WIMPERS & WENKBRAUWEN LATEN VERVEN

Je wimpers en wenkbrauwen zorgen voor een verzorgde en frisse uitstraling.  Door ze te laten verven zullen ze nog meer spreken.

BOEK JOUW BEHANDELING

WAAROM JE WENKBRAUWEN EN WIMPERS LATEN VERVEN?

Verzorgde wenkbrauwen en wimpers geven jouw ogen extra aandacht. Ze zorgen voor een open en jeugdige blik, je kan ze dus best niet verwaarlozen. Bij Médoc kan je terecht voor het verven van je wimpers en je wenkbrauwen.

VOORDELEN VAN HET VERVEN VAN WENKBRAUWEN & WIMPERS

Deze behandeling is waterproof en blijft 3 a 6 weken mooi.

Door het verven van wimpers en/of wenkbrauwen krijg je terug een mooie opvallende blik. Zo hoef je ze gedurende enkele weken niet te maquilleren.

BOEK JOUW BEHANDELING

HOE VERLOOPT DE BEHANDELING?

1. MAAK JE AFSPRAAK ONLINE

Je kan je afspraak makkelijk via het online boekingsysteem maken.

2. VERVEN 

De wenkbrauwen of wimpers worden geverfd in de gewenste kleur. Je kan ook kiezen voor een combinatie van de twee waarbij ook het epileren inbegrepen is.

3. NAZORG

Je stapt met verzorgde wenkbrauwen en wimpers buiten, waarvan het resultaat 3 à 6 weken blijft. Het is wel belangrijk om ze de eerste 24u niet nat te maken, zodat de verf zijn werk kan doen.

 

PRIJZEN VERVEN WIMPERS & WENKBRAUWEN

Opties
Wenkbrauwen
€24
Wimpers
€12
Wenkbrauwen & wimpers
€32

Voor en na

Benieuwd naar het resultaat na het verven van wenkbrauwen & wimpers?

VOOR
NA

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HET VERVEN VAN WENKBRAUWEN EN WIMPERS

Het is belangrijk dat jouw wenkbrauwen en wimpers niet nat worden de eerste 24 uur, aangezien de verf wat tijd nodig heeft om zijn werk te doen.

Door het verven van wimpers en/of wenkbrauwen krijg je terug een mooie opvallende blik. Zo hoef je ze gedurende enkele weken niet te maquilleren. Deze behandeling is waterproof en blijft 3 a 6 weken mooi.

Complimenten dat ik al gekregen heb na het verven van mijn wenkbrauwen en wimpers. Merci!
Marisa uit Diksmuide