Bikinilijn

Zorg ervoor dat de te behandelen zone niet werd blootgesteld aan zonlicht of zonnebank de laatste 3 tot 6 weken voor de behandeling. Ook het gebruik van 'bruinen zonder zon' wordt tenminste 3 weken voor de behandeling afgeraden.

De huid moet zuiver zijn, geen deodorant dus.

De haartjes niet bleken tot 2 weken voor de behandeling! Indien u de haartjes zelf scheert mag u dit wel blijven doen,maar stop het scheren 3 dagen voor de behandeling, anders zien wij de normale textuur van de haartjes niet. De haartjes mogen de laatste 2 weken niet gebleekt zijn.

Trek de haartjes niet uit maar knip of scheer ze voor een behandeling. Tijdens de behandeling hebt u een prikkerig gevoel. Na de behandeling voelt u niets meer. Een uurtje na de verzorging is de roodheid weggetrokken. De volgende dag mag u zich weer schminken.

De hele behandeling duurt 20 minuutjes, afhankelijk van de grootte van de zone die te behandelen is. 2cm beharing binnen de sliprand en 3 cm buiten de sliprand worden verwijderd.

Algemeen:

Het aantal behandelingen hangt af van de beharing. Meestal zijn er 5 tot 8 behandelingen nodig, maar sommige mensen zijn reeds na 3 behandelingen uiterst tevreden. Wij behandelen de haartjes die er zijn, indien u in een hormonaal onstabiel moment verkeert riskeert u het dat u meer behandelingen zal nodig hebben. Raadpleeg daarvoor uw arts.

Men mag om de 6 weken een behandeling plannen indien nodig. Na verloop van tijd gaat u minder beharing zien opkomen, wacht dan voor de volgende afspraak.

Gratis testsessie
Kin
Bikini
Baard
Rug
Volledige benen
Onderbenen
Armen
Oksels
Bovenlip