VOORGOED VERLOST VAN HAARGROEI DANKZIJ
LASERONTHARING

Met de laser zorgen we na 5 tot 8 behandelingen voor definitieve ontharing. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg!

BOEK JOUW BEHANDELING

WAAROM LASERONTHARING?

Geen tijd meer verliezen in de badkamer en zonder haartjes van het leven genieten? Dat kan dankzij laserontharing.

Via het handstuk wordt een laserpuls aan de te behandelen zone blootgesteld. Deze laserpuls zal via het lichaamseigen melanine opgenomen worden tot in de kern van het haarzakje, waardoor deze opwarmt en vernietigd wordt. Omdat het lasertoestel meerdere haarwortels tegelijk aanpakt kunnen zelfs de grootste lichaamzones snel en effectief worden aangepakt.

LASERONTHARING, VOOR WIE?

Ontharen via traditionele ontharingsmethodes zoals scheren, waxen, ontharingscrèmes,… is vaak een ellendige ervaring. Allen hebben ze een tijdelijk effect en de behandelingen zijn vaak vrij pijnlijk.

Met laserontharing is tachtig tot negentig procent van de behandelde haren definitief weg!

Scheermesjes, wax,… Als je alles optelt, kost het veel geld.  Laserontharing kan je bekijken als een investering: je hoeft al die zaken niet meer te kopen en spaart op termijn dus geld uit.

Moet het bij jou snel gaan, en heb je geen zin om op regelmatige basis te moeten scheren?

Dan is laserontharing de oplossing.

Scheren zorgt vaak voor irritatie en ingegroeide haartjes. Met laserontharing ben je hier volledig van verlost!

BOEK JOUW BEHANDELING

HOE VERLOOPT DE LASERONTHARING- BEHANDELING?

1. INTAKE

Laserontharing start steeds met een Meet & Greet bij onze lasertherapeut, dit bestaat uit een intakegesprek en eventueel ook een testsessie van 2 op 2 cm. Zo kunnen we kijken naar jouw persoonlijke situatie.

2. DE BEHANDELING

Via het handstuk wordt een laserpuls aan de te behandelen zone blootgesteld. Deze laserpuls zal via het lichaamseigen melanine opgenomen worden tot in de kern van het haarzakje, waardoor deze opwarmt en vernietigd wordt. Omdat het lasertoestel meerdere haarwortels tegelijk aanpakt kunnen zelfs de grootste lichaamzones snel en effectief worden aangepakt.

3. VERVOLGBEHANDELING BOEKEN

Doorgaans zijn 4 tot 8 lasersessies vereist om het gewenste effect te verkrijgen. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg!

4. NAZORG

Na de behandeling is het belangrijk om de zon en zonnebank gedurende een week zeker te vermijden.  Je kan wel je dagelijkse activiteiten direct weer hervatten.

Wil je meer te weten komen over laserontharing?

In deze video ontdek je alles wat je moet weten over definitieve ontharing.

PRIJZEN LASERONTHARING (Prijzen kunnen variëren afhankelijk van uw haargroei en zijn op basis van een normaal gestalte en gewicht)

Intake
Meet & Great Testsessie inclusief intakegesprek 2x2 cm
€30
De verschillende zones
Baard (volledig)
€250
Bakkebaarden
€80
Bikini +5cm (brazilian)
€150
Bikini -5cm (sliprand)
€120
Bikini volledig
€180
Bilnaad
€80
Bilnaad tijdens bikinibehandeling
€30
Billen
€250
Borsten
€150
Bovenlip + kin
€120
Bovenbenen tot knieën S-M
€300
Bovenbenen tot knieën L of XL
€350
Bovenlip
€60
Buik
€150
Buiklijn (navel tot bikini)
€90
Handen
€80
Hals
€120
Kin
€80
Mondhoeken
€40
Nek
€100
Neus
€50
Oksels
€120
Onderbenen + knieën
€300
Onderbenen zonder knieën
€250
Rug (het marcelleke)
€300
Rug +nek +T-shirtlijn
€450
Schaamlippen
€80
Schouders
€220
Scrotum
€100
Tepelhof
€80
Thorax
€200
Vingers
€80
Volledige benen
€450
Voorarmen + 5cm bovenarmen
€220
Voorarmen
€180
Voorhoofd
€120
Volledig armen
€300
Wenkbrauwen (neusbrug)
€30
Zwembroeklijn mannen
€150

VEELGESTELDE VRAGEN OVER LASERONTHARING

Laserapparatuur mag enkel bediend worden door daarvoor opgeleide professionals zoals dokters, dermatologen, verpleegkundigen,… en voldoen aan de allerhoogste eisen betreffende patiëntveiligheid.

