VERZORGDE NAGELS DANKZIJ
EEN MANICURE

Kies voor de klassieke manicure waarbij de nagels in vorm worden gevijld & de nagelriemen worden bijgewerkt. Of ga voor Gelish (Full Color of French).

BOEK JOUW BEHANDELING

WAAROM EEN MANICURE?

Verzorgde handen en nagels zorgen voor de eerste verzorgde indruk.  Bij Médoc kan je zowel terecht voor een manicure zonder of met lakken, maar ook voor French Gelish, Full Color Gelish, en Laser Genesis Nail voor handen.

VOORDELEN VAN EEN MANICURE

Geniet van verzorgde nagels en spaar zelf tijd uit in de badkamer.

Bij Médoc werken we enkel met kwalitatieve producten, waaronder de lakjes van OPI.

Wij zijn trots dat wij deel uitmaken van de selecte groep, officieel erkend Gelish instituten! Dwz dat wij op het examen van Gelish onderscheiding hebben behaald. Uw Gelish wordt dus met de grootste zorg en vakkundigheid geplaatst bij ons.

 

BOEK JOUW BEHANDELING

UIT WELKE OPTIES KAN JE KIEZEN?

1. MANICURE ZONDER OF MET LAKKEN 

De klassieke behandeling waarbij de nagels in vorm worden gevijld & de nagelriemen worden bijgewerkt. Indien gewenst kunnen tegen meerprijs de nagels ook worden gelakt met OPI Infinite Shine. Een hoogwaardige nagellak die u zelf kan verwijderen met dissolvant.

2. FRENCH GELISH 

U krijgt eerst een manicure. Uw nagels worden geknipt, in vorm gevijld. Daarna wordt de Gelish ‘french’ aangebracht. Dwz met een wit boordje. Uw resultaat blijft minstens 2 weken mooi. Achteraf krijgt u nog nagelriemolie op uw nagelriem om die te verzorgen, en een ontspannende handmassage. Er wordt 10€ bijgerekend als de oude gelish dient verwijderd te worden. Gelieve dit vooraf door te geven zodat wij voldoende tijd hebben.

 

3. FULL COLOR GELISH 

U krijgt eerst een manicure. Uw nagels worden geknipt, in vorm gevijld. Daarna wordt de Gelish full color aangebracht. Dwz in een volledig kleurtje. U kan kiezen uit méér dan 50 verschillende kleuren. Uw resultaat blijft minstens 2 weken mooi. Achteraf krijgt u nog nagelriemolie op uw nagelriem om die te verzorgen, en een ontspannende handmassage.

Er wordt 10€ bijgerekend indien de oude Gelish dient verwijderd te worden.

 

PRIJZEN MANICURE

Opties
Manicure
€35
French nieuwe set
€60
Full color nieuwe set
€45
French bijwerking
€60
Full color bijwerking
€55
Verwijderen Gelish (geen nieuwe set)
€35

Happy customers

Wil je ook graag met verzorgde, stijlvolle nagels buitenstappen? Maak je afspraak online.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN MANICURE EN GELISH

U krijgt eerst een manicure. Uw nagels worden geknipt, in vorm gevijld. Daarna wordt de Gelish ‘french’ aangebracht. Dwz met een wit boordje. Uw resultaat blijft minstens 2 weken mooi.

Achteraf krijgt u nog nagelriemolie op uw nagelriem om die te verzorgen, en een ontspannende handmassage.

Er wordt 10€ bijgerekend als de oude gelish dient verwijderd te worden.

Wij zijn trots dat wij deel uitmaken van de selecte groep, officieel erkend Gelish instituten! Dwz dat wij op het examen van Gelish onderscheiding hebben behaald. Uw Gelish wordt dus met de grootste zorg en vakkundigheid geplaatst bij ons.

 

Bij een klassieke manicure gebruiken we gewone nagellak. Gelish (ook gellak genoemd) ligt tussen nagellak en gelnagels in. Dit blijft ongeveer 2 weken mooi zitten.

Indien u kiest voor een klassieke manicure en niet voor Gelish vragen wij om uw eigen nagellakjes mee te brengen of bij ons een kleurtje aan te kopen.

Reviews van klanten

Simply the best!! Altijd super.
Jana uit Wevelgem
Ik ben weer met prachtige nagels buitengestapt. Dankjewel topteam!
Steffie uit Ieper