Skinbooster voor wallen en donkere kringen onder de ogen

De actieve ingredënten in deze booster bestaan vnl uit stoffen die het lymfedrainagesysteem activeren en hyaluronzuur. De actieve ingrediënten zijn om antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren dei de huid repareren, opvullen, voeden en een 'whitenin effect' hebben door pigmentvorming te onderdrukken waardoor de huid onder de ogen lichter wordt.

Er zijn afhankelijk per persoon 4 tot 6 behandelingen (om de 14 dagen) nodig waarna u zult zien dat u een frissere uitstraling heeft en er minder vermoeid uitziet. Het is belangrijk de hele kuur af te maken voor een zichtbaar resultaat.

Een behandeling duurt ongeveer 30 min. Na de behandeling zult u een lichte zwelling ervaren rondom de ogen. Dit verdwijnt meestal binnen korte tijd. Indien u last heeft van vochtwallen kan dit na de behandeling tijdelijk verergerd zijn (er wordt immers ook weer vocht geïnjecteerd). Dit is de volgende dag over het algemeen afgevoerd. vanaf de 2e dag na de behandeling is het effect van lymedrainage (vochtafvoer) vaak al zichtbaar. 

Er bestaat een risico op een blauw plekje omdat er veel kleine bloedvaatjes rondom de ogen lopen. Deze zijn meestal na 2-3 dagen verdwenen.

U mag minder zwelling verwachten, een betere circulatie, verlichting van donkere kringen en vermindering van fijne lijntjes.

€135
Gewicht: 
0