De Lightsheer Diode laser is de enige diode laser welke door de FDA is goedgekeurd voor de claim: permanente haarreductie. Klinische studies rangschikken deze laser als de meest effectieve laser. Klanten mogen een permanente vermindering van haargroei verwachten. Garanderen dat er nooit meer haar groeit op een bepaalde plaats kan niet! Onder invloed van veranderingen van het lichaam (denk maar aan hormoonveranderingen) is het altijd mogelijk dat donshaartjes veranderen in dikkere haren. Aan dit proces kan een laserbehandeling niets veranderen.

Vooraf zullen wij u uitvoerig informeren over het verloop en effect van de laserbehandeling voor permanent ontharen. Na een analyse van het huidoppervlak dat u wenst te laten behandelen, maakt de laserdeskundige een schatting van de hoeveelheid consultaties die u nodig hebt. Gemiddeld heeft u 4 tot 8 sessies nodig voor een goed resultaat.

Een testsessie kost 30€

U scheert één dag voor de lasersessie de lichaamszone die u wenst te laten laseren

Waxen of epileren dient gedurende de hele behandeling vermeden te worden

U vermijdt zon en zonnebank gedurende de volledige behandelingsperiode, alsook één maand voor én na het laseren. Indien er toch zon is, gebruik dan elk uur een sunblock. (SPF 50)

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar.

De laser verstoort het groeipatroon van de haren in de actieve fase. Omdat andere haren deze groeifase pas later bereiken zullen er meerdere behandelingen nodig zijn om alle haren in een bepaald gebied te vernietigen. Rekent u in ieder geval op 5 tot 8 behandelingen. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg!

De eerste 3 behandelingen zullen met een tussenpoos van 4 tot 6 weken plaatsvinden. De eventueel volgende behandelingen kunnen soms wat langere tussentijd nemen.

 

Ja, er loopt altijd een actie voor een bepaalde zone. Vraag ernaar in onze clinic en volg ons op sociale media.

De laser produceert een hoog geconcentreerde lichtbundel van een bepaalde golflengte. Deze lichtbundel word maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. De energe van het laserlicht wordt hoofdzakelijk opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is. Hierdoor worden de haarwortelcellen opgewarmd en selectief vernietigd.

De gekoelde kop van het laserapparaat wordt geplaatst op het te behandelen gebied. De puls van de laser richt zich op het pigment onder aan het haar. Door de vrijgekomen warmte vernietigt hij het haarzakje waar het haartje uit groeit. Door het maar zo kort afgeven van de warmte en het gebruik van de gekoelde kop, zal de huid in de omgeving van het haar goed beschermd zijn.

Voor vrouwen en mannen die hun overbeharing als storend ervaren.

Gezicht, benen, borst, rug oksels, bikinilijn, uitdunnen van de baard,… in principe is alles mogelijk. De haren mogen niet te wit zijn. Ook op donsharen werkt de laser niet om dat daar geen pigment in zit.

Ecnt pijnlijk is het voor de meeste mensen niet, er is een tintelend, wat prikkelend gevoel, maar voor de meeste mensen is dit hooguit wat irritant. Echter, sommige delen van het lichaam zijn nu eenmaal iets gevoeliger dan andere delen.

  • SPF aanbrengen! Ook in de winter!
  • Niet in de zon lopen
  • Niet naar de zonnebank
  • Geen zelfbruiners 2 weken voor en na de behandeling
  • 1 tot 2 weken na de behandeling zullen de haren uitgroeien, hier mag je gerust zachtjes op scrubben.
  • Tussen de behandelingen niet harsen of met een pincet uittrekken.

Vandaag voor een eerste behandeling geweest! Viel heel goed mee, niet helemaal pijnloos, alhoewel ik epileren pijnlijker vind. Ik voelde me dadelijk op mijn gemak bij Nele. Men verwittigde me dat het nadien nog wat zou branden, maar dat heb ik zo goed als niet gevoeld! Een aanrader!!
Janne uit Ieper