PROFHILO BODY, DE BEHANDELING DIE VULT, HERSTELT EN VERHELDERT.

Het stimuleert op een natuurlijke manier nieuw collageen zonder de vorm van je lichaam te veranderen. De huid wordt zachter, meer gehydrateerd, krijgt een gezonde glow, en de rimpelvorming neemt af.

Dit is een doeltreffende behandeling voor huid-laxiteit en huidverbetering op volgende zones:

  • Décolleté
  • Buik
  • Knieën
  • Handen
  • Bovenarmen

BOEK JOUW BEHANDELING

WAAROM SKINBOOSTERS (PROFHILO BODY)?

Skinboosters zorgen dat je huid vol en mooi blijft. Er wordt gebruik gemaakt van niet-gecrosslinkt hyaluronzuur, wat puur huid-hydraterend werkt. Het is geen filler, omdat het hyaluronzuur niet gecrosslinkt is en nagenoeg identiek is aan het lichaamseigen hyaluronzuur. 

Dankzij de samenstelling van twee verschillende typen hyaluronzuur (laag-moleculair en hoogmoleculair), vormen skinboosters een extra laagje onder de huid, een ‘second skin’. Ook zorgt het natuurlijke hyaluronzuur van de booster voor verbetering van de kwaliteit van de huid.SKINBOOSTERS/ PROFHILO BODY, VOOR WIE?

Je huid verliest na verloop van tijd haar elasticiteit en volume. Hiervoor is Profhilo Body de oplossing.

Skinboosters werken hydraterend en zijn dus ideaal voor de vochtarme huid.

Profhilo geeft je huid een huidverbeterende boost! Ideaal wanneer je lichaamshuid haar zachte vloeiende contouren begint te verliezen.

Voor een verslapte hals is een skinbooster zeker een ideale oplossing.

Op 10 specifieke punten krijgt u een injectie met een fijne naald.

BOEK JOUW BEHANDELING

HOE VERLOOPT DE SKINBOOSTERS/ PROFHILO BODY-BEHANDELING?

1. JE BOEKT EEN MEET & GREET 

Dr. Sansen geeft jou al de nodige informatie tijdens een eerste consult. Zo kan jij goed geïnformeerd beslissen of je al dan niet overgaat tot de behandeling.

2. INJECTIES 

Op specifieke punten krijg je een injectie met een fijne naald.

3. NAZORG

Wij adviseren de huid heel licht te masseren zodat de skinbooster zich mooi kan verspreiden onder de huid. Op zich is dit niet nodig omdat de skinbooster dit vanzelf doet maar u kunt het een “handje helpen”. Je mag na de behandeling een verzorgende crème gebruiken.

Gaat u op de dag van de behandeling liever niet in de sauna of doe geen inspannende sporten.

 

PRIJZEN SKINBOOSTERS/ PROFHILO BODY

Skinboosters/ Profhilo
Decolleté
400
Buik
400
Knieën
400
Handen
400
Bovenarmen
800

Benieuwd wat Skinboosters/ Profhiloo Body voor jouw huid kunnen doen?

We delen met plezier enkele resultaten van tevreden klanten. Hun huid werd op een natuurlijke manier gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken, zonder de vorm van hun gezicht of mimiek te veranderen.

VOOR
NA
VOOR
NA

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SKINBOOSTERS/ PROFHILO BODY

Bij een skinbooster/ PROFHILO BODY wordt gebruik gemaakt van niet-gecrosslinkt hyaluronzuur, wat puur huid-hydraterend werkt.

Skinboosters zijn geen filler omdat het hyaluronzuur niet gecrosslinkt is en nagenoeg identiek is aan het lichaamseigen hyaluronzuur.  Skinboosters blijven niet, zoals bij een filler, onder de huid zitten maar worden juist zeer snel door het lichaam opgenomen. Echter dankzij de samenstelling van twee verschillende typen hyaluronzuur (laag-moleculair en hoogmoleculair), vormen skinboosters een extra laagje onder de huid, een ‘second skin’.

