Where beauty
meets medicine

Zowel mannen als vrouwen kunnen in onze medisch- esthetische clinic terecht voor een waaier aan medische en esthetische behandelingen, met als doel huidveroudering én huidproblemen aan te pakken vanbuiten én vanbinnen.

Wij helpen u met een gepersonaliseerd advies in producten voor thuisgebruik en met gelaatsbehandelingen, lasertherapieën en injectables die allen huidverjongend en huidverbeterend gaan werken. Dit allemaal uitgevoerd door artsen en vakspecialisten.

SOMS OOK LAST VAN

  • een overgevoelige reactieve huid die niets kan verdragen?

  • rimpels die je liever niet ziet?

  • acne littekens van vroeger die maar niet weg gaan?

  • puistjes waar je niet kan afblijven?

  • wallen waardoor iedereen denkt dat je niet voldoende geslapen hebt?

  • droge huid die trekt na de douche?

  • fijne lijntjes rondom jouw ogen?

  • bruine vlekken die jouw huid minder egaal maken?

  • grove poriën waar je make-up in vast zit?

  • roodheden alsof je een glaasje wijn op hebt?

onze behandelingen

Botox, fillers, skinboosters iets voor jou?

Dokter Sansen legt je tijdens een vrijblijvende intake graag alle verschillen uit tussen de soorten injectables.

Meet & Treat

Komt u de eerste keer langs bij ons? Wil jij weten hoe het met je huid is gesteld? En welke producten of gelaatsbehandelingen je nodig hebt? Boek dan een Meet & Treat behandeling.

Laser Genesis

Behandeling van fijne lijntjes, roodheden, littekens, stimuleren van collageenproductie.

Hydragenesis

We combineren het beste van 2 werelden: dieptereiniging met onze Hydrafacial en huidverjonging met onze Laser Genesis. Wij zorgen voor een egaler huidoppervlak, fijnere poriën, minder roodheden, een stevigere en diep gehydrateerde huid.

Over ons

Médoc Beauty Clinic gelooft in het belang van esthetiek in combinatie met medische knowhow. Dankzij deze visie kan je bij ons terecht voor alle niet-chirurgische, maar toch medische behandelingen van je huid.

Omdat alle ingrepen vanuit een wetenschappelijke aanpak uitgevoerd worden, krijg je bij ons  individuele begeleiding van A tot Z. Alle behandelingen zijn gericht op kwaliteitverbetering, herstel en genezing. In onze gloednieuwe wellness kan je daarnaast terecht voor een heerlijke, ontspannende beleving.

Wij geloven in een multilevel aanpak. Namelijk een combinatie van diverse behandelingen én de juiste skincare, zodat we op de verschillende niveau’s van de huid kunnen inwerken.  Na een intakegesprek stellen wij een vrijblijvend behandelplan op voor thuis én in de clinic.

Ons team van artsen en vakspecialisten gaat dus veel verder dan een doorsnee schoonheidsinstituut.