Gelaatsbehandelingen Environ

Huidproblemen en huidverjonging tegengaan

Heeft u reeds tal van verzorgingsproducten gebruikt zonder het gewenste resultaat of kampt u met een  specifiek huidprobleem: zoals acne, littekens, couperose, rimpeltjes, huidverslapping of zonbeschadiging?

Maak dan kennis met Environ en haar doeltreffende behandelingen bij deze huidproblemen. ontdek, voel en ervaar de positieve werking van vitamine A, C en anti-oxidanten op uw huid.

Door invloeden van buitenaf waaronder het klimaat, temperatuursschommelingen, vervuiling, stress, voeding, blootstelling aan ht zonlicht,... krijgt onze huid het hard te verduren. Daardoor verliest de huid tal van voedingsstoffen die je niet zomaar kan herstellen.

De huidverbeterende produkten van Environ vullen deze tekorten perfect aan. De huid gaat daadwerkelijk verbeteren op vlak van talgproduktie, pigmentaanmaak, vochtbalans en collageenproduktie. Dit dankzij de maximale dosis aan vitamine A, C en anti- oxidanten in combinatie met de juiste zuren

Environ

- biedt een oplossing voor elk huidtype of –probleem
- is persoonlijk afgestemd en geeft snel en zichtbaar een maximaal resultaat
- bevat geen kleurstoffen, parfums of bewaarmiddelen
- garandeert een gezonde huid: een leven lang
- werkt in diverse huidlagen voor een optimaal resultaat
- normaliseert alle huidfuncties

Uw huid verjongt terwijl u veroudert!

NIEUW DF II APPARAAT!

De wereldberoemde Plastisch & Reconstructief Chirurg en oprichter van Environ, Dr. Des Fernandes, vond het revolutionaire Ionzyme® DF apparaat uit. Dit apparaat wordt tijdens de gelaats- of lichaamsbehandeling in het instituut gebruikt. Het bevordert de opname van specifieke vitamineproducten in de huid, wat een cruciale stap is omdat de huid een natuurlijke waterdichte barrière heeft. Het Ionzyme DF ll apparaat slaagt erin om deze weerstand te overwinnen met twee beproefde en geteste methoden:
 
•Intermitterende Iontoforese – impliceert het gebruik van een gepulseerde elektrische stroom om aanzienlijk het indringen van vitamines in de huid te verhogen. De snel trillende galvanische stroom splitst de moleculen in geladen deeltjes (ionen) en stuurt die naar de cellen.
•Laagfrequentie Sonoforese – impliceert het gebruik van geluidsgolven om de vitaminemoleculen in de huid te transporteren. Deze geluidsgolven creëren fysieke kanaaltjes opdat de geladen deeltjes beter hun “weg vinden” in de cellen. Laagfrequentie sonoforese zorgt voor een betere opname door de huid dan de conventionele ultrasone golven.

Wanneer we beide technieken met elkaar combineren, verkrijgen we een zeer intensieve behandeling.

Wie heel snel resultaat verwacht, kan opteren voor een kuur van korte maar intensieve behandelingen die focust op een specifieke huidconditie zoals fronslijnen, kraaienpootjes, bovenliplijnen. Vanaf 30€!

 

 

 

Behandelingen

Cool Peel kuur voor Acne

Gespecialiseerde huidverzorging gedurende 6 opeenvolgende weken (1 behandeling per week) met als doel uw acné tegen te gaan: verstopping van de poriën en overtollig talg tegen te gaan, bestaande puistjes te zuiveren, puistjes tegenhouden, huidtextuur en aanzien van de huid te verbeteren, celvernieuwing te bevorderen,...

Elke behandeling duurt 20 a 40 min.

45€
Cool Peel Kuur voor Rosacea

Gespecialiseerde verzorging gedurende 6 opeenvolgende weken om uw rosacea aan te pakken

45€
Annulatie?

U kan uw afspraak verplaatsen of annuleren tot 2 werkdagen vooraf.

Indien dit niet wordt nageleefd, rekenen wij 60€ annulatiekosten aan. Wij hebben immers 1 à 2 uur tijd voor u voorzien. 

Bij uw volgende afspraak zal ook een voorschot van 60€ worden gevraagd.

U bent ziek? Indien u een ziektebriefje kan voorleggen, dan verplaatsen wij zonder probleem uw afspraak.

Andere redenen worden NIET aanvaard.

Bedankt voor het begrip

Environ Discovery

Wanneer u voor de eerste keer bij ons langskomt en  gaan we van start met de Discovery

Dankzij oa. een complete en grondige huidanalyse met ons Observ huidanalysetoestel, wordt de huidconditie exact bepaald.

Daarna krijgt u een introductiegelaatsverzorging waarbij de huid grondig wordt gereinigd, een gommage, verhelderende massage , hydraterende verzorging, UV- bescherming en als afsluiter de Jane Iredale foundationtest.

