Gelish

Gelish is een vernieuwend en innovatief product dat gemakkelijk en relatief snel aan te brengen is. Het heeft de houdbaarheid van gel, maar oogt zo dun als nagellak.

Het grootste voordeel van gelish is dat het resultaat tot 21 dagen (en langer) behouden blijft aan de handen en tot 6 weken aan de voeten. Het biedt de hardheid en de bescherming van gel, verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en verstevigt de natuurlijke nagel, zo kunt u uw nagels gemakkelijker laten groeien.

Bovendien beschadigt het uw natuurlijke nagel niet in tegenstelling tot acryl of gel.

Gelish overtreft alle prestaties van andere soak-off gels. De basisgel garandeert dat de nagels niet liften of pellen terwijl de top-gel zorgt voor een blijvende hoogglans. Gelish wordt laag per laag uitgehard in een led-lamp. Afhankelijk van de gekozen behandeling duurt het plaatsen van een volledige set gemiddeld 45 minuten.

Gelish kan afgeweekt worden, op een gemakkelijke en snelle manier, zonder uw natuurlijke nagels te beschadigen. Dit neemt een klein kwartiertje in beslag.

Gelish is verkrijgbaar in bijna 80 kleuren, alsook in french en color-french. 

  • U heeft van nature mooie nagels, maar wil die wat verstevigen ?
  • U wil wel nagellak die tot 21 dagen mooi blijft...
  • U wil af van het nagelbijten ...
  • U wil mooie nagels, maar hebt weinig tijd ...
  • U hebt geen zin meer in gel of acryl ...

DAN IS GELISH VOOR U HET IDEALE PRODUCT !!!

Eerst krijgt u een mini- manicure of (mini-) pedicure. Uw nagels worden in vorm gevijld, nagelriemen worden achteruit geduwd, velletjes worden verwijderd en daarna wordt de Gelish aangebracht in kleur of french. Zoals u wenst. Steeds met een lekker kopje koffie of thee erbij!

Heeft u al gelish, en wenst u een andere kleur? Als uw vorige set door ons werd geplaatst, dan zit het verwijderen van u oude gelish inbegrepen in de prijs.

Behandelingen

Full color Gelish met volledige medische pedicure

Uw voeten worden eerst volledig volgens de regels van de kunst behandeld. De nagels worden geknipt, in vorm gevijld, we verwijderen eventuele likdoorns, verzorgen ingroeinagels, verwijderen eelt,... Daarna wordt er gelish op uw nagel geplaatst in een volledig kleurtje.  U kan kiezen uit méér dan 50 verschillende kleuren. Het resultaat blijft 4 à 6 weken mooi.

70€
French Gelish aan de handen

U krijgt eerst een manicure. Uw nagels worden geknipt, in vorm gevijld. Daarna wordt de Gelish 'french' aangebracht. Dwz met een wit boordje. Uw resultaat blijft minstens 2 weken mooi.

Achteraf krijgt u nog nagelriemolie op uw nagelriem om die te verzorgen, en een ontspannende handmassage.

Er wordt 10€ bijgerekend als de oude gelish dient verwijderd te worden.

 

50€ - 60€
French Gelish met volledige medische pedicure

Uw voeten worden eerst volledig volgens de regels van de kunst behandeld. De nagels worden geknipt, in vorm gevijld, we verwijderen eventuele likdoorns, verzorgen ingroeinagels, verwijderen eelt,... Daarna wordt er gelish op uw nagel geplaatst in een french. Het resultaat blijft 4 a 6 weken mooi.

75€
Full color Gelish aan de handen

U krijgt eerst een manicure. Uw nagels worden geknipt, in vorm gevijld. Daarna wordt de Gelish full color aangebracht. Dwz in een volledig kleurtje. U kan kiezen uit méér dan 50 verschillende kleuren. Uw resultaat blijft minstens 2 weken mooi.

Achteraf krijgt u nog nagelriemolie op uw nagelriem om die te verzorgen, en een ontspannende handmassage.

Er wordt 10€ bijgerekend indien de oude Gelish dient verwijderd te worden.

40€ -50€
Annulatie?

U kan uw afspraak verplaatsen of annuleren tot 2 werkdagen vooraf.

Indien dit niet wordt nageleefd, rekenen wij 60€ annulatiekosten aan. Wij hebben immers 1 à 2 uur tijd voor u voorzien. 

Bij uw volgende afspraak zal ook een voorschot van 60€ worden gevraagd.

U bent ziek? Indien u een ziektebriefje kan voorleggen, dan verplaatsen wij zonder probleem uw afspraak.

Andere redenen worden NIET aanvaard.

Bedankt voor het begrip