MEET & TREAT IS JOUW EERSTE AFSPRAAK

Kom je voor het eerst langs bij Médoc voor huidverbetering, injectables, permanente make-up, laserontharing of PlexR? Dan boek je eerst een Meet & Treat. Dit bestaat uit een intakegesprek, en bij huidverbetering is ook de huidanalyse en kennismakingsbehandeling inbegrepen.

BOEK JOUW BEHANDELING

WAAROM EEN MEET & TREAT?

Iedereen is uniek en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Bij Médoc willen we jou eerst correct adviseren, zodat jij goed geïnformeerd kan beslissen of je al dan niet een behandeling boekt.

Als het je eerste afspraak is voor huidverbetering, injectables, permanente make-up, laserontharing of PlexR, dan boek je altijd eerst een Meet & Treat.

MEET & TREAT OF GREET, VOOR WIE?

Voor huidverbetering, injectables, permanente make-up, laserontharing en PlexR boek je steeds eerst een Meet & Treat of Greet.

Zo kunnen we jou de juiste behandelingen en eventueel thuisverzorging voorstellen, voor een behandelplan op maat van jouw huid.

ONTDEK DE OPTIES

HOE VERLOOPT DE MEET & TREAT of GREET?

WANNEER JE EEN MEET & TREAT BOEKT

Bij huidverbetering boek je steeds een Meet & Treat. Dit bestaat uit een huidanalyse en een eerste kennismakingsbehandeling.

Met ons professioneel huidanalysetoestel maken we verschillende foto’s van je huid. De conditie en (toekomstige) huidproblemen worden zo zichtbaar, waardoor we je de juiste skin care en behandelingen kunnen voorstellen. Daarna geniet je van een kennismakingsbehandeling op maat van jouw huid.

 

WANNEER JE EEN MEET & GREET BOEKT

Bij onze esthetisch arts, maar ook voor laserontharing, permanente make-up en PlexR boek je een Meet & Greet. Dit bestaat uit een uitgebreid intakegesprek waarbij we de tijd nemen om jou meer info te geven over de mogelijkheden, de te verwachten resultaten en het kostenplaatje.

Zo kan jij goed geïnformeerd jouw beslissing nemen.

PRIJZEN MEET & TREAT / GREET

Meet & Greet Dr. Sansen
Meet & Greet esthetische geneeskunde (Dr. Sansen)
€40
Meet & Treat gelaats- en laserbehandelingen
Meet & Treat Basic
€99
Meet & Treat Signature (hydrafacial)
€185
Meet & Treat Deluxe (Hydrafacial én Laser Genesis)
€285
Meet & Greet laserontharing
Meet & Greet + testsessie
€30
Meet & Greet permanente make-up
Meet & Greet Permanente make-up
€25

Hier krijg je advies op maat van jouw huid. Geen verkoopspraatjes, maar ze kijken echt naar wat je nodig hebt.
Tessa uit Watou
Ik had een Meet & Treat geboekt voor mijn pigmentvlekjes. De foto's van de huidanalyse vond ik mega interessant. Zo leerde ik mijn eigen huid kennen en weet ik 100% zeker dat wat ik smeer, ook effectief goed is voor mijn huid.
Lies uit Westouter