Wie zijn we ?

U kan in ons medisch- esthetisch centrum terecht voor een waaier aan medische en esthetische behandelingen, met als doel huidveroudering én huidproblemen aan te pakken vanbuiten én vanbinnen. Dit allemaal uitgevoerd door artsen en vakspecialisten. Hierdoor bent u gewaarborgd van een veilig en goed resultaat. In ons medisch- esthetisch centrum zijn alle behandelingen gericht op kwaliteitverbetering, herstel en genezing. Uiteraard is er aandacht voor het wellnessaspect maar de nadruk ligt op de te behalen resultaten.

Dokter Peter Sansen 

Dr Peter Sansen behaalt zijn diploma algemene geneeskunde in 2004. Zijn interesse in esthetische geneeskunde leidde tot het volgen van talrijke workshops en esthetische congressen in binnen- en buitenland. Hij volgde de opleiding tot esthetisch arts in Nederland. Hij is dan ook lid van de BVEG (Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde). Hij blijft zich continu bijscholen om steeds de nieuwste technieken te kunnen aanbieden.

Medisch-esthetische behandelingen en allergietesten worden uitgevoerd door de arts in zijn kabinet.

Skincoach en huidtherapeute Nele Couvreur

Nele Couvreur  heeft jaren in de pharmaceutische industrie gewerkt, is zelf skincoach, huidtherapeute, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, medische pedicure, visagiste, nagelstyliste én kleurenconsulente.

Schoonheidsspecialiste  Camille Gryson

Camille Gryson is onze vaste medewerkster. Zij is afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en heeft het volledige Environ en Hydrafacial traject met onderscheiding afgelegd. U kan bij haar terecht voor alle gelaatsverzorgingen, medische pedicures, manicures en make-up advies.

 

Zoekt u kwaliteit, veiligheid én zekerheid? Dan bent u bij Médoc Beauty op het juiste adres!