Fillers voor kaaklijn en kin

Deze behandeling is niet online boekbaar - Mail ons voor een afspraak

Een strakke kaaklijn kan jaloersmakend zijn. Bent u niet in het bezit van mooie, gelijkmatige contouren en kijkt u niet graag naar foto’s van uzelf die en profil genomen zijn? Misschien is een behandeling met fillers in de kaaklijn dan voor u de perfecte oplossing. Want met fillers kan niet alleen een verslapte huid worden aangepakt, ook kunnen we uw contouren als het ware ‘shapen’. Hierdoor zult u zeker een verbetering opmerken in de vorm van uw kaaklijn.

Het kan zijn dat u zich al jaren ergert aan de vorm van uw kin of kaaklijn. Of dat u merkt dat uw altijd goed gevormde kaaklijn door veroudering verslapt of verandert. Dit komt door erfelijke belasting en doordat vetweefsel uiteindelijk uitzakt naar het diepste punt naast de kin. Soms spreken we dan over ‘hamsterwangen’. Dit is ook de reden dat voor een optimale verbetering van de kaaklijn vaak de contouren aan de bovenkant van het gezicht ook opgevuld dienen te worden. Bij deze behandeling wordt goed gekeken naar de vorm van uw gezicht. Zo worden uw natuurlijke contouren benadrukt en scherpte hersteld.

Heeft u een kleine kin en past uw kin volgens u niet bij uw gezicht, dan kunnen wij door middel van een filler de kin groter maken. Met deze kincorrectie zonder operatie, krijgt u een mooiere gezichtscontour. En een bijkomend voordeel is dat uw kaaklijn beter zichtbaar zal zijn. Beide behandelingen zijn vrijwel pijnloos en geven een natuurlijk en mooi resultaat.