LPG ENDERMOLOGIE, DE OPLOSSING BIJ RIMPELS, HUIDVERSLAPPING, CELLULITE,...

Het is een 100% natuurlijke oplossing die de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeert om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …).

BOEK JOUW BEHANDELING

WAAROM LPG ENDERMOLOGIE?

LPG Endermologie® reactiveert op 100% natuurlijke wijze slapende cellen in de huid.

Deze pijnloze intensieve bindweefselmassage werkt op verschillende vormen van bodycontouring en anti-aging, evenals medische aandoeningen.LPG stimuleert de doorbloedingvochtafvoer, natuurlijke vetverbranding en huidversteviging.

De resultaten zijn bewezen door 145 wetenschappelijke onderzoeken. Er worden dagelijks 300.000 mensen wereldwijd met LPG® behandeld.

 

LPG ENDERMOLOGIE, VOOR WIE?

LPG stimuleert de doorbloeding en vochtafvoer waardoor je huid effectief steviger en egaler wordt.

LPG activeert opnieuw de slapende cellulaire activiteit in je huid, hierdoor nemen rimpels en verslapte huid af.

 

We voeren het overtollig vocht af waardoor je vermoeide benen lichter aanvoelen.

De behandeling staat bekend om de drainerende werking en activeert de eliminerende functies en stimuleert de bloed- en lymfecirculatie.

Endermologie LPG zorgt voor de mobilisering van het weefsel en de activering van de bloedsomloop om spanningen te verlichten en de stijfheid te versoepelen.

Deze natuurlijke en aangename behandeling maakt de gewrichten terug flexibel en zorgt ervoor dat pijn aanzienlijk wordt vermindert.

Je bent behandeld voor borstkanker en de borstamputatie heeft een litteken achtergelaten. Je zou willen dat je minder last had van het litteken: je ervaart pijn en kunt je arm en/of schouder niet goed bewegen.

LPG endermologie kan de pijn van een mastectomie litteken verlichten en je mobiliteit vergroten door middel van  een soort bindweefselmassage. Deze massage wordt niet alleen esthetisch ingezet, maar heeft zich ook op medisch gebied bewezen.

De behandeling stimuleert de productie van natuurlijk collageen en elastine zodat de huid op een natuurlijke manier kan herstellen.

Naast het behandelen van bestaande littekens kan endermologie® worden ingezet om de gave huid voor te bereiden op een operatie. Zo stimuleer je het natuurlijk ontstaan van het litteken na de ingreep en voorkom je verklevingen en ontstekingen achteraf.

LPG® heeft een speciale behandelkop waarmee we kleine, tere gebieden zoals de oogcontouren kunnen stimuleren. Omdat de huid onder de ogen zo dun is, wordt er een subtiele stimulatie uitgevoerd rondom de ogen om zo de bloedcirculatie en vochtafvoer te stimuleren.

Je wilt het overtollig vocht in je lichaam afvoeren tijdens je zwangerschap?

Of wil je na je zwangerschap je oude figuur en strakke huid terug?  In beiden gevallen kan LPG de oplossing zijn.

BOEK JOUW BEHANDELING

HOE VERLOOPT DE LPG-BEHANDELING?

1. INTAKE

Als je voor het eerst langskomt boek je een Meet & Treat. We voorzien tijd voor een uitgebreide intake. We voorzien aansluitend een volwaardige behandeling.

2. AANTREKKEN BODY SUIT

Tijdens de behandeling wordt een ‘Endermowear bodysuit’ gedragen. Hierdoor glijden de cilinders beter over het lichaam en wordt de huid beschermd. Ook om hygiënische redenen heeft de bodysuit zijn voordeel.

3. BEHANDELING ZONES 

We rollen met het apparaat over de zones die je gekozen hebt (gelaat of lichaam). Dit doet geen pijn, jij kan ondertussen dus heerlijk ontspannen.

4. BOEK EEN VOLGENDE BEHANDELING

LPG behandelingen boek je best in kuurvorm voor maximaal resultaat. Daarna volstaat een maandelijkse onderhoudsbeurt.

Meer weten over LPG Endermologie?

Bekijk de video en ontdek de voordelen.

