Hairbooster XL Hair

Behandeling tegen haaruitval

Wat is XL Hair

XL Hair is een hairbooster, een injectievloeistof voor de hoofdhuid. Het bevat natuurlijk hyaluronzuur en een biorevitalisatievloeistof, bestaande uit een groot aantal (47!) actieve ingrediënten zoals groeifactoren, koperpeptide, vitaminen, antioxidanten, aminozuren, peptiden, sporenelementen, etc. die de haarfollikels voeden en reactiveren.

Hoe wordt XL Hair aangebracht?

Het wordt aangebracht door middel van microneedling, oppervlakkige injecties in de huid met een U255 intradermale mesoinjector.

Door de microneedling wordt ook de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid bevordert. Een slechte doorbloeding is namelijk een van de oorzaken van haaruitval. Door het lokaal voeden en het bevorderen van de doorbloeding worden de haarfollikels gestimuleerd waardoor haren niet meer uitvallen en nieuwe haargroei ontstaat.

De oorzaken van haaruitval en indicaties voor XL Hair

Er zijn verschillende oorzaken van haaruitval, ook alopecia genaamd. 'Alopecia Androgenetica' (mannelijke kaalheid) en 'Alopecia Areata', een genetische vorm van alopecia die vnl bij vrouwen en kinderen voorkomt, zijn voorbeelden van alopecia waarbij de haarfollikels niet verlittekend zijn. Bij deze vormen van alopecia is XL Hair veelal succesvol, zolang er nog haarfollikels aanwezig zijn en er geen duidelijke oorzaak voor alopecia zijn zoals onderliggend lijden en medicijngebruik. XL Hair is geschikt voor mannen en vrouwen mits de indicatie goed gesteld wordt en het behandelprotocol wordt aangehouden.

Is XL Hair voor mij geschikt en welk resultaat kan ik verwachten?

Als de indicatie door uw behandelaar is gesteld kan hij/zij de verwachtig met u bespreken. Het is belangrijk dat u een behandelplan volgt. Dit betekent dat u de kuur volledig afmaakt en ondersteunende producten gebruikt zoals de 'Hair Energizer Spray', 'Scalpfit Shampoo' om de hoofdhuid op de behandeling voor te bereiden en 'Revitalix Shampoo', een shampoo voor dagelijks gebruik om de behandeling en het resultaat te ondersteunen.

De meeste mensen ervaren na 4-5 behandelingen dat het haar niet meer uitvalt. Na 6-9 weken zijn er vaak wat witte haartjes zichtbaar. Pas na 6 maanden kan een goede evaluatie plaatsvinden of er nieuwe haargroei heeft plaatsgevonden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Een behandeling voor mannen bestaat uit 6 sessies en voor vrouwen uit 8 sessies, waarbij de eerste 4 behandelingen wekelijks plaatsvinden en daarna eens per twee weken. Het gebied waar haaruitval plaatsvindt wordt behandeld. U gebruikt thuisproducten die het resultaat ondersteunen. Bij sommige indicaties/situaties kunnen meer behandelingen nodig zijn. Om de resultaten te onderhouden of verder te verbeteren komt u iedere 6-8 weken voor een losse behandeling of herhaalt u de kuur na 6-8 maanden.

Wanneer kunt u niet behandeld worden met XL hair?

Wanneer u allergisch bent voor een vd bestanddelen

Wanneer u een verlittekende vorm van alopecia heeft

Als u wondjes, een huiziekte of een infectie heeft, zoals een koortslip (herpesinfectie) of corticosteroïden en wanneer u een auto-immunziekte, diabetes type I, acute reumatoïde artritis, aanhoudende angina pectaris of endocartitis heeft.

 

Behandelingen

XL Hair haarkuur man inclusief produkten voor thuisgebruik

Bestaat uit 6 behandelingen waarvan de eerste 4 elke week en daarna om de 14 dagen. Inclusief alle shampoos:  1 AD Daily Care Hair Spray, 1 Scalpfit Shampoo en 1 Revitalix Shampoo voor thuisgebruik.

€900
Xl hair haarkuur man

Bestaat uit 6 behandelingen waarvan de eerste 4 elke week en daarna om de 14 dagen. (Produkten voor thuisgebruik NIET inbegrepen)

€800
XL Hair haarkuur vrouw inclusief produkten voor thuisgebruik

8 behandelingen waarvan de eerste 4 elke week en daarna om de 14 dagen. Inclusief 1 AD Daily Care Hair Spray, 1 Scalpfit Shampoo en 1 Revitalix Shampoo

€1095
XL Hair haarkuur vrouw

8 behandelingen waarvan de eerste 4 elke week en daarna om de 14 dagen (produkten voor thuisgebruik NIET inbegrepen)

€995