Hydrafacial behandeling in Poperinge

Hydradermabrasie

Wat is hydrafacial?

De Hydrafacial is een behandeling van 3 stappen die de huid meteen gezonder zal maken. De behandeling voelt aan als een vochtige stofzuiger die over de huid gaat. De serums verweken dode huidcellen en onzuiverheden en tegelijkertijd schraapt de tip het vuil van en uit de huid.

De HydraFacial-behandeling zorgt grondig voor uw huid. Het reinigt, peelt, voert extracties uit van onzuiverheden en hydrateert tegelijkertijd door een 'Vortex Fusing' insluizing van antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Het gaat 3 trappen boven de verouderder microdermabrasie. De Hydrafacial is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. De behandeling is kalmerend, verfrissend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

De Hydrafacial serums richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijdde poriën, acne, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpel. Het beste van alles- het is niet zomaar een snelle herstellingsbehandeling. Hydrafacial verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt uw huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart.

De Hydrafacial is een 2 fase proces: de cabine behandeling aangevuld met een dagelijkse verzorging. Uw Hydrafacial resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van de dagelijkse verzorgingsproducten van Environ.

De Hydrafacial Led lichttherapie modus voorzien in toegevoegde voordelen bij een Hydrafacial behandeling. Het rode Led licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en weerstand het helpt ook bij het verminderen van zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. Het blauwe Led licht is zéér interessant voor klanten die lijden aan een vette huid of acne. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën.

Hydragenesis

We combineren het beste van 2 werelden:

Hydrafacial en Laser Genesis waardoor we op meerdere huidlagen kunnen werken, en de beste resultaten kunnen geven op elk vlak.

We werken namelijk op:

  • dieptereiniging
  • egaler huidoppervlak
  • fijnere poriën
  • gehydrateerde huid
  • roodheden
  • huidversteviging dankzij collageenaanmaak

U wat rood zien vlak na de behandeling maar dit trekt snel weg na de behandeling. U ondervind geen hinder tijdens deze behandeling en kan onmiddellijk terug aan de slag.

Hydrafacial nieuwe klant

U komt de eerste keer bij ons, en wenst een Hydrafacial? Super!

We starten met een huidanalyse met onze Observ, en analyseren uw huid.

Vervolgens gaan wij verder met de Hydrafacial: We gaan we de huid diep reinigen, extraheren (verwijderen van onzuiverheden) en hydrateren door onze superserums gevuld met anti-oxidanten, peptiden en hyaluronzuur. Basisbehandeling met laagste dosis glykolzuur en zonder boosters.

Indien wij uw huid niet geschikt vinden voor een hydrafacial, doen we een discovery verzorging in de plaats. Deze kost dan €99 ipv €175.

Hydrafacial vervolgbehandeling

Dit  is de vervolgbehandeling van Hydrafacial. Deze omvat alle essentiële functies van de Hydrafacial, terwijl specifieke huidproblemen worden aangepakt met een hoger percentage peeling. Een booster kan optioneel worden bijgenomen.

Optie Booster Dermabuilder anti-rimpel

Dankzij deze booster, krijgt u een botox-like effect op een zone naar keuze.

Optie booster Britenol voor pigmentatie

Verminder uw pigmentvlekken dankzij deze booster.

Optie Booster Regen GF Anti-Aging

Deze booster op basis van groeifactore is ideaal voor wie maximaal wil werken op fijne lijntjes en rimpeltjes.

Optie Booster DR Nassif voor droge en beschadigde huid

Deze booster ontworpen door de bekende Dokter Nassif zorgt voor intense hydratatie dankzij hoge dosissen hyaluronzuur en betaïne.

Ideaal voor trekkerige huiden, en mensen met een beschadigde hydrolipide laag.

Optie Perk Eye Replenishing

Met de Perk Eyes gaan we de oogcontour verbeteren, werken op fijne lijntjes, en verkleuring rond de ogen. Ideaal om te combineren tijdens uw hydrafacial behandeling

Naast de instituut behandeling, krijgt u de rest van het product mee naar huis (inbegrepen in de prijs), zodat u nog 1 maand lang uw ogen thuis verder zelf kan behandelen.

Optie Perk Lip Revitaliser

Met de Perk Lips gaan we de lipcontour verbeteren, werken op fijne lijntjes, hydratatie en de lippen plumpen. Ideaal om te combineren tijdens uw hydrafacial behandeling

Naast de instituut behandeling, krijgt u de rest van het product mee naar huis (inbegrepen in de prijs), zodat u nog 1 maand lang uw lippen thuis verder zelf kan behandelen.