Medische pedicure met of zonder Gelish

Een medische pedicure gaat verder dan een gewone mini-pedicure. Laat uw voeten verzorgen door een vakspecialist om voetproblemen te vermijden. Naast het knippen en vijlen van de nagels worden ook ingroeinagels behandeld, likdoorns (eeltpitjes) en eelt verwijderd. Ook schimmelnagels (kalknagels) en wratten worden behandeld. De nodige verbanden worden gelegd. De diabetische voet en reumatische voet zijn voor ons geen enkel probleem. Er wordt gewerkt met een watergekoeld freestoestel waardoor veel gedetailleerder en pijnloos kan worden gewerkt. Ons materiaal wordt na elke klant grondig ontsmet met een ultrasonetoestel én gesteriliseerd in de heteluchtsterilisator, een noodzaak om geen schimmels en bacteriën over te brengen.

Achteraf krijgt u steeds een voetmassage met een aangepaste crème.

Kom en ontdek zelf het verschil tussen een 'medische' pedicure en een échte medische pedicure!!

Behandelingen

Full color Gelish met volledige medische pedicure

Uw voeten worden eerst volledig volgens de regels van de kunst behandeld. De nagels worden geknipt, in vorm gevijld, we verwijderen eventuele likdoorns, verzorgen ingroeinagels, verwijderen eelt,... Daarna wordt er gelish op uw nagel geplaatst in een volledig kleurtje.  U kan kiezen uit méér dan 50 verschillende kleuren. Het resultaat blijft 4 à 6 weken mooi.

70€
Medische Pedicure

Er wordt gewerkt met de klassieke instrumenten in combinatie met een freestoestel waardoor u een perfecte afwerking wordt gegarandeerd. Uw nagels worden geknipt en gevijld. Eelt wordt verwijderd. We verzorgen tevens uw ingroeinagels, likdoorns/eksterogen, schimmelnagels,... Uw voeten worden ingemasseerd met een verzorgende crème. Indien nodig worden er verbanden en antidrukverbanden gelegd.

45 min
35€
French Gelish met volledige medische pedicure

Uw voeten worden eerst volledig volgens de regels van de kunst behandeld. De nagels worden geknipt, in vorm gevijld, we verwijderen eventuele likdoorns, verzorgen ingroeinagels, verwijderen eelt,... Daarna wordt er gelish op uw nagel geplaatst in een french. Het resultaat blijft 4 a 6 weken mooi.

75€
Annulatie?

U kan uw afspraak verplaatsen of annuleren tot 2 werkdagen vooraf.

Indien dit niet wordt nageleefd, rekenen wij 60€ annulatiekosten aan. Wij hebben immers 1 à 2 uur tijd voor u voorzien. 

Bij uw volgende afspraak zal ook een voorschot van 60€ worden gevraagd.

U bent ziek? Indien u een ziektebriefje kan voorleggen, dan verplaatsen wij zonder probleem uw afspraak.

Andere redenen worden NIET aanvaard.

Bedankt voor het begrip

Hand & Foot Vitamin Wrap

De perfecte aanvulling op elke Environ behandeling om de droge, door de zon beschadigde huid van de armen of benen gladder en zachter te maken.

€15