Make-up/ Visagie

Maquilleren is een kunst en het liefste wat ik doe! Na het volgen van diverse opleidingen is het echt wel mijn specialiteit geworden. Wenst u een natuurlijke, stralende make-up? Of mag het wat specialer? Heeft u een huwelijksfeest? Of ben je misschien zelf de bride- to- be? Heeft u een donkere huidskleur? Moet u op fotoshoot? Allemaal zaken waar ik zonder problemen raad mee weet, en u kan laten stralen als nooit tevoren!

Jane Iredale is een huidverzorgende, technisch erg hoogstaande make-up lijn. De belangrijkste motivatie bij het ontwikkelen van deze make-up was om de huid zo gezond mogelijk te houden. De gemicroniseerde minerale make-up is veel meer dan een verfijning van de traditionele make-up; het is een hele nieuwe technologie. De lichtreflecterende minerale pigmenten zorgen ervoor dat uw huid er stralend, gezond, egaal en fijner uit gaat zien. Uw huid kan vrijuit ‘ademen’ en optimaal functioneren.
 
Deze minerale make-up voelt vederlicht aan, is supermakkelijk aan te brengen, blijft lang zitten en heeft een zeer uitgebreid kleurenpallet waarin u ongetwijfeld de juiste kleur voor uw huidtint zal vinden.
 
Jane Iredale’s skin care make-up verzorgt de huid optimaal door toevoeging van actieve ingrediënten en anti-oxiderende bestanddelen. Deze make-up is geschikt voor de meest gevoelige huid omdat ze geen synthetische kleur-, geur- en bewaarstoffen bevat, noch talk en chemische zonnefilters.
 
Jane Iredale wordt wereldwijd aanbevolen door artsen, visagisten en huidverzorgingsspecialisten. Alle producten zijn op gevoeligheid getest en verstoppen de poriën niet, waardoor ze ook uitermate geschikt zijn bij couperose en acné. Eindelijk een make-up die écht goed is voor de huid!
 
Enkele voordelen waardoor deze huidverzorgende make-up zich van andere onderscheidt:

  • Vier-in-één: de microminerale basis vormt 4 producten in één: foundation, poeder, concealer en zonbescherming (SPF 20). Ze dekken vrijwel elke huidverkleuring en zijn waterbestendig.
  • Zonbescherming SPF20: met de actieve ingrediënten titaniumdioxide en zinkoxide bieden de mineralen in de foundation poeders onmiddellijk een brede bescherming tegen UV stralen zonder toevoeging van chemische UV-filters.
  • Snelle, lichte dekking: omdat uitsluitend pure pigmenten worden gebruikt, zonder vulmiddelen zoals bijvoorbeeld talkpoeder, geeft de eerste laag reeds een uitstekende dekking die bestendig is tegen het vervagen of vettig worden. Toch zorgen de unieke eigenschappen van de mineralen voor een bijzonder natuurlijke uitstraling.
  • Niet-comedogeen en olievrij: de mineralen vormen een beschermende filter die de huid toelaat vrijuit te ademen en normaal te functioneren.
  • Minimaal risico op allergieën: samen met bewaarmiddelen lokken synthetische kleur- en geurstoffen het vaakst allergische reacties uit. Deze bestanddelen komen niet voor in alle producten van Jane Iredale.
  • Ontstekingsremmend: de actieve ingrediënten titaniumdioxide en zinkoxide in de foundations hebben ontstekingsremmende eigenschappen en zijn vooral doeltreffend bij acné en rosacea.
  • Kwaliteit: de dekking, het aanbrengen en de textuur zijn optimaal omdat alleen hoogstaande cosmeceutische ingediënten worden gebruikt. De vitaminen en antioxidanten in deze make-up zijn van farmaceutisch niveau.

Behandelingen

Bruidsmake- up

We zorgen ervoor dat u de ster van de dag bent en straalt als nooit tevoren! Uiteraard kan u vooraf eerst komen op een oefensessie (inbegrepen in de prijs)

70€
Individuele make- up les

Bent u een absolute leek in het aanbrengen van make- up?  Geen nood, wij leren u stap voor stap hoe je u zelf perfect kan leren maquilleren. Ontdek welke foundation het beste past bij uw teint. Werk je best met een vloeibare fond- de- teint, of beter met een losse poeder? Gebruik je best een zwart of een bruin oogpotlood? Hoe breng je op een goede manier oogschaduw aan? Kan je al goed maquilleren, maar wil je uw techniek verfijnen? Wat zijn smokey- eyes? Kom het bij ons ontdekken, en leer vooral hoe je het zélf goed kan doen!

 

60€
Annulatie?

U kan uw afspraak verplaatsen of annuleren tot 2 werkdagen vooraf.

Indien dit niet wordt nageleefd, rekenen wij 60€ annulatiekosten aan. Wij hebben immers 1 à 2 uur tijd voor u voorzien. 

Bij uw volgende afspraak zal ook een voorschot van 60€ worden gevraagd.

U bent ziek? Indien u een ziektebriefje kan voorleggen, dan verplaatsen wij zonder probleem uw afspraak.

Andere redenen worden NIET aanvaard.

Bedankt voor het begrip

Dag- en avond make-up

Moet u naar een feest? Hebt u een fotoshoot? Wij zorgen ervoor dat u straalt! Make-up is helemaal ons ding en we zorgen ervoor dat u zal schitteren als nooit tevoren! We werken uitsluitend met Jane Iredale producten, incl. serum om uw make-up lang mooi te houden.

Wenst u gemaquilleerd te worden in het weekend of op een feestdag? Misschien kunnen wij dit wel inplannen in onze agenda. Informeer naar onze speciale tarieven.

€ 35