VOORGOED VERLOST VAN HAARGROEI DANKZIJ
LASERONTHARING

Met de laser zorgen we na 5 tot 8 behandelingen voor definitieve ontharing. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg!

BOEK JOUW BEHANDELING

WAAROM LASERONTHARING?

Geen tijd meer verliezen in de badkamer en zonder haartjes van het leven genieten? Dat kan dankzij laserontharing.

Via het handstuk wordt een laserpuls aan de te behandelen zone blootgesteld. Deze laserpuls zal via het lichaamseigen melanine opgenomen worden tot in de kern van het haarzakje, waardoor deze opwarmt en vernietigd wordt. Omdat het lasertoestel meerdere haarwortels tegelijk aanpakt kunnen zelfs de grootste lichaamzones snel en effectief worden aangepakt.

LASERONTHARING, VOOR WIE?

Ontharen via traditionele ontharingsmethodes zoals scheren, waxen, ontharingscrèmes,… is vaak een ellendige ervaring. Allen hebben ze een tijdelijk effect en de behandelingen zijn vaak vrij pijnlijk.

Met laserontharing is tachtig tot negentig procent van de behandelde haren definitief weg!

Scheermesjes, wax,… Als je alles optelt, kost het veel geld.  Laserontharing kan je bekijken als een investering: je hoeft al die zaken niet meer te kopen en spaart op termijn dus geld uit.

Moet het bij jou snel gaan, en heb je geen zin om op regelmatige basis te moeten scheren?

Dan is laserontharing de oplossing.

Scheren zorgt vaak voor irritatie en ingegroeide haartjes. Met laserontharing ben je hier volledig van verlost!

BOEK JOUW BEHANDELING

HOE VERLOOPT DE LASERONTHARING- BEHANDELING?

1. INTAKE

Laserontharing start steeds met een Meet & Greet, dit bestaat uit een intakegesprek maar ook een testsessie. Zo kunnen we kijken naar jouw persoonlijke situatie. Deze prijs wordt in mindering gebracht bij het boeken van uw eerste sessie.

2. DE BEHANDELING

Via het handstuk wordt een laserpuls aan de te behandelen zone blootgesteld. Deze laserpuls zal via het lichaamseigen melanine opgenomen worden tot in de kern van het haarzakje, waardoor deze opwarmt en vernietigd wordt. Omdat het lasertoestel meerdere haarwortels tegelijk aanpakt kunnen zelfs de grootste lichaamzones snel en effectief worden aangepakt.

3. VERVOLGBEHANDELING BOEKEN

Doorgaans zijn 4 tot 8 lasersessies vereist om het gewenste effect te verkrijgen. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg!

4. NAZORG

Na de behandeling is het belangrijk om de zon en zonnebank gedurende een week zeker te vermijden.  Je kan wel je dagelijkse activiteiten direct weer hervatten.

PRIJZEN LASERONTHARING (Prijzen kunnen variëren afhankelijk van uw haargroei en zijn op basis van een normaal gestalte en gewicht)

Intake
Meet & Great Testsessie inclusief intakegesprek 2x2 cm
€30
De verschillende zones
Neus
€50
Mondhoeken
€40
Bovenlip
€60
Kin
€80
Bovenlip + kin
€120
Wenkbrauwen (neusbrug)
€30
Voorhoofd
€120
Baard (volledig)
€250
Bakkebaarden
€80
Hals
€120
Nek
€100
Oksels
€120
Borsten
€150
Tepelhof
€80
Buiklijn (navel tot bikini)
€90
Vingers
€80
Handen
€80
Schouders
€220
Voorarmen
€180
Voorarmen + 5cm bovenarmen
€220
Volledig armen
€300
Buik
€150
Thorax
€200
Rug (het marcelleke)
€300
Rug +nek +T-shirtlijn
€450
Bikini -5cm (sliprand)
€120
Bikini +5cm (brazilian)
€150
Bikini volledig
€180
Schaamlippen
€80
Zwembroeklijn mannen
€150
Bilnaad tijdens bikinibehandeling
€30
Bilnaad
€80
Bovenbenen tot knieën S-M
€300
Bovenbenen tot knieën L of XL
€350
Onderbenen zonder knieën
€250
Onderbenen + knieën
€300
Volledige benen
€450
Billen
€250
Scrotum
€100

VEELGESTELDE VRAGEN OVER LASERONTHARING

Laserapparatuur mag enkel bediend worden door daarvoor opgeleide professionals zoals dokters, dermatologen, verpleegkundigen,… en voldoen aan de allerhoogste eisen betreffende patiëntveiligheid.

Omdat haargroei cyclisch verloopt en een laserbehandeling enkel effectief is tijdens de anagene fase, kan per behandeling gemiddeld 20% tot 30% van de haarfollikels vernietigd worden.

Doorgaans zijn 4 tot 8 lasersessies vereist om het gewenste effect te verkrijgen.

Vooraf zullen wij u uitvoerig informeren over het verloop en effect van de laserbehandeling voor permanent ontharen. Na een analyse van het huidoppervlak dat u wenst te laten behandelen, maakt de laserdeskundige een schatting van de hoeveelheid consultaties die u nodig hebt. Gemiddeld heeft u 4 tot 8 sessies nodig voor een goed resultaat.

U scheert één dag voor de lasersessie de lichaamszone die u wenst te laten laseren

Waxen of epileren dient gedurende de hele behandeling vermeden te wordn

U vermijdt zon en zonnebank gedurende de volledige behandelingsperiode, alsook één maand voor én na het laseren. Indien er toch zon is, gebruik dan elk uur een sunblock. (SPF 50)

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar. Om dat te bepalen bieden wij u een gratis testsessie laserontharing aan. Wij behandelen u met de laser op een oppervlakte van drie vierkante centimeter. Afhankelijk van hoe u reageert op deze laserontharing, bepalen wij dan hoeveel keer u onder de laser moet voor een definitief resultaat.

Gemiddeld is dit tussen de 5 a 8 behandelingen. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg!

Vandaag voor een eerste behandeling geweest! Viel heel goed mee, niet helemaal pijnloos, alhoewel ik epileren pijnlijker vind. Ik voelde me dadelijk op mijn gemak bij Nele. Men verwittigde me dat het nadien nog wat zou branden, maar dat heb ik zo goed als niet gevoeld! Een aanrader!!
Janne uit Ieper