Laserontharing bovenlip

Behandelbare zones: bovenlip

Indien u de haartjes van de bovenlip wil laten behandelen, is het belangrijk ons eerst te consulteren, want helaas komen niet alle haartypes hiervoor in aanmerking. Te fijne donshaartjes zijn moeilijk behandelbaar en dus is een voorafgaande testsessie noodzakelijk.

Voorbereiding:

Zorg ervoor dat de te behandelen zone niet werd blootgesteld aan zonlicht of zonnenbank de laatste 3 tot 6 weken voor de behandeling. Ook het gebruik van 'bruinen zonder zon' wordt tenminste 3 weken voor de behandeling afgeraden. De huid moet zuiver zijn, geen schmink dus. De haartjes niet bleken tot 2 weken voor de behandeling! Indien u de haartjes zelf scheert, mag u dit wel blijven doen, stop het scheren 3 dagen voor de behandeling, anders zien wij de normale textuur van de haartjes niet.

Tijdens de behandeling:

Tijdens de behandeling hebt u een prikkerig gevoel. Na de behandeling voelt u geen pijn meer. U mag het vergelijken met een harsontharing. Een uurtje na de verzorging is de roodheid weggetrokken. De volgende dag mag u zich weer schminken.

Algemeen:

De hele behandeling duurt 15 minuten. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig. Wij behandelen enkel de zichtbare haartjes. Indien u in een hormonaal onstabiel moment verkeert, hebt u mogelijk meer behandelingen nodig, raadpleeg daarvoor uw arts.