PRIJZEN LPG ENDERMOLOGIE

LPG
Meet & Treat LPG Lichaam
€70
Meet & Treat LPG gelaat
€70
Endermowear pakje
€30
Glowpeel
€225
Losse beurt 20 min. (2 zones)
€40
Losse beurt 30 min. (3 zones)
€70
LPG Special Donkere kringen & wallen
€70
LPG Special jonge mama
€70
LPG Special zware benen/oedeem
€70
LPG Special Anti-Cellulite (losse beurt)
€70
LPG Special Relaxatie
€70
LPG Special Rugpijn
€70
LPG Special Huidverslapping Lichaam
€70
LPG Special Detox
€70
LPG Special Decolleté & buste
€70
Abonnement 10 beurten
€700 (gratis endermowear pakje)
Abonnement 15 beurten
€1050 (gratis endermowear pakje)
Abonnement Anti Cellulite 10+1 gratis
€894 ipv 964€ (& inclusief producten thuis)
Abonnement Jonge mama 10+1 gratis
€875 ipv 945€ (& inclusief producten thuis)
Abonnement Detox/draineren 10+1 gratis
€804 ipv 874€ (& inclusief producten thuis)
Abonnement Vetverbranding/cm verlies 10+1 gratis
€815 ipv 885€ (& inclusief producten thuis)

Resultaten na een LPG-behandeling

Met LPG bereiken we zowel voor je gelaat als lichaam spectaculaire resultaten. Ontdek de mooie voor en na’s.

VOOR
NA
VOOR
NA
VOOR
NA
VOOR
NA
VOOR
NA
VOOR
NA

VEELGESTELDE VRAGEN OVER LPG ENDERMOLOGIE

Contra-indicaties zijn: kanker, infecties, ontstekingen, nierfalen, het gebruik van bloedverdunners, bloedziekten en trombose.
Tijdens de zwangerschap mogen de benen wel behandeld worden maar de buik niet.

Het aantal behandelingen is per persoon verschillend. We adviseren altijd te starten met twee keer per week. Na 4-8 weken ga je over naar 1 keer per week, 4 weken achtereen.

Er wordt een tussentijdse evaluatie en tweede fotomoment ingepland om te beoordelen of het aantal behandelingen kan worden afgebouwd. Uiteindelijk behoud je het resultaat met 1 x per maand een behandeling (en zelfs dan zal het resultaat uiteindelijk nog verbeteren). Dit is het gemiddelde advies.

Tijdens een persoonlijk adviesgesprek zal er worden gekeken naar jouw huid en wordt er een persoonlijk plan voor je opgesteld. Daarnaast speelt leefstijl en het type LPG-apparaat een rol in het aantal behandelingen.

Wanneer het gewenste resultaat is bereikt en je onderhoudt dit met 1 keer per maand een behandeling, dan blijft het resultaat behouden (en het kan zelfs nóg beter worden).

Wat wel belangrijk om te weten is dat jouw levensstijl en andere processen in het lichaam (zoals hormonen) een belangrijke rol spelen. Wanneer je na de behandelingen alleen maar slechte voeding tot je neemt en niet beweegt, is er grote kans dat dit invloed heeft op jouw resultaat. Balans is het sleutelwoord.

Met het nieuwste apparaat van LPG, de Alliance®, doen de behandelingen geen pijn. Sterker nog, het mág geen pijn doen. Wanneer je pijn voelt, ervaart je lichaam stress waardoor het hormoon cortisol vrijkomt. Dit blokkeert de werking van het apparaat. Alleen de plekken waar veel verklevingen zitten kunnen iets gevoeliger zijn. Het is een aangename en pijnloze behandeling.

Het witte pakje, oftewel LPG Endermowear®, zorgt voor een diepere grip en geeft beter zicht op het weefsel tijdens de endermologie® behandelingen. Dit persoonlijke pakje zorgt voor een intenser gevoel en ideaal comfort tijdens de behandeling. Bij medische behandelingen wordt er meestal direct op de huid zonder LPG Endermowear® gewerkt.

Wij adviseren om altijd binnen 6 tot 24 uur na je behandeling te sporten, omdat de (vet)cellen dan het meest actief zijn.

