Bakkebaarden

Indien u de haartjes links en rechts van het gelaat wil laten behandelen, is het belangrijk ons eerst te consulteren. Helaas komen niet alle haartypes in aanmerking voor een behandeling: te fijne donshaartjes zijn moeilijk behandelbaar en het is belangrijk dat de haartjes pigment hebben. Indien er twijfels zijn, is een testsessie wenselijk.

Zorg ervoor dat de te behandelen zone niet werd blootgesteld aan zonlicht of zonnenbank de laatste 3 tot 6 weken voor de behandeling. Ook het gebruik van 'bruinen zonder zon' wordt tenminste 3 weken voor de behandeling afgeraden. De huid moet zuiver zijn, geen schmink dus. De haartjes niet bleken tot 2 weken voor de behandeling! Indien u de haartjes zelf scheert, mag u dit wel blijven doen. Stop het scheren 3 dagen voor de behandeling, anders zien wij de normale textuur van de haartjes niet. De haartjes mogen de laatste 2 weken niet gebleekt zijn. Trek de haartjes niet uit maar knip of scheer ze voor een behandeling. Indien de haartjes fijn zijn hoeven we ze niet te knippen of scheren.

Tijdens de behandeling:

Tijdens de behandeling hebt u een prikkerig gevoel. Na de behandeling voelt u geen pijn meer. Een uurtje na de verzorging is de roodheid weggetrokken. De volgende dag mag u zich weer schminken. De hele behandeling duurt 10 tot 15 minuutjes, afhankelijk van de grootte van de te behandelen zone.

Algemeen:

Het aantal behandelingen hangt af van de beharing. Meestal zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig. Sommige mensen zijn reeds na 3 behandelingen uiterst tevreden. Wij behandelen enkel de zichtbare haartjes. Indien u in een hormonaal onstabiel moment verkeert, hebt u mogelijk meer behandelingen odig. Raadpleeg daarvoor uw arts, wij zullen u hier indien nodig meteen op wijzen.

U mag indien nodig een behandeling plannen om de 3 weken. Na verloop van tijd gaat u minder beharing zien opkomen, wacht dan voor de volgende afspraak.