Laser genesis

Behandeling van fijne lijntjes, roodheden, littekens, stimuleren van collageenproductie

Het Laser Genesis verschil

De Laser Genesis procedure maakt gebruik van een niet-invasieve lasertechnologie om veilig, discreet en effectief fjne lijntjes en rimpels, grote poriën, ongelijkmatige huidtextuur, diffuse roodheid en littekens te behandelen. U mag subtiele doch consistente resultaten verwachten na elke behandeling, zonder ongewenste neveneffecten of ongemakken. Laser Genesis is een comfortabele en zelfs relaxerende behandeling die uitgevoerd kan worden zonder het gebruik van verdovende gels of medicatie.

Welke zones kunnen behandeld worden?

Laser Genesis patiënten getuigen van excellente resultaten op hun volledige gelaat en hals. Ook recente littekens op andere delen van het lichaam worden minder zichtbaar door de Laser Genesis procedure.

Wat is diffuse roodheid?

Diffuse roodheid is het optreden van algemene roodheid in het aangezicht. Dit wordt veroorzaakt door verwijde capillaire bloedvaten die deze algemene roodheid doen ontstaan. De meest voorkomende zones zijn de neus, voorhoofd en wangen. Diffuse roodheid wordt vaak geassocieerd met een aandoening die rosacea genoemd wordt. Laser Genesis zal deze verschijnselen onderdrukken zonder medicatie op een zachte manier.

Wat voelt u tijdens een Laser Genesis procedure?

Patiënten omschrijven de procedure vaak als relaxerend en therapeutisch. U voelt tijdens de procedure een lichte verwarming van het huidoppervlak. U kunt onmiddellijk uw normale activiteiten hervatten. Voor buitenactiviteiten beschermt u uw huid met een zonnecrème.

Hoe werkt Laser Genesis?

Door de bovenste laag van de lederhuid langzaam op te warmen stimuleert de Laser Genesis procedure de aanmaak van nieuw collageen, waardoor rimpelvorming wordt tegengegaan. De warmte heeft ook invloed op de verwijde capillaire bloedvaten om de diffuse roodheid te verminderen.

Wat mag ik verwachten vóór een behandeling?

Er is geen gel, verdovende crème of speciale koeling vereist voor een Laser Genesis procedure. Vóór de behandeling moet alle make-up, dagcrèmes e.d. verwijderd worden en wordt de huid gereinigd. In sommige gevallen is het nodig de te behandelen zone eerst te scheren.

Welke verbeteringen kan ik verwachten van Laser Genesis Huidtheapie?

In een reeks van 4 of 6 behandelingen kan Laser Genesis helpen de jeugdige glans en uitstraling van de huid te herstellen.  De individuele behandelingsresultaten zijn subtiel, maar het totale effect van meerdere behandelingen kan opmerkelijk zijn:

- veilige en voorzichtige behandeling van diffuse roodheid

- vermindering van littekens door acne

- voortdurende stimulatie van collageenproductie

- het uitvlakken van ongelijkheden (ten gevolge van veroudering, zonbeschadiging of littekens) in uw huidtextuur.

- een gladdere en glanzende huid met kleinere poriën

- minder oneffenheden

- minder fijne lijntjes 

- natuurlijke bevordering van een gezond uiterlijk

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn 4 tot 6 behandelingen nodig om optimale resultaten te halen. Alle patiënten verschillen wat betreft hun conditie en behoeften.

Wat zijn de mogelijke neveneffecten?

Hoewel de meeste patiënten weinig of geen neveneffecten ondervinden, is het meest voorkomende neveneffect een lichte roodheid die echter binnen een paar uur verdwenen is.

Welk soort textuurveranderingen mag u verwachten met Laser Genesis huidtherapie?

Over een reeks van 4 tot 5 behandelingen kan Laser Genesis zorgen voor het uitvlakken van ongelijkheden (ten gevolge van veroudering, zonbeschadiging of littekens) in uw huidtextuur. U zult een gladdere en glanzende huid verkrijgen met kleinere poriën en verminderde kleine oneffenheden. De individuele behandelingsresultaten zijn subtiel, maar het effect van meerdere behandelingen kan zeer opmerkelijk zijn.

Behandelingen

XEO Laser Genesis

Xeo Laser Genesis helpt de tekenen van ouder worden tegen te gaan voordat deze beginnen door het gezonde uiterlijk van uw huid te herstellen en zichtbare onvolkomen heden zoals zonneschade, fijne lijntjes, roodheid en littekens te corrigeren.

Het stimuleert het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid om de algehele huidkwaliteit te verbeteren, met als resultaat een stralende, jeugdiger teint.

Tijdens de procedure worden zachte micropulsen laserenergie in de huid gericht om de remodeling van collageen te activeren en uw huid een gladde, stralende teint te geven.

Na deze procedure kan u onmiddellijk weer aan de slag.

U volgt dit best in een kuur van 4 tot 6 behandelingen (1/maand).

Na de eerste behandeling begint de laser de fijne lijntjes te corrigeren, littekens, ongewenste bruine vlekken en roodheid in het gezicht te verminderen en de algehele gezondheid en het uiterlijk van uw huid te verbeteren.

Na een serie van 4 tot 6 behandelingen kunt een zichtbare verbetering verwachten in hoe uw huid eruit ziet en aanvoelt.

Na uw XEO lasergenesis kunt u enige roodheid zien, die binnen een paar uur zal verdwijnen.

Draag steeds na de procedure zonnecrème, en make-up mag ook!

Deze behandeling kan perfect uitgevoerd worden het ganse jaar door, dus ook in de zomer en is voor elk huidtype geschikt!

€125
Annulatie?

U kan uw afspraak verplaatsen of annuleren tot 2 werkdagen vooraf.

Indien dit niet wordt nageleefd, rekenen wij 60€ annulatiekosten aan. Wij hebben immers 1 à 2 uur tijd voor u voorzien. 

Bij uw volgende afspraak zal ook een voorschot van 60€ worden gevraagd.

U bent ziek? Indien u een ziektebriefje kan voorleggen, dan verplaatsen wij zonder probleem uw afspraak.

Andere redenen worden NIET aanvaard.

Bedankt voor het begrip