Persoonlijk advies wordt gegeven en in overleg wordt een vrijblijvend behandelingsplan opgesteld voor thuis en eventueel voor in de clinic.

99€
Environ Deep Cleaning

De ideale behandeling voor verstopte poriën. Een fris gevoel van zuiverheid!

80€
Environ Vital

Deze manuele gelaatsbehandeling kan uitgevoerd worden wanneer er contra- indicaties zijn voor het gebruik van het Ionzyme DF apparaat.

Environ Vital combineert vitamine A en krachtige antioxidanen die helpen bij het herstel van de celfuncties. Uw huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en stralend.

Uw huid wordt eerst grondig gereinigd, daarna krijgt u een optionele micro- perforatie met de Cosmetic Roll- Cit, een massage met vitaminencocktail, revitaliserend alginaatmasker, hydraterende verzorging en UV- bescherming, en om af te sluiten Jane Iredale verzorgend, mineraal poeder.

Vitaminen, een leven lang, voor een lang leven!

80€
Environ Sensitive

Deze rijkelijke gelaatsbehandeling verzacht en kalmeert de reactieve huid en herstelt de beschadigde hydrolipide film.

Zachtheid en comfort voor de geïrriteerde, reactieve huid!

80€
Environ Focus

Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones met de Ionzyme® DF probe en pakt de belangrijkste huidproblemen rechtstreeks aan. Dit apparaat zorgt voor een diepere opname van de actieve ingrediënten in onze serums en geeft een onmiddellijk zichtbaar resultaat op alle huidcondities. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaten op het volledig gelaat.

De alliantie voor een stralende huid!

90€
Environ Essential

Bij deze essentiële gelaatsbehandeling dringen de aangebrachte vitamines onder het gaas snel en diep in de huid. Met de unieke Ionzyme DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie.

Voor wie de essentie zoekt!

80€
Environ Intensive

Deze ultieme Environ gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichbare resultaten. Met de unieke Ionzyme DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Daarna geeft een opnamebevorderend masker resultaten die voor zich spreken. (optie)

Voor wie alleen het beste wil!

120€
Environ Skin Renewal

Deze intense gelaatsbehandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes en littekens en door zon beschadigde huid. De combinatie van peeling en vitamines vernieuwt en verfrist de huid.

De ware oppepper voor uw huid

105€
Environ Lunch Time

Maximum resultaat, in minimum tijd!

Dit is een korte maar intensieve behandeling die focust op een specifiek huidprobleem op een specifieke huidzone: 

- gladde oogcontoruen

- fronslijnen

- gladde lipcontour

-strakke hals

-pigmentvlek

-littekens (nieuwe en oude)

-onderhuidse ontsteking(en)

-volledig gelaat

 

Deze behandeling is ideaal wanneer de tijd van de klant beperkt is. Voor een zichtbaar resultaat op korte termijn adviseren we deze behandeling in kuur, in combinatie met de Environ Roll- CIT/Focus- CIT en de Environ prodycten voor thuisgebruik.

 

€48- €65
Cool Peel Kuur voor anti- aging

Dit is een peeling die we liefst in kuur gaan gebruiken van 3 tot 6 behandelingen, ideaal voor rimpels, verslapping of puistjes. De totale huidverjonging!

Deze revolutionaire benadering van peeling bereikt ongelooflijke resultaten zonder huidbeschadiging. Er wordt een lage concentratie lactaazuur gebruikt om de PH van de huid te verlagen en het vrijgeven van groeifactoren te stimuleren. Dit resulteert in een strakkere en gladdere huid. De peeling vernietigt de bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. De Cool Peel Kuur is ideal voor klanten met lijntjes en rimpeltjes, dikke, ruwe huid , beschadiging door de zon. De behandeling wordt in kuur aangeboden voor optimaal resultaat.

De huid wordt eerst grondig gereinigd, u krijgt een peeling aangepast aan uw huidconditie, daarna een revitaliserend alginaatmasker, massage, hydraterende verzorging, UV- bescherming en Jane Iredale verzorgend mineraal poeder om mee af te sluiten.

Onthul een gladde, frisse, jeugdige huid!

Prijzen variëren afhankelijk van het type en de sterkte van de peel.

85€- 100€- 115€
Environ hand/foot experience

Laat u verwennen met een sensationele hand- of voetbehandeling. Deze dynamiseert, herstelt, verfijnt en hydrateert de huid. Deze behandeling kan geïntegreerd worden tijdens uw gelaatsverzorging of kan worden toegevoegd aan uw manicure of pedicure.

De handen worden behandeld tot de elleboog. De voeten tot de knieën.

U krijgt een aangepaste pakking, hand- of voetmassage en UV- bescherming.

Verzorging van kop tot teen!

 

12€