Allergietest op voeding

Deze behandeling is niet online boekbaar - Mail ons voor een afspraak

VOEDINGSINTOLERANT? GLUTENALLERGIE? LACTOSE INTOLERANT?

Vaak pijn in de buik, maag, darmen, hoofdpijn? Misschien bent u voedingsintollerant! Ook hiervoor doet onze arts speciale testen.

Uw bloedmonster wordt geanalyseerd door een gespecialiseerd laboratorium, dat de aanwezigheid vaststelt van antilichamen tegen een breed scala van voedingsmiddelen. Deze antilichamen worden gedetecteerd door hun vermogen om zich te binden aan specifieke proteïnen van de in de test opgenomen voedingsmiddelen.

Naast uw testresultaten ontvangt u ook een individueel voedingsconcept van het labo. Uw testresultaten en uw persoonlijke voedingsrichtlijnen zullen u nu helpen met een eliminatie- en provocatiefase met als doel ontstekingsprocessen te verminderen.

Let op: tijd speelt een belangrijke rol in het proces. Uw lichaam en organen hebben tijd nodig om te genezen. Het is mogelijk dat u sommige voedingsmiddelen langer dan een jaar moet elimineren. Er kunnen zelfs één of twee voedingsmiddelen zijn die u permanent moet vermijden. Probeer dus van u veranderende eetpatroon een nieuwe gewoonte te maken!