Kin

Haartjes op de kin zijn meestal (dikkere) zwarte haartjes. De resultaten van de behandeling zijn dan ook exceptioneel goed.

Zorg ervoor dat de te behandelen zone niet werd blootgesteld aan zonlicht of zonnenbank de laatste 3 à 6 weken voor de behandeling. Ook het gebruik van 'bruinen zonder zon' wordt tenminste 3 weken voor de behandeling afgeraden. De huid moet zuiver zijn, geen schmink dus. De haartjes niet bleken tot 2 weken voor de behandeling! Indien u de haartjes zelf scheert mag u dit wel blijven doen, stop het scheren 3 dagen voor de behandeling, anders zien wij de normale textuur van de haartjes niet.

Tijdens de behandeling:

Tijdens de behandeling hebt u een prikkerig gevoel. Na de behandeling voelt u niets meer. U mag het vergelijken met een harsontharing. Een uurtje na de verzorging is de roodheid weggetrokken. De volgende dag mag u zich weer schminken.

Algemeen:

Het aantal behandelingen hangt af van de beharing meestal zijn er 5 à 8 behandelingen nodig, sommige mensen reeds na 3 behandelingen uiterst tevreden. Wij behandelen de haartjes die er zijn, indien u in een hormonaal onstabiel moment verkeert riskeert u het dat u meer behandelingen zal nodig hebben, raadpleeg daarvoor uw arts, wij zullen u hier meteen op wijzen indien nodig.

Men mag om de 3 weken een behandeling plannen indien nodig. Na verloop van tijd gaat u minder beharing zien opkomen, wacht dan voor de volgende afspraak.