KOM VOLLEDIG TOT RUST DANKZIJ
ONTSPANNENDE BEHANDELINGEN

In de privé-wellness word je volledig ondergedompeld in een luxueuze Marokkaanse sfeer. Kies op voorhand welke behandeling je graag boekt en geniet van pure verwennerij voor lichaam en geest.

BOEK JOUW BEHANDELING

WELKE BEHANDELINGEN KAN JE BOEKEN?

Voor jouw totaalbeleving heb je de keuze uit een lichaamsmassage, of Permanent Contour van je gelaat of lichaam. Twee behandelingen waarbij jouw beleving centraal staat. Zo kom je zowel mentaal als lichamelijk volledig tot rust. Geniet van je behandeling in de luxeuze privé-wellness, een unieke ervaring.

VOORDELEN VAN ONZE WELLNESSBEHANDELINGEN

Geniet van een totaalbeleving waardoor je ontspannen buiten stapt.

Zowel bij de lichaamsmassage als de Permanent Contour stimuleren we je bloedcirculatie.

Tijdens de behandelingen verzachten we gespannen spieren.

Tijdens de behandelingen gebruiken we enkel het beste van de natuur. Natuurlijke  huidverzorgende oliën, kruidenstempels, heerlijke geuren…. Puur natuur dus!

BOEK JOUW BEHANDELING

HOE VERLOOPT EEN WELLNESSBEHANDELING?

1. JE BOEKT ONLINE

Online heb je keuze uit de lichaamsmassage of Permanent Contour van je gelaat of lichaam. Je kan dit kiezen als behandeling alleen. Dan kom je enkel in onze nieuwe massageruimte of je kan ook kiezen om gebruik te maken van het gehele wellnesscomplex voor 4 uur en ondertussen je behandeling krijgen.

2. GENIETEN MAAR 

Permanent Contour is een kruidenstempelmassage met stoom. De bijzondere effecten van deze behandeling?

  • Warmte stimuleert de doorbloeding en maakt het weefsel los.
  • Stoom opent de poriën en versnelt de opname van huidverzorgende oliën en natuurlijke kruiden.
  • De zachte massage ontspant ook gespannen spieren. Tijdens de behandeling blijven de temperatuur en het aangename huidcontact permanent behouden.

3. GENIET IN DE WELLNESS

Je kan na je behandeling nog verder genieten in de wellness enkel als je gekozen hebt voor een arrangementsformule. Ontsnap aan de dagelijkse stress en geniet alleen of samen van de rust.

 

PRIJZEN WELLNESSBEHANDELINGEN

De opties
Lichaamsmassage
120
Permanent Contour Gelaat
120
Permanent Contour Lichaam
120

VEELGESTELDE VRAGEN OVER PERMANENT CONTOUR EN LICHAAMSMASSAGES

Warmte stimuleert de doorbloeding en maakt het weefsel los. Stoom opent de poriën en versnelt de opname van huidverzorgende oliën en natuurlijke kruiden. De zachte massage ontspant ook gespannen spieren.

Conventionele massages zijn altijd erg populair geweest. Maar wat kan er worden gedaan om ze nog te verbeteren? Onze Permanent Contour biedt meer. Wij hebben behandelingen ontwikkeld die net dat beetje extra bieden . De grote verscheidenheid aan beschikbare pads maakt maatwerk mogelijk om aan de behoeften van elke gast te voldoen.

Een lichaamsmassage is dé manier om volledig tot rust te komen, lichamelijk en fysiek. We gebruiken enkel de beste natuurlijke oliën en ingrediënten tijdens je behandeling.

De combinatie van de kruidenstempels en natuurlijke oliën tijdens de permanent contour behandeling is hemels. Echt van genoten!
Vanessa uit Ieper
Ik had samen met mijn mama geboekt. Van het begin tot het einde hebben wij genoten. Niet alleen van de heerlijke behandeling, ook de wellness is prachtig ingericht. Pure luxe.
Jana uit Poperinge