De techniek en resultaten van LPG® zijn bewezen door 145 wetenschappelijke onderzoeken en LPG® is al sinds 1984 wereldwijd marktleider op het gebied van celstimulatie. Dat het werkt is dus een feit. Je kunt dit nalezen op www.lpgmedical.com. Er worden dagelijks meer dan 300.000 mensen behandeld in Europa. De techniek van LPG is volledig gepatenteerd is daarmee uniek. De enige variabelen zijn het menselijk lichaam en voeding. Wil je het beste resultaat of rendement, dan zit de sleutel in de combinatie tussen de behandeling, voeding (die bij jouw lichaam past) en beweging.

Het nieuwste apparaat van LPG heet de Cellu M6® – Alliance, afgekort de Alliance®. Het unieke aan dit nieuwe apparaat is dat hij gelijktijdig op meerdere indicaties werkt (genaamd triple stimulerende actie in één behandeling). Dit komt omdat de behandelkop van de Alliance een rol én klep heeft.

De behandelkop van vorige generaties van LPG® (Cellu M6® – Integral / Keymodule) bestond uit twee rollers. Hiermee was elke roltechniek specifiek gericht op 1 indicatie, bijvoorbeeld alleen op cellulite of alleen op vetverbranding. Elke roltechniek werkt op een andere laag in het weefsel. Om vet te verbranden moet je dieper in het weefsel werken, terwijl je voor huidversteviging juist in de oppervlakte moet werken om collageen, elastine en hyaluronzuur te stimuleren. Bij de vorige apparatuur met twee rollers zijn er dus losse roltechnieken nodig per indicatie, waardoor behandelingen meer tijd nodig hebben.

De rol en klep in de behandelkop van de Alliance® heeft veel meer complexere instellingen gekregen, waardoor er op meerdere huidlagen tegelijkertijd behandeld kan worden. Dus geen keuze meer tussen cellulite egaliseren, vet verbranden of een strakkere huid, het nieuwste Alliance-apparaat werkt op alles tegelijkertijd. Dit betekent nog sneller en mooier resultaat.

Ook kan de Alliance® worden ingesteld voor ieder type weefsel per zone. Heb je last van pijnlijke benen? Dan kan er met de Alliance® alsnog effectief worden gewerkt op cellulite en vetverbranding, omdat hier een specifieke instelling voor is. Bij de vorige generaties kan het wat moeilijker zijn om te werken op pijnlijk weefsel, waardoor er vaak moet worden gekozen om eerst vocht af te voeren. Over het algemeen worden de behandelingen met de Alliance® als zeer aangenaam ervaren, terwijl de behandelingen met vorige generaties apparaten gevoeliger kunnen worden ervaren.

Wat ten slotte ook nieuw is ten opzichte van de vorige generaties van LPG®, is dat de Alliance® een persoonlijk behandelplan maakt. Je kunt nu aangeven welke zones je wilt laten behandelen, waarop de behandelaar in het apparaat een plan samenstelt dat oneindig kan variëren in tijd, locatie en instelling. Dit maakt dat de behandeling met de Alliance® nog persoonlijker is, waarbij alle wensen en resultaten worden opgeslagen in een tablet die verbonden is met het apparaat.

Vermindert wallen en donkere kringen, vervaagt de rimpels rond de oogcontour en de mond. Maakt de lippen voller en lift de oogleden voor een opener blik.

Tijdens deze peeling gaan we LPG voor het gelaat combineren met een peeling aangepast aan uw huidtype. Je zal een ongelooflijke glow ervaren en een mooie doorbloeding hebben. Je huid voelt strak en ziet er gevuld en gehydrateerd uit.

Je wilt je fit voelen en gezond zijn. Het beste uit jezelf halen op een aangename en natuurlijke manier. Zodat je weer lekker in je vel zit en de wereld weer aan kan. Een pijnlijke huid kan een teken zijn dat er gifstoffen zijn opgeslagen in het weefsel.
Om te zorgen dat de schadelijke stoffen jouw lichaam verlaten maken we gebruik van het nieuwste apparaat van LPG: de Cellu M6 Alliance®. We stimuleren hiermee het vrijmaken van de gifstoffen door de (bloed)circulatie en het lymfesysteem te activeren. We kunnen dit lokaal inzetten.
De behandeling zet het systeem van jouw lichaam weer aan, maar hiermee is het probleem nog niet volledig opgelost. Om te zorgen dat jouw volledige systeem weer optimaal gaat functioneren adviseren wij een gericht detox programma. Dit is een kuur waarbij de vrijgemaakte gifstoffen op de juiste manier worden afgevoerd. Door de detox behandelingen te combineren met de detox kuur worden de gifstoffen optimaal afgevoerd. Je lichaam krijgt hierdoor alle tools om goed af te voeren.
Omdat je dagelijks wordt blootgesteld aan schadelijke stoffen adviseren wij minimaal 2 keer jaar een detox behandeling te ondergaan.

