SKINBOOSTERS (PROFHILO), DE BEHANDELING DIE VULT, HERSTELT EN VERHELDERT.

Het stimuleert op een natuurlijke manier nieuw collageen zonder de vorm van je gezicht te veranderen of je mimiek te veranderen. De huid wordt zachter, meer gehydrateerd, krijgt een gezonde glow, en de rimpelvorming neemt af.

BOEK JOUW BEHANDELING

WAAROM SKINBOOSTERS (PROFHILO)?

Skinboosters zorgen dat je huid vol en mooi blijft. Er wordt gebruik gemaakt van niet-gecrosslinkt hyaluronzuur, wat puur huid-hydraterend werkt. Het is geen filler, omdat het hyaluronzuur niet gecrosslinkt is en nagenoeg identiek is aan het lichaamseigen hyaluronzuur. 

Dankzij de samenstelling van twee verschillende typen hyaluronzuur (laag-moleculair en hoogmoleculair), vormen skinboosters een extra laagje onder de huid, een ‘second skin’. Dit zorgt voor zachte, vloeiende gezichtscontouren. Ook zorgt het natuurlijke hyaluronzuur van de booster voor verbetering van de kwaliteit van de huid.SKINBOOSTERS, VOOR WIE?

Ideaal wanneer je beginnende huidverslapping of rimpels ervaart en stevigheid mist.

Skinboosters werken hydraterend en zijn dus ideaal voor de vochtarme huid.

Profhilo geeft je huid een huidverbeterende boost! Ideaal wanneer je huid haar zachte vloeiende contouren begint te verliezen.

Of wanneer je de voorkeur geeft aan pure natuurlijke stoffen.

Voor een verslapte hals is een skinbooster zeker een ideale oplossing.

Op 10 specifieke punten krijgt u een injectie met een fijne naald.

BOEK JOUW BEHANDELING

HOE VERLOOPT DE SKINBOOSTERS-BEHANDELING?

1. JE BOEKT EEN MEET & GREET 

Dr. Sansen geeft jou al de nodige informatie tijdens een eerste consult. Zo kan jij goed geïnformeerd beslissen of je al dan niet overgaat tot de behandeling.

2. INJECTIES 

Op specifieke punten krijg je een injectie met een fijne naald.

3. NAZORG

Wij adviseren de huid heel licht te masseren zodat de skinbooster zich mooi kan verspreiden onder de huid. Op zich is dit niet nodig omdat de skinbooster dit vanzelf doet maar u kunt het een “handje helpen”. Je mag na de behandeling een verzorgende crème en minerale make-up gebruiken.

Gaat u op de dag van de behandeling liever niet in de sauna of doe geen inspannende sporten.

 

Wil je meer te weten komen over injectables?

In deze video geeft Dr. Peter Sansen je graag meer uitleg. Bij Médoc Beauty Clinic werken we met een team van artsen en vakspecialisten voor een totaalaanpak die veel verder gaat dan een klassiek schoonheidsinstituut.

PRIJZEN SKINBOOSTERS

Skinboosters/ Profhilo
Profhilo body
€400 of 800 afh vd zone
Profhilo gelaat
€300
Profhilo hals
€300
Profhilo & Rf Needling gelaat
€580
Profhilo & RF needling gelaat & hals
€995
Profhilo & RF needling gelaat, hals & décolleté
€1495

Benieuwd wat Skinboosters voor jouw huid kunnen doen?

We delen met plezier enkele resultaten van tevreden klanten. Hun huid werd op een natuurlijke manier gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken, zonder de vorm van hun gezicht of mimiek te veranderen.

VOOR
NA
VOOR
NA
VOOR
NA

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SKINBOOSTERS

Bij een skinbooster wordt gebruik gemaakt van niet-gecrosslinkt hyaluronzuur, wat puur huid-hydraterend werkt.

Skinboosters zijn geen filler omdat het hyaluronzuur niet gecrosslinkt is en nagenoeg identiek is aan het lichaamseigen hyaluronzuur.  Skinboosters blijven niet, zoals bij een filler, onder de huid zitten maar worden juist zeer snel door het lichaam opgenomen. Echter dankzij de samenstelling van twee verschillende typen hyaluronzuur (laag-moleculair en hoogmoleculair), vormen skinboosters een extra laagje onder de huid, een ‘second skin’.

Dit zorgt voor zachte, vloeiende gezichtscontouren zonder dat het gezicht op bepaalde plekken met een filler wordt opgevuld. Ook zorgt het natuurlijke hyaluronzuur van de booster voor verbetering van de kwaliteit van de huid: de huid wordt zachter, meer gehydrateerd, krijgt een gezonde glow, en de rimpelvorming neemt af.

