Tepelhof

De haartjes rond de tepels kunnen perfect behandeld worden. Er is geen invloed op de onderliggende weefsels.

Voorbereiding tepelhof ontharen

Zorg ervoor dat de te behandelen zone niet werd blootgesteld aan zonlicht of zonnenbank de laatste 3 tot 6 weken voor de behandeling. Ook het gebruik van 'bruinen zonder zon' wordt tenminste 3 weken voor de behandeling afgeraden.

De huid moet zuiver zijn.

De haartjes niet bleken tot 2 weken voor de behandeling!

Trek de haartjes niet uit, noch met pincet, noch met hars of andere methodes. Indien u de haartjes zelf knipt of scheert, mag u dit wel blijven doen, maar stop het scheren 3 dagen voor de behandeling, anders zien wij de normale textuur van de haartjes niet.

De behandeling

Tijdens de behandeling hebt u een prikkerig gevoel. Na de behandeling voelt u geen pijn meer. Een uurtje na de verzorging is de roodheid weggetrokken. Wij gebruiken een verzachtende zalf om een goed vervolg van de behandeling te garanderen.

Algemeen

De hele behandeling duurt 10 tot 15 minuutjes, afhankelijk van de grootte van de zone die te behandelen is. Ongeveer een week na de laserbehandeling ziet u de dode haartjes uitvallen.

Meestal zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig. U mag om de 6 weken een behandeling plannen indien nodig. Na verloop van tijd gaat u minder beharing zien opkomen, wacht dan voor de volgende afspraak.