Je wilt je oude figuur en strakke huid terug. Op een natuurlijke manier met lang resultaat. Lekker in je vel zitten en stralend met je kindje door het leven. Endermologie® médical helpt om uw silhouet van voor de zwangerschap terug te krijgen.

Deze behandeling richt zich op de kritieke gebieden (buik, taille, billen, dijen) om een harmonieus silhouet terug te vinden na de komst van de baby.

De verschillende instellingen van de LPG behandelingskop maken het mogelijk om gelokaliseerde vetten af te voeren. De endermotherapie strijkt cellulitis glad, zelfs op de zones met fibrose en verstevigt huidverslapping die te wijten is aan de groei van het kindje, door de natuurlijke productie van elastine & collageen te stimuleren.

Het abonnement Jonge mama houdt in:

10 + 1 beurt gratis inclusief 3 LPG producten voor het maximale resultaat tijdens uw kuur: Nutricosmetica Slimming concentrate, Body Shaping gel of cream & Glowing Resurfacing Body Cream. U betaalt hiervoor 875€ ipv 945€

Je wilt even ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Ontspannen en tegelijkertijd aan de gezondheid van je lichaam werken. Op een aangename en natuurlijke manier. Zodat je weer lekker in je vel zit en de wereld weer aan kan. Verlichting bij stress Het is nu meer dan ooit duidelijk hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Een gezond lichaam gaat boven alles. Je lichaam bestaat in zijn geheel uit miljarden cellen die allemaal met elkaar verbonden zijn. Interne- én externe factoren hebben grote invloed hierop. LPG® heeft al 34 jaar de visie dat je alle technieken van de wereld kan inzetten maar dat je ten alle tijden eerst de cellen weer in een goede conditie brengt met LPG endermologie®. De celstimulatie die zonder schade het beste eruit naar boven haalt om op respectvolle wijze verbetering in te zetten. De fibraties en aanzuiging masseren op een aangename wijze de huid wat een ontspannende werking heeft. Twee vliegen in 1 klap: je huid wordt op een natuurlijke manier gestimuleerd en tegelijkertijd kun je even ontspannen. Deze holistische werkwijze heeft meer voordelen dan alleen esthetisch, de behandelingen werken dieper door en activeert de lichaamseigen cellen zichzelf te helen. De 100% natuurlijke behandelingen werken op het gezond en vitaler maken van jouw lichaam.
Overal pijnloos kunnen gaan en staan wanneer jij dat wilt. Een gevoel van lichte benen. Vol energie en lekker in je vel door het leven! Door middel van LPG endermologie® techniek voeren we het overtollig vocht af waardoor je vermoeide benen lichter aanvoelen.
Deze techniek is 100% natuurlijk en stimuleert jouw huid op een aangename wijze. De behandeling staat bekend om de drainerende werking en activeert de eliminerende functies en stimuleert de bloed- en lymfecirculatie. Hierbij wordt bijna een liter water gemobiliseerd voor direct een verlicht gevoel. De speciale LPG® behandelkop werktdoor in de dieper gelegen lagen van de huid.
De LPG endermologie® techniek werkt significant in op de bloedcirculatie (x4) en lymfatische circulatie(x3) circulatie op een natuurlijke en pijnloze manier. Het zorgt voor snellere resultaten t.o.v. manuele lymfedrainage. Deze behandeling verlicht congestie om versoepeling te herstellen en een directe langdurige verlichting te geven.
LPG Endermologie® is ook een geweldige toevoeging aan compressietherapie en bij de behandeling van dieper gelegen spataderen. De huidstructuur verbetert en verhard weefsel wordt weer soepel. €70
Het abonnement Detox/draineren is ideaal hiervoor en houdt in:
10+ 1 gratis inclusief 3 LPG producten voor maximaal resultaat: Organic slimming tea, detox tea & Light Legs mist.
U betaalt 804€ ipv 874€

Je wilt die stevige en strakke huid terug. Op een natuurlijke manier met lang resultaat. Die mooie fijne structuur waardoor je stralend door het leven gaat en lekkerder in je vel zit.