De skinbooster is er voor elke leeftijd, niet alleen voor de rijpere huid. Omdat we in eerste instantie de eerste rimpels willen tegengaan, de teint laten stralen, de uitgedroogde huid voeden of de elasticiteit en de egaliteit van de opperhuid optimaliseren, kunnen we deze behandeling starten vanaf 30 jaar. Zo helpt de Skin Booster van je dertigste tot veertigste om huidveroudering te voorkomen en tegelijkertijd de huid te laten stralen, hydrateren en elastisch te maken. Voor de rijpere huid van 45 tot 55 jaar kan deze behandeling naast rimpelvullende injecties worden uitgevoerd om het uiterlijk van de huid te verbeteren en een boost van uitstraling te geven. Het resultaat is een diep gehydrateerde huid die er verfrist, elastischer en zachter uitziet.

Aan het einde van de sessie vertoont het gezicht wat roodheid (op de plaatsen waar de dokter heeft geprikt) en kunnen er lichte blauwe plekjes verschijnen, die na een paar dagen verdwijnen. De eerste paar uur lijkt het gezicht eerst wat pijnlijk, maar na 24 uur wordt alles snel weer normaal.

U kunt, wanneer u wilt, onmiddellijk minerale make-up aanbrengen.

Omdat Profhilo geen filler is, maar je huid aan het werk zet, duurt het even voor je resultaat ziet. Meestal zie je na twee tot drie maanden echt verschil. Dit houdt ongeveer een half jaar aan, daarna zal het langzaam minder worden. Maar het is afhankelijk van hoe jouw huid reageert, hoe lang dit precies zal zijn.

Een onderhoudsbehandeling kan elke zes maanden worden uitgevoerd.

 

Skinboosters kunnen gebruikt worden voor het gelaat, decolleté, hals, armen, handen, zitvlak, buik,….

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, een soort gel dat van nature dus al voorkomt in jouw lichaam.

Omdat hyaluronzuur tot duizend keer zijn eigen gewicht in water kan dragen, houdt het je huid gehydrateerd. Hoe ouder je wordt, hoe minder hyaluronzuur er in je lichaam aanwezig is.

Klinische studies hebben aangetoond dat 96% van de behandelde cliënten het opnieuw wilde laten doen. De hoge scores komen doordat vrouwen maar ook mannen ervaren hebben dat hun huid dikker, steviger is geworden, jonger aanvoelt, elastischer is en een huid met veel minder lijntjes en rimpeltjes. Minder gekreukt.

Het is de ultieme huidverstrakking van binnenuit.

De behandeling is heel goed te doen. U kunt een verdovende crème krijgen maar de prikjes zijn zo klein dat de meeste cliënten de behandeling zonder verdoving wensen te ondergaan. Daarnaast zitten in de skinboosters een verdovingsstofje die voor minder pijn zorgt.

Nee hoor, sommige cliënten komen in hun pauze even langs voor een behandeling. Als u een belangrijke afspraak heeft of een feestje met veel foto’s dan adviseren wij een dag of 3 van te voren een afspraak te maken. Geef even aan als u snel blauwe plekjes krijgt dan koelen wij u wat extra na de behandeling.

Wij adviseren u de huid heel licht te masseren zodat de skinbooster zich mooi kan verspreiden onder de huid. Op zich is dit niet nodig omdat de skinbooster dit vanzelf doet maar u kunt het een “handje helpen”.

U mag na de behandeling een verzorgende crème en minerale make-up gebruiken.

Gaat u op de dag van de behandeling liever niet in de sauna of doe geen inspannende sporten.

Voor een verslapte hals is een skinbooster zeker een ideale oplossing. U mag een intense hydratatie verwachten met een stralende huid en minder fijne lijntjes. Het resultaat is een gladdere en strakkere huid.

Op 10 specifieke punten krijgt u een injectie met een fijne naald.

U heeft  2 behandelingen nodig met interval van 4 weken.

Zelfs voor patiënten met een zeer gerimpelde huid is er een verbetering in de huidtextuur onmiskenbaar.

Resultaten houden 6 tot 9 maanden aan. Optimale resultaten kunnen 2 maanden na de tweede behandeling worden waargenomen.

Iedere 6 maand 1 vervolgbehandeling is ideaal.

Een combinatie van PlexR, botox en Profhilo kan voor nog betere resultaten zorgen.

Vraag gerust wat voor u de beste oplossing is.

Met RF needling stimuleren we de huid met een combinatie van microneedling & radiofrequente golven op verschillende dieptes. Wanneer we hier nog Profhilo aan toevoegen bereiken we ongeziene resultaten voor een natuurlijke huidverbetering.

Meer info over RF needling vind je via deze link: https://www.medocbeauty.be/radiofrequente-needling/

Door de verslapte huid op mijn hals vond ik dat ik er echt veel ouder uit zag. Nu zie ik er zoveel jonger uit, dankjewel Médoc!
Mirjam uit Westouter
Ik was op zoek naar een natuurlijk alternatief voor mijn beginnende rimpels. Nu kom ik iedere 6 maanden terug voor een herhaalbehandeling. Top!
Sven uit Ieper