Armen

De haartjes op de armen kunnen perfect behandeld worden.

Helaas komen niet alle haartypes in aanmerking voor een behandeling: te fijne donshaartjes zijn moeilijk behandelbaar en het is belangrijk dat de haartjes meer pigment hebben dan de huid.
Indien er twijfels zijn is een testsessie wenselijk.

Voorbereiding

Zorg ervoor dat de armen niet worden blootgesteld aan zonlicht of zonnenbank de laatste 3 tot 6 weken voor de behandeling. Ook het gebruik van 'bruinen zonder zon' wordt tenminste 3 weken voor de behandeling afgeraden.

De huid moet zuiver zijn...

De haartjes niet bleken tot 2 weken voor de behandeling!

Trek de haartjes niet uit tot 6 weken voor een behandeling, noch met een pincet ,noch met hars of een andere methode, maar knip of scheer ze. Indien u de haartjes zelf scheert, mag u dit wel blijven doen, maar stop het scheren 3 dagen voor de behandeling, anders zien wij de normale textuur van de haartjes niet.

Algemeen

De hele behandeling duurt 30 à 45 minuutjes. Het aantal behandelingen hangt af van de beharing. Ongeveer vier weken na de laserbehandeling ziet u de dode haartjes uitvallen. Meestal zijn er 5 tot 8 behandelingen nodig.

U mag, indien nodig, om de 9 weken een behandeling plannen. Na verloop van tijd gaat u minder beharing zien opkomen, wacht dan voor de volgende afspraak.