Een effectieve manier om een slappe huid aan te pakken is een ‘fitness voor je huid’ door middel van endermologie®. De speciale behandelkop zorgt voor een intense stimulatie op het huidoppervlak. Hierdoor worden jouw lichaamseigen cellen weer aan het werk gezet. De cellen in jouw bindweefsel, ook wel fibroblasten genoemd, gaan zelf weer collageen, elastine (+46%) en hyaluronzuur (+80%) produceren.

Omdat jouw cellen ge(re)activeert worden om zelf weer aan de slag te gaan geeft deze stimulatie een direct en langdurig liftend effect. Op een natuurlijke manier wordt de doorbloeding effectief geactiveerd en neemt de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen toe. Celdeling vindt versneld plaats waardoor rimpeltjes minder diep in de huid blijven staan.

Endermologie LPG zorgt voor de mobilisering van het weefsel en de activering van de bloedsomloop om spanningen te verlichten en de stijfheid te versoepelen. Deze natuurlijke en aangename behandeling maakt de gewrichten terug flexibel en zorgt ervoor dat pijn aanzienlijk wordt vermindert.

Je wil een gladdere, strakke huid zonder putjes om je zelfverzekerder en plezieriger te voelen. Je wil zonder zorgen het strand op en dat mooie jurkje weer aan. Je wil een natuurlijke behandeling met langdurig resultaat.

Naast een gezonde levensstijl en voldoende beweging werkt de techniek van LPG® doelgericht op het probleem cellulite. Door de huid op aangename wijze te stimuleren met de endermologie® techniek wordt het weefsel versoepeld. Hierdoor komen de bindweefselschotjes minder strak te zitten.

Er wordt een gezonde circulatie gereactiveerd en gifstoffen worden afgevoerd. Net zoals bij een manuele massage, werkt endermologie® huidstimulatie op een 100% natuurlijke wijze. Dus zonder snijden, prikken, verhitting, lasers of bevriezen. Op een aangename manier wordt cellulite gladgestreken en overtollig vocht afgevoerd.

Tegelijkertijd wordt ook de vetverbranding gestimuleerd en de huid verstevigd. Hierdoor is het voor iedereen toegankelijk om je huid te herstellen naar een gladdere, gezondere en stevigere staat. Vanaf de 3e behandeling vermindert de sinaasappelhuid en is de huid gladder en zachter.

Het abonnent houdt in:

10+1 gratis incl 3 LPG producten voor maximaal resultaat nl: Nutricosmetica Stop orange peel, Anti-cellulite Intensive Serum & Anti Cellulite Cream in Gel. U betaalt 894€ ipv 964€

Endermologie maak het mogelijk om de zones te behandelen en te verfijnen die hier behoefte aan hebben (armen, buik, rug, taille, dijen,…)

Het stimuleert in één en dezelfde behandeling de afslankcellen (adipocyten) om de natuurlijke afvoer van vetten, zelfs de meest bestendige, te reactiveren dmv van fysieke oefeningen en diëten. Tegelijkertijd verstevigt de mechanische werking van de behandelkop de huid om haar stevig en veerkrachtig te maken.

MAW: LPG in combinatie met sporten en diëten zal u helpen voor cm verlies en vetverbranding!

Abonnement vetverbranding en cm verlies houdt in:

10+ 1 gratis incl 3 LPG producten voor maximaal resultaat nl: nutricosmetica slimming concentrate en Body Shaping Gel of Cream. U betaalt 815€ ipv 885€

 

Wat vinden klanten?

Ik was eerst heel sceptisch, maar ik ben nu echt een believer! Mijn huid voelt soepeler, zachter en het weefsel is een stuk zachter. Als ik mijn huid in elkaar duw, is het veel minder bobbelig en de ophopingen minder hard. Mijn silhouet is verbeterd en mijn billen lijken zelfs gelift.
Lieve uit Roeselare
Ik hou enorm van de LPG behandeling voor mijn gelaat. Het is mijn favoriete “Coup d’eclat” voor het weekend of een speciaal feest vanwege de directe glow die ik ervan krijg op mijn gezicht.
Julie uit Ieper