Hydrafacial

hydradermabrasie

Wat is een hydrafacial?

De Hydrafacial is een behandeling van 3 stappen die de huid meteen gezonder zal maken. De behandeling voelt aan als een vochtige stofzuiger die over de huid gaat. De serums verweken dode huidcellen en onzuiverheden en tegelijkertijd schraapt de tip het vuil van en uit de huid. 

De HydraFacial-behandeling zorgt grondig voor uw huid. Het reinigt, peelt, voert extracties uit van onzuiverheden en hydrateert tegelijktertijd door een 'Vortex Fusing' insluizing van antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Het gaat 3 trappen boven de verouderder microdermabrasie. De Hydrafacial is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. De behandeling is kalmerend, verfrissend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

De Hydrafacial serums richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijdde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpel. Het beste van alles- het is niet zomaar een snelle herstellingsbehandeling. Hydrafacial verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt uw huid gezon zodat je de beste huid van je leven ervaart. 

De Hydrafacial is een 2 fase proces: de cabine behandeling aangevuld met een dagelijkse verzorging. Uw Hydrafacial resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van de dagelijkse verzorgingsproducten van Environ.

De Hydrafacial Led lichttherapie modus voorzien in toegevoegde voordelen bij een Hydrafacial behandeling. Het rode Led licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en weerstand het helpt ook bij het verminderen van zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. Het blauwe Led licht is zéér interessant voor klanten die lijden aan een vette huid of acné. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën.

Waarom is de hydrafacial goed voor je huid?

Hydratatie is de basis van een gezonde en mooie huid. Irritatie van de huid heeft aangetoond dat het de tekenen van veroudering verhoogt. HydraFacial werkt preventief tegen huidveroudering en wil de gezondheid van de huid garanderen.

Ben ik een kandidaat voor deze behandeling?

HydraFacial is ontwikkeld voor alle huidtypes. Zelfs de meest gevoelige huidtypes kunnen makkellijk een behandeling verdragen. 

Welke resultaten mag je verwachten: 

Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft. De glans en hydratatie kan vijf tot zeven dagen aanhouden, en zelfs langer met de aanvullende home care. De huidverjonging is blijvend, gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen

Hoeveel behandelingen zijn nodig om resultaat te zien?

Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse HydraFacial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

Hoelang blijven de resultaten zichtbaar?

Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft. De glans en hydratatie kunnen vijf tot zeven dagen aanhouden, en zelfs langer met de aanvullende home care van Environ. De huidverjonging is blijvend gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen. Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse HydraFacial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

Hoe lang duurt deze behandeling?

De HydraFacial-behandeling is snel en doeltreffend en kan in slechts 30 minuten worden uitgevoerd. De belevenis wordt vaak omschreven als "een fris verfpenseel dat over het gelaat gaat". Make-up kan onmiddellijk na de behandeling worden aangebracht omdat er geen wachttijd is voor het resultaat. Sterker nog, het zal lijken of u een nieuw, stralend gelaat heeft, waardoor de behoefte aan make-up zal verdwijnen.

Behandelingen

Hydrafacial nieuwe klant

U komt de eerste keer bij ons, en wenst een Hydrafacial? Super!

We starten met een huidanalyse met onze Observ, en analyseren uw huid.

Vervolgens gaan wij verder met de Hydrafacial signature.

Indien wij uw huid niet geschikt vinden voor een hydrafacial, doen we een discovery verzorging in de plaats. Deze kost dan 99€ ipv 150€.

€175
Signature Hydrafacial

Hier gaan we de huid diep reinigen, extraheren (verwijderen van onzuiverheden) en hydrateren door onze superserums gevuld met anti-oxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Basisbehandeling met laagste dosis glykolzuur en zonder boosters.

€150
Hydrafacial Deluxe

Dit  is de vervolgbehandeling van Hydrafacial. Deze omvat alle essentiële functies van de Signature Hydrafacial, terwijl specifieke huidproblemen worden aangepakt met een hoger percentage peeling 

 

 

€175
Optie Booster Dermabuilder anti- rimpel

Dankzij deze booster, krijgt u een botox-like effect op een zone naar keuze.

€25
Optie booster Britenol voor pigmentatie

Verminder uw pigmentvlekken dankzij deze booster.

€25
Optie Booster Regen GF Anti- Aging

Deze booster op basis van groeifactore is ideaal voor wie maximaal wil werken op fijne lijntjes en rimpeltjes.

€45
Optie Booster DR Nassif voor droge en beschadigde huid

Deze booster ontworpen door de bekende Dokter Nassif zorgt voor intense hydratatie dankzij hoge dosissen hyaluronzuur en betaïne.

Ideaal voor trekkerige huiden, en mensen met een beschadigde hydrolipide laag.

€45
Optie Perk Eye Replenishing

Met de Perk Eyes gaan we de oogcontour verbeteren, werken op fijne lijntjes, en verkleuring rond de ogen. Ideaal om te combineren tijdens uw hydrafacial behandeling

Naast de instituutbehandeling, krijgt u de rest van het produkt mee naar huis (inbegrepen in de prijs), zodat u nog 1 maand lang uw ogen thuis verder zelf kan behandelen.

€50
Optie Perk Lip Revitaliser

Met de Perk Lips gaan we de lipcontour verbeteren, werken op fijne lijntjes, hydratatie en de lippen plumpen. Ideaal om te combineren tijdens uw hydrafacial behandeling

Naast de instituutbehandeling, krijgt u de rest van het produkt mee naar huis (inbegrepen in de prijs), zodat u nog 1 maand lang uw lippen thuis verder zelf kan behandelen.

€50
Annulatie?

U kan uw afspraak verplaatsen of annuleren tot 2 werkdagen vooraf.

Indien dit niet wordt nageleefd, rekenen wij 60€ annulatiekosten aan. Wij hebben immers 1 à 2 uur tijd voor u voorzien. 

Bij uw volgende afspraak zal ook een voorschot van 60€ worden gevraagd.

U bent ziek? Indien u een ziektebriefje kan voorleggen, dan verplaatsen wij zonder probleem uw afspraak.

Andere redenen worden NIET aanvaard.

Bedankt voor het begrip