Hydrafacial

hydradermabrasie

Wat is een hydrafacial?

De Hydrafacial is een behandeling van 3 stappen die de huid meteen gezonder zal maken. De behandeling voelt aan als een vochtige stofzuiger die over de huid gaat. De serums verweken dode huidcellen en onzuiverheden en tegelijkertijd schraapt det ip het vuil van en uit de huid. 

De HydraFacial-behandeling is een recente doorbraak in de esthetische technologie. Het werkwoord "to hydrate" betekent hydrateren: de behandeling verhoogt het vochtvasthoudende gehalte van de huid. Door deze optimaal te hydrateren onderscheidt HydraFacial zich van alle andere peelingstechnieken op de markt. De behandeling verwijdert dode huidcellen en doet een extractie van onzuiverheden terwijl de nieuwe huid in een bad met reinigende, hydraterende en beschermende serums wordt gelegd. De behandeling is kalmerend, verfrissend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

Waarom is de hydrafacial goed voor je huid?

Hydratatie is de basis van een gezonde en mooie huid. Irritatie van de huid heeft aangetoond dat het de tekenen van veroudering verhoogt. HydraFacial werkt preventief tegen huidveroudering en wil de gezondheid van de huid garanderen.

Ben ik een kandidaat voor deze behandeling?

HydraFacial is ontwikkeld voor alle huidtypes. Zelfs de meest gevoelige huidtypes kunnen makkellijk een behandeling verdragen. 

Welke resultaten mag je verwachten: 

Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft. De glans en hydratatie kan vijf tot zeven dagen aanhouden, en zelfs langer met de aanvullende home care. De huidverjonging is blijvend, gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen

Hoeveel behandelingen zijn nodig om resultaat te zien?

Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse HydraFacial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

Hoelang blijven de resultaten zichtbaar?

Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft. De glans en hydratatie kunnen vijf tot zeven dagen aanhouden, en zelfs langer met de aanvullende home care van Environ. De huidverjonging is blijvend gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen. Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse HydraFacial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

Hoe lang duurt deze behandeling?

De HydraFacial-behandeling is snel en doeltreffend en kan in slechts 30 minuten worden uitgevoerd. De belevenis wordt vaak omschreven als "een fris verfpenseel dat over het gelaat gaat". Make-up kan onmiddellijk na de behandeling worden aangebracht omdat er geen wachttijd is voor het resultaat. Sterker nog, het zal lijken of u een nieuw, stralend gelaat heeft, waardoor de behoefte aan make-up zal verdwijnen.

Behandelingen

Signature Hydrafacial

Deze behandeling reinigt diep, extraheert en hydrateert de huid met behulp van super serums gevuld met antioxidanen, peptiden en hyaluronzuur

€150
Deluxe Hydrafacial

Deze behandeling reinigt diep, extraheert en hydrateert de huid met behulp van super seurms gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

De toevoeging van Dermabuilder helpt het voorkomen en verminderen van fijne lijntjes en serums.

€195
Radiance Hydrafacial

Deze behandeling reinigt diep, extraheert en hydrateert de huid met behulp van super serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

Een Britenol Booster wordt toegevoegt om het uiterlijk van donkere vlekken te minimaliseren.

€195
Clarifying Hydrafacial

Deze behandeling reinigt diep, extraheert en hydrateert de huid met behulp van super serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

Hier gaan we uitgebreid gaan extraheren en gebruiken we ook Blue Led Light Therapy voor de vette of verstopte huid

€195
Platinum Hydrafacial

Ervaar de ultieme Hydrafacial ervaring! Begin het ontgiftingsproces met lymfedrainage. Ga door met de Instant filler Hydrafacial om de huid grondig te reinigen, extracties uit te voeren en te hydrateren, terwijl speciefieke huidproblemen worden aangepakt met een speciale optie naar keuze: Dermabuilder (anti-rimpel) of Britenol (pigment)

deze behandeling wordt afgesloten met Led- licht therapie

€220