Laser genesis

Behandeling van fijne lijntjes, roodheden, littekens, stimuleren van collageenproductie

Het laser genesis verschil

De Laser Genesis procedure maakt gebruik van een niet-invasieve lasertechnologie om veilig, discreet en effectief fijne lijntjes en rimpels, grote poriën, ongelijkmatige huidtextuur, diffuse roodheid en littekens te behandelen. U mag subtiele doch consistente resultaten verwachten na elke behandeling, zonder ongewenste neveneffecten of ongemakken. Laser Genesis is een comfortabele en zelfs relaxerende behandeling die uitgevoerd kan worden zonder het gebruik van verdovende gels of medicatie.

XEO Laser Genesis

Xeo Laser Genesis helpt de tekenen van ouder worden tegen te gaan voordat deze beginnen door het gezonde uiterlijk van uw huid te herstellen en zichtbare onvolkomen heden zoals zonneschade, fijne lijntjes, roodheid en littekens te corrigeren.

Het stimuleert het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid om de algehele huidkwaliteit te verbeteren, met als resultaat een stralende, jeugdiger teint.

Tijdens de procedure worden zachte micropulsen laserenergie in de huid gericht om de remodeling van collageen te activeren en uw huid een gladde, stralende teint te geven.

Na deze procedure kan u onmiddellijk weer aan de slag.

U volgt dit best in een kuur van 4 tot 6 behandelingen (1/maand).

Na de eerste behandeling begint de laser de fijne lijntjes te corrigeren, littekens, ongewenste bruine vlekken en roodheid in het gezicht te verminderen en de algehele gezondheid en het uiterlijk van uw huid te verbeteren.

Na een serie van 4 tot 6 behandelingen kunt een zichtbare verbetering verwachten in hoe uw huid eruit ziet en aanvoelt.

Na uw XEO lasergenesis kunt u enige roodheid zien, die binnen een paar uur zal verdwijnen.

Draag steeds na de procedure zonnecrème, en make-up mag ook!

Deze behandeling kan perfect uitgevoerd worden het ganse jaar door, dus ook in de zomer en is voor elk huidtype geschikt!

Hydragenesis

We combineren het beste van 2 werelden:

Hydrafacial en Laser Genesis waardoor we op meerdere huidlagen kunnen werken, en de beste resultaten kunnen geven op elk vlak.

We werken namelijk op:

  • dieptereiniging
  • egaler huidoppervlak
  • fijnere poriën
  • gehydrateerde huid
  • roodheden
  • huidversteviging dankzij collageenaanmaak

U wat rood zien vlak na de behandeling maar dit trekt snel weg na de behandeling. U ondervind geen hinder tijdens deze behandeling en kan onmiddellijk terug aan de slag.