Dit zorgt voor zachte, vloeiende contouren. Ook zorgt het natuurlijke hyaluronzuur van de booster voor verbetering van de kwaliteit van de huid: de huid wordt zachter, meer gehydrateerd, krijgt een gezonde glow, en de rimpelvorming neemt af.

De skinbooster/ PROFHILO BODY is er voor elke leeftijd, niet alleen voor de rijpere huid. Omdat we in eerste instantie de eerste rimpels willen tegengaan, de teint laten stralen, de uitgedroogde huid voeden of de elasticiteit en de egaliteit van de opperhuid optimaliseren, kunnen we deze behandeling starten vanaf 30 jaar. Zo helpen Skinboosters/ PROFHILO BODY van je dertigste tot veertigste om huidveroudering te voorkomen en tegelijkertijd de huid te laten stralen, hydrateren en elastisch te maken. Voor de rijpere huid van 45 tot 55 jaar kan deze behandeling naast rimpelvullende injecties worden uitgevoerd om het uiterlijk van de huid te verbeteren en een boost van uitstraling te geven. Het resultaat is een diep gehydrateerde huid die er verfrist, elastischer en zachter uitziet.

Aan het einde van de sessie vertoont je lichaam wat roodheid (op de plaatsen waar de dokter heeft geprikt) en kunnen er lichte blauwe plekjes verschijnen, die na een paar dagen verdwijnen. De eerste paar uur lijkt het gezicht eerst wat pijnlijk, maar na 24 uur wordt alles snel weer normaal.

 

Omdat Profhilo Body geen filler is, maar je huid aan het werk zet, duurt het even voor je resultaat ziet. Meestal zie je na twee tot drie maanden echt verschil. Dit houdt ongeveer een half jaar aan, daarna zal het langzaam minder worden. Maar het is afhankelijk van hoe jouw huid reageert, hoe lang dit precies zal zijn.

Een onderhoudsbehandeling kan elke zes maanden worden uitgevoerd.

 

Skinboosters kunnen gebruikt worden voor het lichaam op deze zones: buik, decolleté, bovenarmen, handen, knieën,

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, een soort gel dat van nature dus al voorkomt in jouw lichaam.

Omdat hyaluronzuur tot duizend keer zijn eigen gewicht in water kan dragen, houdt het je huid gehydrateerd. Hoe ouder je wordt, hoe minder hyaluronzuur er in je lichaam aanwezig is.

Klinische studies hebben aangetoond dat 96% van de behandelde cliënten het opnieuw wilde laten doen. De hoge scores komen doordat vrouwen maar ook mannen ervaren hebben dat hun huid dikker, steviger is geworden, jonger aanvoelt, elastischer is en een huid met veel minder lijntjes en rimpeltjes. Minder gekreukt.

Het is de ultieme huidverstrakking van binnenuit.

De behandeling is heel goed te doen. U kunt een verdovende crème krijgen maar de prikjes zijn zo klein dat de meeste cliënten de behandeling zonder verdoving wensen te ondergaan. Daarnaast zitten in de skinboosters een verdovingsstofje die voor minder pijn zorgt.

Nee hoor, sommige cliënten komen in hun pauze even langs voor een behandeling. Als u een belangrijke afspraak heeft of een feestje met veel foto’s dan adviseren wij een dag of 3 van te voren een afspraak te maken. Geef even aan als u snel blauwe plekjes krijgt dan koelen wij u wat extra na de behandeling.

Wij adviseren u de huid heel licht te masseren zodat de skinbooster zich mooi kan verspreiden onder de huid. Op zich is dit niet nodig omdat de skinbooster dit vanzelf doet maar u kunt het een “handje helpen”.

U mag na de behandeling een verzorgende crème gebruiken.

Gaat u op de dag van de behandeling liever niet in de sauna of doe geen inspannende sporten.

Mijn decolleté heeft doorheen de jaren heel wat veroudering opgelopen. En ik vond dat ik er hierdoor veel ouder uitzag. Met Profhilo body heeft Médoc mijn huid weer volume en leven ingeblazen.
Katleen uit Poperinge
Ik was op zoek naar een natuurlijk alternatief voor mijn beginnende rimpels. Nu kom ik iedere 6 maanden terug voor een herhaalbehandeling. Top!
Sven uit Ieper