed, de vitaliteit van uw huid of hoofdhuid en haar kunnen terugbrengen.

BOEK JOUW BEHANDELING

WAAROM PRP?

Bij PRP gebruiken we je het plasma van je eigen bloed. Hierin zit een hoge concentratie bloedplaatjes, inclusief actieve groeifactoren. Deze spelen een belangrijke rol bij regenererende processen in het lichaam. PRP injecties werken verjongend, verstevigend en hydraterend met als uitkomst een stralende, strakkere huid.

De afgelopen jaren wordt PRP ook steeds meer ingezet bij haaruitval en alopecia androgenetica, zowel bij mannen als bij vrouwen.PRP, VOOR WIE?

We gebruiken enkel het plasma uit je eigen bloed, wat actieve groeifactoren bevat. Op een natuurlijke manier brengen we de vitaliteit van je huid, hoofdhuid en haar terug!

Ideaal bij rimpels, fijne lijntjes en om de elasticiteit van je huid te verbeteren.

PRP wordt ook ingezet bij haaruitval, zowel bij mannen als bij vrouwen. Het bloedplasma bevat stoffen (groeifactoren) die het herstel van het haarzakje stimuleren, de bloedtoevoer in het gebied van het haarzakje doet toenemen en de groei van de haarfollikelcellen stimuleert.

 

Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het effect van PRP op alopecia androgenetica.

De resultaten zijn positief! Bij het merendeel van de behandelde patiënten  stopt of vermindert de haaruitval en wordt een toename van de haardichtheid en dikte van de haren gezien.

PRP injecties werken verjongend, verstevigend en hydraterend met als uitkomst een stralende, strakkere huid.

PRP injecties  bevatten groeifactoren die celgroei en celdeling stimuleren en op
die manier spelen ze een belangrijke rol in het genezingsproces.

BOEK JOUW BEHANDELING

HOE VERLOOPT DE PRP-BEHANDELING?

1. INTAKEGESPREK
Je boekt eerst een Meet & Greet met esthetisch arts Dr. Sansen.
Alle vragen worden hier beantwoord. Indien u interesse heeft in een behandeling, of enkel informatie wenst dient u de eerste keer altijd een meet & greet te boeken. Dr. Sansen heeft elke dag consulatie behalve op woe, zat en zondag. Prijs: 40€
2. AFNAME BLOED

Bij een behandeling met PRP nemen we eerst een kleine hoeveelheid bloed bij u af. Dit bloed wordt vervolgens gecentrifugeerd. Het resultaat van dit procédé is gefilterd plasma van uw eigen bloed.

3. INJECTIE

Het bloedplasma met de bloedplaatjes zit vol groeifactoren, dit wordt in de huid ingebracht.

4. NAVERZORGING

De eerste 2 dagen na PRP:

  • Niet roken: nicotine tast de vaatwanden aan en vermindert de zuurstofverzadiging van het bloed.
  • Niet sporten: zweet irriteert de huid en verstopt de poriën, waardoor de huid niet kan ademen.

 

PRIJZEN PRP

Opties
PRP Haarverlies
350
PRP Gelaat: Vampire Facial
350
PRP Pezen & gewrichten
150
PRP Haarverlies + haarfiller
550

PRP, hoe gaat dat in z'n werk?

VEELGESTELDE VRAGEN OVER PRP

Bij een behandeling met PRP nemen we eerst een kleine hoeveelheid bloed bij u af. Dit bloed wordt vervolgens gecentrifugeerd. Het resultaat van dit procédé is gefilterd plasma van uw eigen bloed. In dit plasma zit een hoge concentratie bloedplaatjes, inclusief actieve groeifactoren. Deze spelen een belangrijke rol bij regenererende processen in het lichaam. PRP injecties werken verjongend, verstevigend en hydraterend met als uitkomst een stralende, strakkere huid.

De afgelopen jaren wordt PRP ook steeds meer ingezet bij haaruitval, zowel bij mannen als bij vrouwen. Het bloedplasma bevat stoffen (groeifactoren) die het herstel van het haarzakje stimuleren, de bloedtoevoer in het gebied van het haarzakje doet toenemen en de groei van de haarfollikelcellen stimuleert.

Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het effect van PRP op alopecia androgenetica. De resultaten zijn positief! Bij het merendeel van de behandelde patiënten stopt of vermindert de haaruitval en wordt een toename van de haardichtheid en dikte van de haren gezien.

Het gebruik van lichaamseigen bloedplasma en -plaatjes om genezing te bevorderen is al jarenlang gebruikelijk in de tandheelkunde en orthopedie. Nu is deze innovatieve techniek ook beschikbaar voor cosmetische toepassingen. Wat PRP zo bijzonder maakt, is dat we met de kracht van uw eigen bloed, de vitaliteit van uw huid terugbrengen.

  • Huidverbetering van gelaat
  • Huidverbetering van hals en decolleté
  • Toename van haardichtheid en dikte van de haren
  • Verminderde haaruitval
  • Pezen en gewrichten

Heeft u een milde of ernstige vorm van haaruitval of dunner wordend haar?

Dankzij deze exclusieve innovatie die werkt op basis van een baanbrekende gepatenteerde formule van 7 peptiden en hyaluronzuur hebben we en oplossing.

De ‘Sustained Release Technology’ zorgt daarbij voor een duurzame en efficiënte afgifte van deze actieve ingrediënten.

De arts injecteert deze op het niveau van de haarfollikels, hierdoor werken de peptiden meteen in op de kern van uw haarprobleem.

De complicaties zijn beperkt tot wat roodheid en lichte huidirritatie meteen na het injecteren.

Een hairfiller wordt alleen gedaan icm PRP

Dankzij de PRP behandeling is mijn haarverlies heel wat minder. Ik denk zelfs hier en daar een wat haar bijgekregen te hebben.
Piet uit Poperinge
Wat mij vooral aantrekt in de vampire facial is dat het mijn eigen lichaam is die mijn huid beter maakt! Sinds ik regelmatig de PRP laat uitvoeren heb ik duidelijk een stralender huid!
Virginie uit Moorsele