DÉ POPULAIRSTE
HYDRAFACIAL VOOR
ELKE HUID!

Hydrafacial is er voor elk huidtype en elk huidprobleem, en de behandeling wordt volledig op maat van jouw huid afgestemd.

BOEK JOUW BEHANDELING

WAT IS HYDRAFACIAL?

Deze unieke, revolutionaire methode ‘hydradermabrasie’ met het gepatenteerde HydraFacial apparaat is hét antwoord op de vraag naar huidverjonging & huidverbetering zonder enig nadeel.

Hydrafacial is een niet-invasieve behandeling die onmiddellijk resultaat geeft. Je kan het vergelijken met een soort mini-stofzuigertje die over jouw huid beweegt en zo alle stappen van een klassieke gelaatsverzorging doorloopt, maar dan intensiever en meer resultaatgericht.

HYDRAFACIAL, VOOR WIE?

HydraFacial reinigt je huid diep en verwijdert dode huidcellen en overtollig talg. Hierdoor maakt je doffe huid plaats voor een stralende, frisse teint!

Dankzij HydraFacial blazen we de doffe rokershuid leven in.

De diepe reiniging verwijdert alles, ook hardnekkige mee-eters.

We sluizen een cocktail van hydraterende en voedende ingrediënten in zoals hyaluronzuur, antioxidanten en peptiden. Ideaal om de droge huid een hydratatieboost te geven!

HydraFacial staat bekend om de fantastische glow, waar je 4 weken lang van geniet.

BOEK JOUW BEHANDELING

HOE VERLOOPT DE HYDRAFACIAL-BEHANDELING?

1. BOEK JE MEET & TREAT

We stellen alles af op de noden van je huid en jouw wensen. Daarom boek je bij een eerste afspraak eerst een Meet & Treat, dit bestaat uit een huidanalyse en een kennismakingsbehandeling.

2. DE DRIE STAPPEN VAN DE HYDRAFACIAL

De Hydrafacial is een behandeling van 3 stappen die de huid meteen gezonder zal maken. De behandeling voelt aan als een vochtige stofzuiger die over de huid gaat. De serums verweken dode huidcellen en onzuiverheden en tegelijkertijd schraapt de tip het vuil van en uit de huid.

De HydraFacial-behandeling zorgt grondig voor uw huid. Het reinigt, peelt, voert extracties uit van onzuiverheden en hydrateert tegelijktertijd door een ‘Vortex Fusing’ insluizing van antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Het gaat 3 trappen boven de verouderder microdermabrasie. De Hydrafacial is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn.

3. VERVOLGBEHANDELINGEN 

Het is niet zomaar een snelle herstellingsbehandeling. Hydrafacial verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt uw huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart. Je geniet 4 weken lang van een fantastische glow.

We raden aan om iedere maand langs te komen voor een HydraFacial, zo geniet je heel je leven lang van je mooiste huid!

 

PRIJZEN HYDRAFACIAL

Opties
Meet & Treat Hydrafacial Power of One (voor wie het eerste langskomt met gratis intake)
€185
Hydrafacial Platinum (lymfedrainage & extra booster)
€255
Hydrafacial Deluxe (extra booster)
€235
Hydrafacial Basic (zonder booster)
€185
Hydragenesis (Hydrafacial signature & laser Genesis)
€285
Hydrafacial Rug
€170
Optie decolleté
€60
Optie Perk Eye (inclusief thuisproduct)
€50
Optie Perk lip (inclusief thuisproduct)
€50
Optie booster
€50
Optie lymfedrainage
€20

Benieuwd naar de resultaten?

Deze unieke, revolutionaire methode ‘hydradermabrasie’ met het gepatenteerde HydraFacial apparaat zorgt voor een diep gereinigde huid en wondermooie glow.

VOOR
NA
VOOR
NA

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HYDRAFACIAL

HydraFacial is ontwikkeld voor alle huidtypes. Zelfs de meest gevoelige huidtypes kunnen makkelijk een behandeling verdragen.

Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft. De glans en hydratatie kan vijf tot zeven dagen aanhouden, en zelfs langer met de aanvullende home care. De huidverjonging is blijvend, gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen.

Je hebt al een duidelijk glow-effect na de eerste behandeling. Voor een optimaal resultaat herhaal je de hydrafacial elke 4 weken. De huid vernieuwd zich steeds waardoor er na 4 weken opnieuw een dode huidlaag aanwezig is.

Om de resultaten te behouden wordt er dus maandelijks een behandeling aanbevolen.

Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft. De glans en hydratatie kunnen vijf tot zeven dagen aanhouden, en zelfs langer met de aanvullende home care van Environ. De huidverjonging is blijvend gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen. Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse HydraFacial behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

De HydraFacial behandeling is snel en doeltreffend en kan in slechts 30 a 45 minuten worden uitgevoerd. De belevenis wordt vaak omschreven als “een fris verfpenseel dat over het gelaat gaat”. Make-up kan onmiddellijk na de behandeling worden aangebracht omdat er geen wachttijd is voor het resultaat. Sterker nog, het zal lijken of u een nieuw, stralend gelaat heeft, waardoor de behoefte aan make-up zal verdwijnen.

De behandeling is absoluut niet pijnlijk, integendeel, het is zelfs ontspannend.

Deze omvat alle essentiële functies van de Hydrafacial, terwijl specifieke huidproblemen worden aangepakt met een hoger percentage peeling 15 of 30%.

Deze omvat alle essentiële functies van de Basic Signature Hydrafacial, terwijl specifieke huidproblemen worden aangepakt met een hoger percentage peeling (15 of 30%) én een specifieke skinbooster €235

Deze omvat alle essentiële functies van de Hydrafacial, terwijl specifieke huidproblemen worden aangepakt met een hoger percentage peeling (15 of 30%) én een specifieke skinbooster. Voorafgaand starten we bij de Platinum behandeling altijd met een lymfedrainage om afvalstoffen te elimeren.

 

U krijgt een dubbele behandeling! We combineren nl.het beste van 2 werelden: Hydrafacial én laser Genesis waardoor we op meerdere huidlagen kunnen werken, en de beste resultaten kunnen geven op elk vlak.

We werken namelijk op:

-dieptereiniging

-egaler huidoppervlak

-fijnere poriën

-gehydrateerde huid

-roodheden

-huidversteviging dankzij collageenaanmaak

Deze behandeling is ideaal voor iedereen die kampt met onzuiverheden en ontstekingen op de rug.

U wenst uw decolleté aan te pakken met Hydrafacial? Dat kan met deze behandeling!

Wat een verslavende behandeling. Mijn huid heeft er nog nooit zo goed uit gezien!
Sylvie uit Ieper
Mijn vrouw vond dat het hoog tijd was dat ik een gelaatsverzorging boekte. En zo kwam ik bij Médoc terecht. Ondertussen trouwe fan van de hydrafacial, een behandeling die mijn droge en doffe huid verzorgt.
Marc uit Westouter

PRP